Dodaj do ulubionych

panie z empik-u

IP: *.promax.media.pl 20.11.01, 17:23

nie macie takiego wrazenia jak ja ,ze panie z dzialu z gazetami sa
grzecznie powiedziawszy ostro nieuprzejme, juz mnie to wkur.....
szczegolnie bryluje ta ruda i w okularach...
Obserwuj wątek
    • Gość: H Re: panie z empik-u IP: *.promax.media.pl 20.11.01, 17:27
      • Gość: Hektor Re: panie z empik-u IP: *.promax.media.pl 20.11.01, 17:29

chlopie masz racje , tez juz mnie to drazni.wogole dziwie sie ,ze tak stare
        baby tam pracuja.np. we wroclawiu w 2 empikach zespol stanowia same mlode
        osoby.
        te baby mysla chyba ,ze zatrzymala sie jeszcze epoka.
        • Gość: Baba Re: panie z empik-u IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 21:25
          Gość portalu: Hektor napisał(a):

>
          > chlopie masz racje , tez juz mnie to drazni.wogole dziwie sie ,ze tak stare
          > baby tam pracuja.np. we wroclawiu w 2 empikach zespol stanowia same mlode
          > osoby.
          > te baby mysla chyba ,ze zatrzymala sie jeszcze epoka.

Ciesz się swoją młodością i życzę Ci żeby dla Ciebie epoka nigdy nie musiała się
          zatrzymać abyś (mimo że to wbrew naturze) zawsze był młody. Zobaczysz czy jak
          dojdziesz do tego starego wieku (ok 45-55)czy nie będziesz chciał pracować.
          Niemyl skarbie dwóch spraw uprzejmości z wiekiem osób zawodowo czynnych. Znam
          młodych gburów i przemiłe starsze panie lub panów.Sądzę że Ty do nich niestety
          nigdy się nie zaliczysz.Nad takimi jak Ty należy zapłakać.
          • Gość: Hektor Re: panie z empik-u IP: *.rudy.net.pl 24.11.01, 15:20

same sprzecznosci wynikaja z twego listu Babo....normalnie nie odpowiedzial
            bym na jesli racja byla by po twojej stronie.
            widze duzo sprzecznosci : najpierw nazywasz mnie skarbem , a pozniej
            porownujesz do gburów , a na samym koncu chcesz juz plakac.....
            co do epoki to nie chodzi mi o przemijanie czasu dla kazdego czlowieka
            ale o epoke ustrojową , a konkretnie e. komunizmu.
            wszyscy wiemy jak wtedy bylismy obslugiwani w sklepach.
            i jak sama widzisz nie ja pierwszy zauwazylem , ze 2 panie sa tam nieuprzejme.
            a porownujac wiek i prace mialem na mysli fakt , ze wlasnie takie osoby
            powinny w szczegolny sposob odczuwac oddech na plecach ludzi mlodszych od
            siebie i to powinno bardziej je stymulowac do wykonywania swej pracy
            profesjonalnie.
    • Gość: XL Re: panie z empik-u IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 27.11.01, 23:07
      Byłem świadkiem zajścia gdy te baby jak to ujeliście złapały na kradzierzy
      dwóch gówniarzy, co zresztą zdarza się tam dość często. Ja osobiście jestem
      zadowolony z całej obsługi w empik-u.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka