madlene_w 24.11.08, 14:43 czy ktoś może zna zespół muzyczny KONKRET z Ostrowa? ktoś polecił mi ich na wesele, ale nie mają strony i nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicia255-on-line Re: zespół Konkret 25.11.08, 21:37 tel. 604317058 Konrad. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetabogucka Re: zespół Konkret 07.12.08, 21:55 TEN ZESPOL JEST SUPER TEGO LATA ZAGRALI NA WESELU U ZNAJOMYCH I SWIETNIE SIE BAWILISMY:) GRAJA ZNANE HITY I NOWOSCI SA BARDZO MILI W TYM TYGODNIU BEDZIEMY Z NARZECZONYM ZAMAWIAC U NICH TERMIN NA WLASNY SLUB POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół Konkret 08.12.08, 19:07 CapsLock oznacza krzyk. Na forum nie krzyczymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anetabogucka Re: zespół Konkret 10.01.09, 17:58 nie wiem w czym ci przeszkadzalo to ze do kogos napisalam rade caps lockiem!!! nie czepiaj sie takich szczegolow chyba w tym forum nie chodzi o to jakimi literami piszemy tylko czy na temat prawda?? poza tym nie odpowiadalam tobie tylko madlene_w Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół Konkret 10.01.09, 20:45 Jak ktoś pisze na forum, to zakładam że zapoznał się z zasadami netykiety i regulaminem. Jeżeli nie - polecam lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
provid Re: zespół Konkret 10.01.09, 22:29 A mnie najbardziej podoba się treść: "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa..." :)))) Może właśnie dlatego to forum wymiera... Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół Konkret 11.01.09, 00:54 Treść tej wiadomości nie ja ustalałam, ale dla mnie również brzmi dziwnie. Mnie chodzi po prostu o podstawowe zasady współżycia społecznego, które w świecie wirtualnym rządzą się innymi prawami, niż w świecie realnym. Nie ja ustaliłam, że właśnie pisanie z włączonym Caps Lockiem oznacza krzyk, ale tak po prostu jest. W zamian - aby wyróżnić jakieś słowo czy ciąg wyrazów - można użyć gwiazdek ( * ) czy innych znaków graficznych. Uwierzcie, ze jako opiekun staram się być obiektywna, na co mogę to staram się przymykać oko, ale godząc się na łamanie zasad nie byłabym dobrym opiekunem. Nie mogę wybiórczo pozwolić na zamieszczanie reklam i ogłoszeń. Jakimi dyrektywami, kryteriami miałabym się kierować? Dlaczego ogłoszenie lub reklamę jednej osoby miałabym zostawić a innej usunąć? Od tego jest dwukropek, a w przeciwnym razie nasze Forum nie byłoby Forum o Ostrowie, tylko Forum reklamującym. Proszę Was o tolerancje i wyrozumiałość dla moich poczynań, a jeżeli uważacie, że ktoś z Was będzie tę funkcję piastował w lepszy sposób - mogę "tytuł" opiekuna oddać w dobre ręce. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
provid [...] 07.12.08, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół Konkret 08.12.08, 19:08 Pisanie z CpasLockiem oznacza krzyk. Czy wątek wymaga krzyku ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.beauty Re: zespół Konkret 17.12.08, 17:14 Witaj :) Uważam, ze zespół Konkret to dobry wybór. W tym roku grali na moim weselu i jestem bardzo zadowolona. Z resztą jak będziesz uzgadniała z nimi granie to sama zobaczysz ile wcześniej trzeba u nich rezerwować termin. Szczerze Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
madlene_w Re: zespół Konkret 12.01.09, 17:02 dzięki wszystkim za pomoc. zamówiliśmy już KONKRET na nasze wesele pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś