Dodaj do ulubionych

mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic:):):)

21.01.05, 18:35
witajciesmile
tak sobie czytam wątki o spotkaniach i jakoś mnie to nastroiło żeby
zaproponować spotkanie gdzies u nassmilesmilesmile co wy na to?
napiszcie co myslicie to konkretnie się cos zaplanuje jesli macie ochotebig_grinbig_grinbig_grin
to taka małą propozycjawink
a narazie wybywam na bal karnawałowy hiehiehie...winkwięc odpowiedzi poczytam w
razie czego jutro
pozdrowionka

Madziek
Obserwuj wątek
    • ewana3 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 21.01.05, 21:41
      ja się pisze na to spotkaniesmile
      • marchef_w_butonierce Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 21.01.05, 21:43
        ja tez smile
        • madziek84 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 23.01.05, 15:46
          tylko trójka jest nas chętnych? może jeszcze ktoś?
          ale co tam nawet we dwójkę warto się spotkać i poznac, to jak, kiedy i
          gdzie?big_grinbig_grinbig_grin

pozdrawiam
          Magda
    • iza1233 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 23.01.05, 17:09
      Jeżeli tylko czas mi pozwoli też chętnie się spotkam
      iza
    • joostee Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 23.01.05, 18:32
      z chęcią bym się spotkała, ale nie jestem zmotoryzowana a nie wiem które
      okolice Śląska masz na myśli- bliżej Katowic czy może Bielska?
      justi
      • madziek84 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 23.01.05, 18:36
        jestem z Tychów więc bardziej by mi pasowało okolice katowic, ale jak
        zdecydujecie tak będzie ja mogę dotrzecwink

Magda
        • marchef_w_butonierce Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 23.01.05, 22:18
          a ja, ze tak niesmialo zapytam-jest ktos z samego bytomia? wink

moze ustalimy jedno miejsce podajac najpierw gdzie mieszkamy a potem cos
          wybierzemy? co?smile

ja-bytom
          • iza1233 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 24.01.05, 00:05
            jestem z Katowic
    • asik12 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 24.01.05, 07:51
      Ja jestem z Chorzowa i też się piszę na spotkanie!
      • ewana3 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 24.01.05, 11:30
        ja koło Rybnika, ale Bytom pasował by, mam tam siostręsmile
        • kasicaaa Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 25.01.05, 12:38
          mnie by też pasował Bytom smile albo Katowice smile
          • madziek84 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 25.01.05, 13:37
            ja jak pisałam jestem z Tychów no i najbardziej pasowały by mi katowice tongue_out ale,
            patrzcie co znalazłam :
            groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&c2coff=1&selm=675c.0000044e.41e3b699%40newsgate.onet.pl
            co wy na to?
            chyba ze wybierzemy sobie inny termin niz "konkurencja" hehehe chociaz ja
            osobiscie sie wybieram bo akuratnie bede w tym czasie w katowicach w szkolewink
            pozdrawiam serdecznie
            Magda
    • kiciun Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 25.01.05, 14:53
      A podbeskidzie co? Czyli ludzie, którzy mają do Krakowa 60 km, do Katowic 45, a
      do Bielska tyleż samo (około). Nie ma tu takich? Bo tu sam Śląsk, a nie ma
      "naszych"? smile)) Nie wiem pod co się podczepić. wink
    • kiciun Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 25.01.05, 22:24
      Tylko nie w czwartek, bo u nas będzie najazd głów państw wszelakich i miasto
      będzie zablokowane smile. (A4 nieczynna od 8 do 18 sad) Wszyscy biorą urlopy. Uff...
      co to będzie?
      • bozana Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 26.01.05, 09:53
        Świetny pomysł. Ja się piszę!!! Jestem z Katowic.

pozdrawiam
        • madziek84 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 01.02.05, 23:04
          podrzuce bo chyba zapomnianewink
          • hen0i Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 09.02.05, 20:40
            i co Dziewczyny? smile organizujemy cos? smile
            pozdrawiam smile
            • gooska Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 09.02.05, 21:38
              smile
              poczekajcie az wroce z sanatorium.......miesiac wink
              • ola2004 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 17.02.05, 11:21
                Witam, pytam na tym wątku, bo tu najwięcej ludzi z Katowic - mam pytanie -
                gdzie w Katowicach kupujecie lakier pękający - najlepiej jednoskładnikowy? I w
                jakiej cenie? Ja szukam, szukam, i nic, w plastycznym na Moniuszki jak wysłałam
                męża, to pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że nic takiego nie ma i w
                ogóle pierwsze słyszy! Poradźcie coś, i pozdrawiam gorąco Ślązaczki!
                • kasicaaa Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 17.02.05, 11:45
                  Muszę cię zmartwić: po doświadczeniach podobnych do twojego dostałam od kumpla,
                  który przywiózł krak ze... Szczecina
                • gooska Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 17.02.05, 11:53
                  proponuje zamowic na www.creativehobby.pl - ten internetowy sklep zjaduje sie w
                  dabrowie gorniczej wiec bardzo blisko. zamowilam w pioniedzialek i we wtorek
                  przesylka byla juz u mnie.
                  • igla4 Re: mała propozycja dla ludzi ze Śląska i okolic: 17.02.05, 15:05
                    A ja w creative w Dąbrowie byłam osobiście. Kupiłam co chciałam i zaoszczędziłam
                    na kosztach przesyłki. Najpierw umówiłam się telefonicznie i nie było żadnego
                    problemu, żeby odebrać zamówienie osobiście. Mam blisko, mieszkam w Będzinie.
                    Pozdrawiam
                    • madziek84 krak Katowice 17.02.05, 15:19
                      ja dostałam kraka z gliwickiego wyposarzenia dla plastyków<lol> ale z teg oco
                      sie orientuje w katowicach na moniuszki tez jestsmile ewentualnie na mikołowskiej
                      zapytacsmilesmilesmile
                      pozdrawiam
                      Magda
                      • katarzynka24 Re: krak Katowice 19.02.05, 21:20
                        w kwestii spotkania, Chorzów jeszcze raz się kłania i czeka na datę
                        spotkania....... smile)
                        • madziek84 spotkanie 19.02.05, 21:47
                          wyzej proszono zeby poczekac hieee no nie wiem to juz chyba nie długo do tego
                          powrotu z sanatoriumbig_grinbig_grinbig_grin
                          • katarzynka24 Re: spotkanie 21.02.05, 07:23
                            ja wiem że nalezy czekać aż kuracyja się zakończy , jeno chciałam się na listę
                            wpisać.... smile)
                            • gooska Re: spotkanie 28.02.05, 14:46
                              no witam Was dzuiewczyny z SANATORIUm na koncu swiata!!!! juz chce wracac do
                              domu, nie mam tutaj moich akcesorii do malowania i krece rozyczki z nudow smile
                              zrobie z nich drzewko i zostawie paniom na recepcji....niech sie ciesza a
                              co?....
                              fajnie ze na mnie czekacie...smile ciesze sie bardzo,
                              pozdrawiam
                              gooska
                              p.s. zostalo mi tylko 12 dni do cywila!!! no chyba, ze lakrza zadwecyduje
                              inaczej i mnie tu jeszcze zostawi...ale ja juz tego nie przezyje...

buziaki
                              • hen0i Re: spotkanie 10.03.05, 13:23
                                I jak tam, jak tam? smile)
                                Gooska wracaj juz i robimy spotkanko wink)
                                • reniuszka Re: spotkanie 19.05.05, 00:24

Reaktywuję ten wątek bo tak myślę i nie wiem: było to spotkanie ?
                                  Wrócicie dziewczyny ze Śląska do tego pomysłu ? Szukałam osób
                                  z tego regionu bo zaczynam z decu i na razie to są bardzo małe początki.
                                  Jestem z Rybnika, odezwijcie się, hallo smile))

Renata
                                  • hen0i Re: spotkanie 19.05.05, 10:43
                                    odzywam sie smile i caly czas czekam na informacje o spotkaniu smile

hen0i (Tychy)
                                    • ewana3 Re: do Reniuszki i Maleńkiej37 + cała reszty:) 19.05.05, 12:25
                                      Reniuszka odpowiedziałam na maila, sprawdź pocztę.
                                      No właśnie dziewczyny co z tym spotkaniem?
                                      Maleńka37 dołączaj do nassmile
                                      • reniuszka Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 19.05.05, 23:53

Witajcie, ja juz się zapoznałam, troszeczke, hehe. Bardzo
                                        się cieszę, a nawet podwójnie bo:
                                        jestem z Rybnika - jak niektóre z Was, a również z Tychów,
                                        tam urodzona i co tu dużo mówić, smutno mi za Tychami...
                                        Całe dziecięce lata w tym mieście, eh.
                                        Pozdrawiam Tyszankę i resztę dziewczyn cieplutko.

