Gość: lotny IP: *.promax.media.pl 20.11.01, 17:23 nie macie takiego wrazenia jak ja ,ze panie z dzialu z gazetami sa grzecznie powiedziawszy ostro nieuprzejme, juz mnie to wkur..... szczegolnie bryluje ta ruda i w okularach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hektor Re: panie z empik-u IP: *.promax.media.pl 20.11.01, 17:29 chlopie masz racje , tez juz mnie to drazni.wogole dziwie sie ,ze tak stare baby tam pracuja.np. we wroclawiu w 2 empikach zespol stanowia same mlode osoby. te baby mysla chyba ,ze zatrzymala sie jeszcze epoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: panie z empik-u IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:25 Gość portalu: Hektor napisał(a): > > chlopie masz racje , tez juz mnie to drazni.wogole dziwie sie ,ze tak stare > baby tam pracuja.np. we wroclawiu w 2 empikach zespol stanowia same mlode > osoby. > te baby mysla chyba ,ze zatrzymala sie jeszcze epoka. Ciesz się swoją młodością i życzę Ci żeby dla Ciebie epoka nigdy nie musiała się zatrzymać abyś (mimo że to wbrew naturze) zawsze był młody. Zobaczysz czy jak dojdziesz do tego starego wieku (ok 45-55)czy nie będziesz chciał pracować. Niemyl skarbie dwóch spraw uprzejmości z wiekiem osób zawodowo czynnych. Znam młodych gburów i przemiłe starsze panie lub panów.Sądzę że Ty do nich niestety nigdy się nie zaliczysz.Nad takimi jak Ty należy zapłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: panie z empik-u IP: *.rudy.net.pl 24.11.01, 15:20 same sprzecznosci wynikaja z twego listu Babo....normalnie nie odpowiedzial bym na jesli racja byla by po twojej stronie. widze duzo sprzecznosci : najpierw nazywasz mnie skarbem , a pozniej porownujesz do gburów , a na samym koncu chcesz juz plakac..... co do epoki to nie chodzi mi o przemijanie czasu dla kazdego czlowieka ale o epoke ustrojową , a konkretnie e. komunizmu. wszyscy wiemy jak wtedy bylismy obslugiwani w sklepach. i jak sama widzisz nie ja pierwszy zauwazylem , ze 2 panie sa tam nieuprzejme. a porownujac wiek i prace mialem na mysli fakt , ze wlasnie takie osoby powinny w szczegolny sposob odczuwac oddech na plecach ludzi mlodszych od siebie i to powinno bardziej je stymulowac do wykonywania swej pracy profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XL Re: panie z empik-u IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.11.01, 23:07 Byłem świadkiem zajścia gdy te baby jak to ujeliście złapały na kradzierzy dwóch gówniarzy, co zresztą zdarza się tam dość często. Ja osobiście jestem zadowolony z całej obsługi w empik-u. Odpowiedz Link Zgłoś