Dodaj do ulubionych

Marzy mi się...

20.10.04, 23:13
sieć sklepów takich hobbistycznych, jak sieć "Panduro" w skandynawi. Szok!
Można tam kupić dosłownie wszystko od pudeł kartonowych okrągłych,
walizeczek - wszystko szare, przez papiery ozdobne, piórka, skrzydełka,
drewnia główki, koraliki, farby przeróżnej maści, tasiemki, masy, modeliny,
gliny, materiały, po prostu wszystko...
ech, marzenia.
Obserwuj wątek
    • mrouh Re: Marzy mi się... 21.10.04, 06:47
      Podzielam Twóje marzenia choć nie znam sieci Pandurowink Wystarczą mi sklepy
      takie jak BHV chociaż we Francji na początek (tu na prowincji nikt nigdy nie
      widział chyba takiego wyboru papierów i kartonówsmile) albo sklepik z farbakmi jak
      w Pradze, a potem... ach... więcej, lepiej... Mam nadzieję, że wkrótce zacznie
      się sytuacja poprawiać, dzięki forumsmile Ludzie zobaczą, że takie rzeczy są
      potrzebne i może... w sumie nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś na mnie trochę
      zarobił, jesli tylko dostarczy mi tego o czym marzęsmile.
      Wczoraj widziałam naszesmile forum na pierwszej stronie, w propozycjach forów
      prywatnychsmile
    • maja281 Re: Marzy mi się... 21.10.04, 10:57
      Oj też bym chciała!!!
    • kerstin_wow Re: Marzy mi się... 19.11.04, 13:20
      ah panduro, cale dnie tam spedzam ostatnio... tyle kasy leci... jak wroce do
      polski to panduro bedzie mi najbardziej brakowac...
    • qlka_79 Re: Marzy mi się... 19.11.04, 14:34
      Co prawda nie byłam nigdy w takim sklepie, ale przecież dziewczyny pisały na
      forum, że są punkty z materiałami dla nas.
      Ostatnio kojarzę punkt w poznańskim Empiku, o którym pisała Pani Dorota. Już
      się nie mogę doczekać, kiedy tam pojadę!!!
      • chiara76 Re: Marzy mi się... 19.11.04, 15:04
        no tak, ale to są na razie, jak sama Powiedziałaś, punkty, takie wyspy, a ja
        sama podczas podróży widzę, że gdzieś indziej całkiem serio traktuje się hobby.
        Może to pomysł na business? taki sklepik.
        • qlka_79 Re: Marzy mi się... 19.11.04, 15:13
          Myślę, że po prostu ciągle jest nas za mało i nikomu się to nie opłaca. Po
          prostu jak ktoś czegoś potrzebuje to albo biega po sklepach dla plastyków i
          pasmanteriach, albo zamawia w internecie.
          Chciałabym zobaczyć taki sklep z prawdziwego zdarzenia. Jak już wygram w tego
          totolotka to nie tylko zabiorę się za gazetę z prawdziwego zdarzenia (może
          kwartalnik na początek..?), ale też otworzę u mnie (Zielone Góra) taki sklep.
          Marzenia..smile
          Aha - poza tym u nas społeczeństwo biedne i dlatego ludzie nie kupują, tak
          myślę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka