chantal10 07.08.06, 13:04 Co myślicie o tej knajpce? Było już o Bacci, o Bistro i słynnym torciku, a teraz ... nadszedł czas na San Remo. Jakie są Wasze opinie o tej kawiarni/lodziarni - jak kto woli?? Hmmm:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_taliaaa Re: San Remo 07.08.06, 13:11 Miejsce bardzo przyjemne. Jeśli chodzi o podawane desery.... są smaczne i apetyczne ... zwłaszcza te z dużą ilością owoców tropikalnych ( zaznaczam, że każdy ma inne gusta). Osobiście mogę również polecić mrożoną kawę oraz czekoladę. Mam tylko jedno zastrzeżenie! Zbyt „ślamazarna” obsługa... rozumiem, że mają wielu klientów ale trzeba się jakoś zorganizować i podzielić pracą. Generalnie nie jest źle. Moja ocena w skali 0-5 ... 4! Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: San Remo 07.08.06, 21:21 Co do wygladu i smaku deserow zgadzam sie w 100% ale nie wydaje mi sie zby obsluge mozna bylo nazwac "slamazarna" caly proces tworzenia tych lodowych arcydziel zajmuje troszke czasu a dziewczyny uwijaja sie jak w ukropie zeby wszystko odbylo sie mozlowie jak najszybciej...moja ocena od 0-5 to ...10! :D Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: San Remo 08.08.06, 10:29 najszmaczniejsze i najpiękniejsze desery w Ostrowie oby tak dalej :) moja ocena od 0- 10 10 Odpowiedz Link Zgłoś
artangel Re: San Remo 11.08.06, 11:07 Przepyszne desery lodowe(moim zdaniem najlepsze w Ostrowie),kawka również... Super klimat-bardzo sympatyczny właściciel i obsługa na poziomie:) Szoda,ze ogródka nie mają większego,bo czasem nie ma miejsca,żeby usiąść...ale to nic i tak jest rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_dandee Re: San Remo 17.08.06, 00:00 Mnie też się podoba ;) Dyszka leci w strone SanRemo :) Obsługa Nawet nawet ;) Dziewczyny dają rade ;) tak trzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś