chantal10 21.06.06, 16:31 Chciałam się dowiedzieć, czy ktos z Was ma pojęcie, gdzie w Ostrowie można kupić nie za drogie spodnie z lnu dla kobiety? Chodzi mi o spodnie rybaczki, takie na lato, caly targ obelciałam i nic :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek187 Re: Spodnie z lnu 21.06.06, 16:43 a może w Olivi tak sie nazywa sklep dawno tam nie bylam ale warto wpasc ceny sa niskie.To jest na Konopnickiej kolo tych sklepikow... Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Spodnie z lnu 21.06.06, 17:00 Parwde mówiąc ja nigdy tam nie byłam ... w którym miejscy na Konopnicjiej to jest? Na samym początku, gdzieś koło biedronki czy dalej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Spodnie z lnu 21.06.06, 22:03 Olivia jest za kantorem, po prawej stronie jak się idzie od strony Raszkowskiej. Rozumiem, że "zwiedziłaś" już centrum ;) A na targu byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Spodnie z lnu 21.06.06, 22:22 Cały targ zleciałam i albo nie było wcale, albo nie było na mnie :( A starsznie chę takie mieć - w sam raz do pracy na lato i na upalne dni;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Spodnie z lnu 21.06.06, 23:11 Hmm.. To może po prostu uszyj? Materiał na pewno dostaniesz, tylko krawcową dobrą musisz znaleźć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Spodnie z lnu 22.06.06, 10:14 Pewnie tak zrobie jak nigdzie nie dostane fajnych :-))) Tylko ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym mieć te portki na JUŻ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Spodnie z lnu 22.06.06, 13:26 To tak jak ja ;)) Ale pociesz się, że jeśli sobie uszyjesz, to będą idealnie dopasowane ;P Odpowiedz Link Zgłoś