ewana3 21.11.04, 19:58 To mój pierwszy świecznik z masy solnej banerman.neostrada.pl/foto/swiecznik_1_0.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika02 Re: zrobiłam świecznik - masa sola:) 21.11.04, 20:06 Sliczny,ładnie się będzie prezentował na świątecznym stole. Pozdrawiam.Monika Odpowiedz Link
maja281 Re: zrobiłam świecznik - masa sola:) 21.11.04, 20:27 Super, podba mi się,hehe ale zdolniachy z nas))) Odpowiedz Link
aniaiewa Re: zrobiłam świecznik - masa sola:) 23.11.04, 22:00 Brawo Brawo!!! Sliczny! I prosze o podpowiedz Czym malowalas ze tak ladnie sie blyszczy? Ania Odpowiedz Link
ewana3 Re: do Aniaiewa 23.11.04, 22:43 Aniaiewa, malowałam je farbami do ceramiki, zostało mi trochę jeszcze z zeszłego roku więc je chciałam wykorzystać. Mikołaj, aniołki, choinka i bałwanek (zdjęcia są też na forum) też tymi farbami i błyszczą się. Nie daję podkładu i nie lakieruję ich bo nie ma takiej potrzeby pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
aniaiewa Re: do Aniaiewa 23.11.04, 23:57 Ewuniu, Widzialam wszystko Naprawde swietnie Ci wyszly A o farbki pytam sie bo ja moja zawieszke na drzwi w stylu piernikowym tez malowalam farbkami do ceramiki (porcelany) ale strasznie masa mi sie mazala, choc byla wyschnieta na kamien Moze to wina pedzelka, moze byl za twardy i jakby rozmiekczal mase? W kazdym razie dzieki za info i zycze dalszych udanych prac Ania Odpowiedz Link