Dodaj do ulubionych

inspiracje

20.11.04, 23:35
Zajrzyjcie tu bo warto, każdy produkt posiada opis wykonania wystarczy
kliknąć na dwie strzałeczki
www.hobbyfabbri.it/fabbri/hobbyfabbri/progetti.spm
Pozdrawiam Monika
Obserwuj wątek
    • caltha5 Re: inspiracje 21.11.04, 10:26
      Świetna ta stronka! Dużo ciekawych, wspaniałych pomysłów! A decoupage na butach
      to już kulminacja mojego zdziwienia... i zachwytu smile))
    • a19a24 Re: inspiracje 21.11.04, 11:26
      Wow, extra... jak tylko wróce ze śniegowej wyprawy to sobie pokosztuje w tej
      stronce! Wielkie dziękiwink
    • kerstin_wow Re: inspiracje 21.11.04, 12:53
      Co to jest Decoupage 3D ?! Jakie to bylo piekne! Buciki tez sa ekstra smile
      Napiszcie mi cos o tym 3D, albo kochana kiko przetlumacz nam co tam pisze...
    • greglis Re: inspiracje 21.11.04, 13:16
      Wiecie czasem mam wrażenie że mieszkamy gdzieś w trzecich światach,poza
      cywilizacją.Jak to jest że we wszystkich krajach Europy takie robótki ręczne są
      rzeczą normalną,opłaca się wydawanie ksiązek, tworzenie sklepów dla hobbystów
      tylko u nas jest to zjawiskiem .Chwała że Empik zaczyna coś wprowadzać ale to
      wciąż za mało,a co z malutkimi miejscowościami?
      • kragmel Re: inspiracje 21.11.04, 13:47
        ja czuję, że trzeba mi więcej języków obcych się nauczyć. na początek
        niemieckiego. a potem włoskiego. same widzicie po co wink
        uff, francuski i angielski znam, więc przynajmniej tam mam z górki wink
        • kika02 3D 21.11.04, 15:51
          Lubie włoskie stronki bo Włosi wyjątkowo lubują się w ręcznych robótkach, ale
          niestety nie znam tego języka.Próbowałam tłumaczyć ze słownikiem ale to zupełne
          bez sensu.Z tego co znalazłam na innych stronach np na tej
          www.lemercerie.it/content/catalogo/scheda.asp?prodotto=2736 to wygląda
          na to,że nakleja się najpierw cały obrazek,na niego nakłada się warstwę
          silikonu tak żeby nie było nierówności(bo tego co tam reklamują to chyba u nas
          nie ma,a silikon tylko musi być przezroczysty spełni tą samą funkcję),no i na
          ten silikon znowu obrazek(ale tylko pewna część tego samego motywu)i tak możemy
          się bawić...Na sam koniec lakier i gotowe.
          • kika02 Re: 3D 21.11.04, 16:52
            Tu macie trochę adresów,może się przydać.Jak ktoś zrobi coś tą techniką to
            niech pokaże.Ja niestety nie mam jeszcze drukarki,a takich motywów u nas
            nigdzie nie kupie,myśle sobie,że z serwetek też mażna pokombinować tym
            bardziej,że jak się kupuje to na paczki.
            Pozdrawiam.Monika
            www.decoupage-3d.de/KatA.htmlh
            www.cardinspirations.co.uk/tech/decoup.htm
            wimmel.org/shop/index.php?sid=5aca7bed6d1572390f6cfa55efb83b3a&cl=alist&cnid=f12417decabd33447.00265405
            www.handmadecards.biz/crafts/decoupage/index.shtml
            www.swindellscrafts.co.uk/zen/index.php?main_page=index&cPath=64&zenid=7f857de13b055f97b08238687a1857d5
            • kika02 Re: 3D 21.11.04, 16:57
              Ten pierwszy co się nie otwiera miał brzmieć tak:
              www.decoupage-3d.de/KatA.html
              są tam cudne obrazki
              • greglis Re: 3D 21.11.04, 18:13
                och,dziękuję za Antona Piecka .Dawno temu trafiłam na kilka jego ilustracji,ale
                podczas czyszczenia dysku nieopatrznie pousuwałam ulubione strony i ślad po nim
                mi zaginął.
                • kosda Re: 3D 21.11.04, 18:19
                  Jakies dwa tygodnie temu zrobiłam sobie probe z tym ilustracjami. Wydrukowane
                  wygladaja tez pieknie chociaz drukowane byly na nie najlepszej drukarce.
                  Uznaje te ilustracje za przyjaznie nastawione do decoupagowców smile)
                  • ogi1 Re: 3D 23.11.04, 12:09
                    Moja mama uczestniczyla w takich warsztatach decoupage we Wloszech (dodam, ze darmowych-oni to
                    maja dobrze) i 3d robili w ten sposob, ze wycinali z serwetki motyw np. kota naklejala motyw na plaster
                    papier marche wycinala zgodnie z ksztaltem motywu dodawala pod spod jeszcze papieru marche np.
                    by zaokraglic brzuszek kota i naklejala to na doniczke a np. ogon kota odginala by odstawal. To
                    wszystko wykanczala jeszcze farbkami.
                • weronika13 Re: 3D 21.11.04, 20:28
                  Jestem pod wrażeniem te obrazki Picka są cudne.Bardzo lubie takie klimaty.www.antonpieckclub.demon.nl/werk.htm Podsyłam link do pooglądania i nacieszenia.Dzięki Olga
                • kika02 do greglis 21.11.04, 20:51
                  Właśnie greglis,te obrazki na Twoich puszkach,które mi się tak bardzo podobały
                  to przecież onesmile) Sama bardzo się ciesze,że je znalazłam
                  • weronika13 Re: do greglis 21.11.04, 20:58
                    Gdzie mogę zobaczyć Twoje prace o których pisze kika ?Bardzo proszę o informacje olga

• greglis Re: do greglis 21.11.04, 21:49
                      A zapraszam na moją stronę www.dekorator-wnetrz.pl
                      i tam szukaj dekoracji decoupage
                      • kerstin_wow Re: do greglis 22.11.04, 21:38
                        to znaczy ze drukujesz je z komputera na zwyklej drukarce i przyklejasz jak
                        serwetke?
                  • greglis Re: do greglis 21.11.04, 21:51
                    Te na puszkach są sprzed roku,wtedy zakochałam się w Antonie ale jak
                    wspomniałam straciłam link do strony a te które znajdywałam później nie
                    nadawały się na wydruk,były za malutkie.Teraz już przezornie sobie je
                    zapisałam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka