kiciun 12.12.04, 17:03 Że własnych rąk to wiem , pędzle to też raczej pewne, ale igły, kleszcze i co jeszcze? Ktoś pisał o gipsie z tyłu figurek z masy solnej, nie mam pojęcia czym się to robi. Imadełka też są w użyciu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Jakich narzędzi używacie? 12.12.04, 17:12 Ja mam mało narzędzi, ale zawsze gdzies w dzikim bałaganie walają się nici z igłą, nozyczki duże i takie do pzanokci do wycinania małych fragmentów, pędzelki, gąbki i stare płyty cd w roli palet do mieszania farb A najważniejszym i zawsze brakującym narzędziem jest papier toaletowy do wycierania pędzli Odpowiedz Link
a19a24 Re: Jakich narzędzi używacie? 12.12.04, 19:02 .... obcęgi, skalple, zaciski, wycinaczki do paznokci, młoteczki .... Odpowiedz Link
asiunia27 Re: Jakich narzędzi używacie? 12.12.04, 19:31 ....praski do czosnku,mlotka do kotletow{swietne wzorki na sukienkach anilkow hehehe}spinaczy biurowych,pierscionkow coreczki {tez fajnie sie odciskaja}foremki do ciastek,no i caly sprzet dentystyczny,hehehten to super sie nadaje...z racji tego ze jestem tech.dentystycznym.itp Odpowiedz Link
inezja21 Szczypce:) 12.12.04, 20:09 Mam pytanie o szczypce: mam dwie pary,pozyczyłam od jednej mamy koleżanki ile kosztują nowe,czy ktos wie,bo te moje to chyba starsze ode mnie))) Odpowiedz Link
asiunia27 Re: Szczypce:) 12.12.04, 20:57 O jakie szczypce ci chodzi,jakies profesjionalne,bo w moim zawodzie {tech.dentystyczny}rowniez uzywa sie szczypiec.Sa wklesle ,wkleslowypukle,sa takie co mozna" wzorek"wycisnac odrazu{hehehe dalby mi szef za ten wzorek-to jestklamra!}ojj duzo jest... Odpowiedz Link
inezja21 Re: Szczypce:) 13.12.04, 08:51 Chodzi mi o szczypce,jakich się używa do obróbki drutów metalowych kiedy się wykonuje biżuterię Odpowiedz Link
kragmel tego co pod ręką 13.12.04, 00:24 pędzelki i pędzle, szczotka do zębów, gąbeczka do podkładu, ręczniki papierowe, igły do szycia, nóż kuchenny, łyżeczka, łycha, zestaw noży z wysuwanym ostrzem, młotek, kolekcja śrubokrętów, linijka, szklanki itp do odrysowywania kółek, grzebień, wyciskacz do czosnku, widelczyk do koreczków, foremki do ciastek, nożyczki szkolne, wykałaczka, penseta, taka packa do nakładania szpachlówki. uff ale jestem pro ;P Odpowiedz Link