Gość: dissolved IP: *.noname.net.icm.edu.pl 17.02.05, 01:28 czy znacie moze jakies ciekawe, przytulne miejsce, gdzies blisko centrum, w ktorym mozna sobie spokojnie posiedziec, napic sie kawy i samotnie poczytac ksiazke? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: ciche, spokojne miejsce w centrum IP: *.aster.pl 18.02.05, 00:46 polecam Czułego Barbarzyńcę,co prawda nie samo centrum,ale autobusem blisko,ze Swietokrzyskiej w dół,czyli do Tamki,przy ulicy Dobrej,to księgarnio- kawiarnia,bardzo przytulnie i duuużo książek do czytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-s Club-Galeria Synkret 18.02.05, 12:52 Club-Galeria Synkret Nowy Swiat 27, w podworku Czynne od 13, w dzien jest cicho, wieczorami juz mniej, ale jest tam duzo zakamarkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocolate Re: ciche, spokojne miejsce w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:49 Antykwariat na Żurawiej po stronie PKiN przy skrzyżowaniu z marszałkowską, totalnie sympatyczne, spokojne i do poczytania miejsce przy herbatce, kawce i papierosku. No i jeszcze cafe kulturalne też godna polecenia jako klimatyczne miejsce na drinka... ale na poczytanie już gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed PAPIEROCHY..................... 27.02.05, 01:27 Mam nadzieje, ze nie wszedzie wolno palic papierosy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ciche, spokojne miejsce w centrum IP: *.chello.pl 22.02.05, 16:02 Kawka na koszykowej ul. Koszykowa 30 Godziny Otwarcia: Pn - Pt: 9 - 22 Sb, Nd: 11 - 22 Odpowiedz Link Zgłoś
akirah Re: ciche, spokojne miejsce w centrum 23.02.05, 14:19 A ja polecam TOK-Cafe, na żurawiej, po stronie Forum (czy tam novotelu, zwał jak zwał). Niczym specjalnym się nie wyróżnia, a bardzo przyjemnie. Miłe światło, wygodna kanapa dobra herbata, spory wybór kawy i ciastka :) Zjeść coś też można, chociaż nie próbowałem. Otwarte do 23 Odpowiedz Link Zgłoś