mea.ww 23.11.04, 17:06 www.hobbydonna.it/ i nie tylko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mea.ww Re: zdjęcia pięknych świec 23.11.04, 17:14 www.candlemakingsupplies.co.uk/candle_makers_club_examples.htm digilander.libero.it/candeleapordenone/ www.lecandeledimanu.it/candele%20composizioni_eng.htm www.lecandeledimanu.it/candele%20cubiche_eng.htm www.lecandeledimanu.it/candele%20cilindriche_eng.htm www.lecandeledimanu.it/candele%20arrotolate_eng.htm www.arteenvelas.com.ar/portada.htm Odpowiedz Link
mea.ww Re: zdjęcia pięknych świec 23.11.04, 17:57 Piękne piękne, jak na to patrze to mam doła. Dlaczego ja tak nie umiem, dlaczego nie mam takich materiałów, buuu to niesprawiedliwe! Odpowiedz Link
karmina1 Re: zdjęcia pięknych świec 23.11.04, 19:16 wiesz, pierwszą świeczkę zrobiłam z kilku ogarków ( różne kolorki) wygląda jak tęcza jako forma posłużyła mi wysoka szklanka do napojów- wyszczerbiona- nie żal było rozbić ją na koniec. zastanawiam się skąd wziąć formy do świec - te stożki są świetne papatki Odpowiedz Link
mea.ww formy 24.11.04, 10:34 Hmm.. też myślałam i tak sobie wymyśliłam że można kupić plastikowe kieliszki, salaterki, kubeczki /takie na letnie imprezy/ stożki skręcić z kartonu, formy z masy solnej, papierowej np od miseczki szklanej, albo poprostu kupić /gdzieś widziałm stronkę z zestawem do wyrobu świec/. Odpowiedz Link