Renata
                                        • gooska Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 20.05.05, 12:09
                                          hej,
                                          a ja wlasnie miesiac temu wrocilam do katowic z szarego Bytomia i jestem z
                                          tego powodu bardzo szczesliwa smile)) wykombinujecie cos z tym spotkaniem..
                                          • ewana3 Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 20.05.05, 13:59
                                            Dziewczyny, no to dawajcie jakieś propozycje, gdzie i kiedy?
                                            wybierzemy coś, tak żeby wszystkim pasowało.
                                            pozdr
                                            • reniuszka Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 21.05.05, 11:58

Witam. Zastanawiałam się nad spotkaniem, jeśli pierwsze ma być
                                              zapoznawcze, luźne pogaduchy plus wymiana doświadczeń to
                                              ja piszę się na każdą "lokalizację", tzn. Katowice, Rybnik, Tychy
                                              i inne. Bo nie jestem pewna skąd są inne dziewczyny.
                                              A gdyby na spotkaniu było wszystko powyższe i jakieś mini warsztaty,
                                              np. 2-3 (lub więcej) godzin zajęć praktycznych (ja początkuję, kochane),
                                              to oferuję lokal w Rybniku, moje biuro, każdy dzień po 16.00
                                              do wieczora i soboty, niedziele cały dzionek.
                                              A Wy jakie macie propozycje ?
                                              Pozdrawiam ciepło.

Renata
                                              • ewana3 Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 11:02
                                                podbijam wąteksmile
                                                dziewczyny, odezwijcie się!
                                                Reniuszka świetny pomysł z tym Rybnikiem! pozdrowionka
                                                • reniuszka Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 13:22
                                                  Zapraszam ponownie i czekam na dalsze wpisy, propozycje itp.
                                                  Pozdrowienia.

Renata
                                                  • arine Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 14:17
                                                    Cześć dziewczyny.Świetny pomysł na spotkanie w Rybniku!Widzę że nikt nie podaje
                                                    konkretnej daty,więc odważę się zaproponować SOBOTĘ,28.05.Co Wy na to?
                                                  • reniuszka Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 16:50

Jak wspomniałam wcześniej u mnie każda sobota wchodzi w grę,
                                                    czyli np. 28 maja też. Jakieś następne zgłoszenia ?
                                                    Witam Cię Arine, zapraszam smile

Renata

Renata
                                                  • ewana3 Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 19:46
                                                    please, tylko nie 28 go, bo mam wyjazd, może następna sobota?
                                                    pozdrawiam
                                                  • arine Re: do Ewany, Henoi i Maleńkiej37 + cała reszty:) 22.05.05, 23:06
                                                    Jak dla mnie,może być nawet następna sobota.Miałam zaplanowany wyjazd,ale mogę
                                                    go odwołać.Pozdro.
                                                  • ewana3 Re: ja tylko podbijam wątek do góry co by....:) 24.05.05, 16:19
                                                  • reniuszka Spotkanie 24.05.05, 20:43
                                                    Podtrzymuję chęć spotkania, a gdzie reszta dziewczyn
                                                    ze Śląska ? Czyli Rybnik jako miejsce spotkania zostaje ?
                                                    Tylko ustalamy datę ?
                                                    Pozdrawiam. Miłego wieczoru.
                                                    Jak cos to GG 1484478 do 21.15 i po 22.30 (dziś).

Renata
                                                  • ewana3 Re: Spotkanie 24.05.05, 20:59
                                                    może następna sobota (bo teraz wyjeżdżam) arine też pasuje, z maleńką też mam
                                                    kontakt też chętna (tylko jakoś się jeszcze tu nie wpisała) a reszta? nie wiem
                                                    może trzeba napisać do nich na @ gazetowe co?
                                                    pozdrawiam
                                                    acha, i w jakich godzinach?
                                                  • ewana3 Re: podbijam wątek:) 27.05.05, 14:11
                                                    co by nie zaginąłsmile
                                                  • reniuszka Re: podbijam wątek:) 27.05.05, 14:19

Napisz, proszę na gazetowy do tych, które znasz. Ja
                                                    się dostosuję.
                                                    Pozdrawiam.
                                                    Renata
                                                  • malenka37 do wszystkich 27.05.05, 19:14
                                                    Chętnie się spotkam z wami, ewana3 już mi m.ówiła, tylko kochane GDZIE? i
                                                    kiedy???
                                                  • reniuszka Re: do wszystkich 27.05.05, 21:49
                                                    Witaj Malenka. W tym wątku, w poście z 21.04. napisałam
                                                    jak widzę nasze spotkanie, tj. propozycja z mojej strony,
                                                    a jak Wy chcecie ? Spotkanie zapoznawcze na kawie i ploteczkach
                                                    o wszystkim, czy coś więcej ? Proponujcie.
                                                    Renata
                                                  • arine Re: do wszystkich 28.05.05, 01:29
                                                    Kawa,ploteczki,serweteczki(czytaj giełda wymiany)a jak dobrze pójdzie to
                                                    parasolki na rynku!smile)(?)Ja będę na 100%!Godzina nie gra roli...
                                                  • reniuszka Re: do wszystkich 28.05.05, 16:51

O właśnie tak. Jeśli nie wyjeżdżacie na spotkanie założycielskie
                                                    Stowarzyszenia do Warszawy 4 czerwca to ja się wpisuję na tą
                                                    sobotę, np. 16.00. Pozdrawiam.
                                                    Renata
                                                  • iza1233 Re: do wszystkich 29.05.05, 10:22
                                                    Kochane dziewczyny, bardzo chętnie się z Wami spotkam, ale niestety wszystkie
                                                    soboty w czerwcu pracuje od rana do wieczora i o wyjeździe do Rybnika nie mam
                                                    co marzyć.Ale jak tylko będę mogła przyjadę
                                                    pozdrawiam
                                                    iza
                                                  • reniuszka Re: do wszystkich 29.05.05, 11:54
                                                    Zapraszam w imieniu dziewczyn, jak tylko będziesz mogła
                                                    daj znać. Miło Cię poznać Iza.
                                                    Pozdrawiam.

Renata
                                                  • malenka37 Re: do wszystkich 29.05.05, 21:46
                                                    Jak na 16 to sie pisze obiemna rękoma, bo rano niestety nie moge, ide do
                                                    przedszkola na dzień dziecka dzieciakom buźki malować, więc do 13 będe niestety
                                                    nieosiągalna, pozdrawiam wszystkie gorąco, i ciesze sie na to spotkanie.
                                                  • reniuszka Re: do wszystkich 29.05.05, 23:44
                                                    Dopisuję się: 16.00, sobota 04 czerwca, Rynek (parasolki).
                                                    Do miłego zobaczenia.

Renata
                                                  • arine Re: do wszystkich 31.05.05, 12:00
                                                    Już się nie mogę doczekać.Będę na pewno!
                                                  • ewana3 Re: do wszystkich 31.05.05, 13:08
                                                    ja też będę na 100%
                                                    pozdrawiam
                                                  • malenka37 Re: do wszystkich 31.05.05, 13:44
                                                    Ewa jedziesz ze mną? mam po ciebie podjechać koło 15,30?
                                                  • ewana3 Re: do wszystkich 31.05.05, 13:53
                                                    Arine przyjedzie do mnie wcześniej, więc jakbyś mogła o 15.30 podjechać po nas
                                                    to będziemy bardzo wdzięcznesmile))
                                                  • iza1233 Re: do wszystkich 31.05.05, 14:41
                                                    No ja niestety nie będę mogła, ale myślę,że jeszcze kiedyś będzie okazja to się
                                                    spotkamysmileCzy
                                                  • ewana3 Re: do wszystkich 01.06.05, 12:37
                                                    podbijam wątek co by nie zaginąłsmile
                                                    spotkanie na rynku pod parasolkami 04-06-05r (sobota) Rybnik
                                                    wstępna godzina to 16-ta, ale może zmienić się na 15-tą
                                                    zapraszamy!
                                                    dziewczyny gdzie jesteście?
                                                    do wiadomości dziewczyn: z Katowic jest bezpośredni pociąg do Rybnika
                                                    pozdr
                                                  • malenka37 Re: do wszystkich 01.06.05, 17:18
                                                    mam nadzieję że bedzie nas troszke, jajuż sie nie moge doczekać.
                                                  • ewana3 Re: do wszystkich 03.06.05, 10:02
                                                    podbijam, bo ważne!
                                                    to już jutro dziewczyny
                                                  • ola2004 Re: do wszystkich 03.06.05, 10:40
                                                    Pozdrawiam Was Ślązaczki, ja nie moge przybyć, ale życzę miłego spotkania,
                                                    dajcie znać jak było
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • malenka37 Re: ola2004 03.06.05, 10:45
                                                    Dzięki ci, myśle że to będzie suuuper spotkanko.
                                                  • reniuszka Do zobaczenia jutro 03.06.05, 10:59

Ja też czekam i cieszę się na spotkanie.
                                                    Kto jeszcze ? Zapraszamy.
                                                    Pozdrawiam.

Renia
                                                  • karola0885 Re: do wszystkich 04.06.05, 02:03
                                                    Będziesz przypadkiem w przedszkolu nr 9 w Siemianowicach? Bo ja właśnie tam
                                                    jade dzisiaj na jakiś festyn.
                                                  • karola0885 Re: do wszystkich 04.06.05, 02:04
                                                    To pytanie było do malenka37 wink
                                                  • malenka37 Re: do wszystkich 04.06.05, 08:40
                                                    nie, ja jestem w Leszczynach w przedszkolu integracyjnym Promyczek, ale mam
                                                    nadzieje że po południu sie spotkamy, pozdrowionka
                                                  • reniuszka Miłe spotkanie 05.06.05, 02:10
                                                    Witam o tak późnej porze ale zaraz idę spać
                                                    i muszę napisać, że cieszę się bardzo ze spotkania
                                                    na rybnickim Rynku. Poznałam fajne dziewczyny i mam
                                                    nadzieję, że to powtórzymy. Nawet burza nie była taka
                                                    straszna, do jutra, papapa.

Renia
                                                  • arine Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 04:22
                                                    Dziewczyny -żyję!smile)Jestem cała i zdrowa ,nie licząc stresu(zepsute wycieraczki
                                                    po przejechaniu 2 kmsmile)
                                                    Ewana-wiem ,wiem,nie odebrałam telefonu-zgubił się w torebcesmile)-jak tam
                                                    grilowanko?wink
                                                    Maleńka-ucałuj synów i...pozbądź się gościwinksmile)
                                                    Renia-kawa była przepyszna ,rozmowa z Tobą sama przyjemnośćsmile
                                                    Ptaszki już śpiewają,czy cóś,więc zwiężle:KIEDY POWTÓRKA ?
                                                    Uff....idę odpocząćsmile)
                                                  • reniuszka Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 12:29
                                                    A ja od rana walczę z wodą w moim piwnicowym warsztacie,
                                                    zalało mi, buuu... Cieszę się Arine, że cało wróciliście
                                                    i za rozmowę też dzięki. Ja też się położyłam jak za oknem ptaszki
                                                    już śpiewały, grilla robiły moje pociechy, a ja tylko pilnowałam
                                                    żeby ogrodu nie spaliły. Acha, a w nocy zrobiłam parę kolczyków.
                                                    Pozdrawiam i czekam na propozycję spotkania i zapraszam
                                                    Was serdecznie do mnie na Rynek 6, II piętro (jak bedziecie
                                                    się kręcić koło Rynku).

Renata

R
                                                  • malenka37 Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 12:35
                                                    Witajcie kochane kobietki , było wspaniale, ciesze sie że mogłam spędzić super
                                                    dzień gadając o serwetkach, i nikt sie po czole nie pukał ha ha, bo z reguły
                                                    wszyscy mają dookoła dość mojej serwetkomanii. Dojechałam szczęsliwe, gości nie
                                                    było, dziś postaram sie wam posłać fotke, pozdrowionka, a może następne
                                                    spotkanie u mnie na ogródku ? kawka + ciacho? co wy na to? dzięki arine za
                                                    pozdrowienia dla moich synów. pa
                                                  • ewana3 Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 12:46
                                                    dziewczyny ja też dziękuję, było bardzo miło i sympatycznie.
                                                    Koniecznie powtórka bo troszkę było za krótkosmile
                                                    Gril się udał, co prawda deszcz nas wygonił ale imprezka przeniosła się na salony znajomych, gdzie pałaszowaliśmy grilowane pyszności.
                                                    pozdrawiam cieplutko wszystkich (tych co nie byli też)
                                                    Ewa
                                                  • reniuszka Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 12:51
                                                    Dobry ogródek nie jest zły, a potem u mnie też na ogródek
                                                    co nie ? Zapraszam. Będzie fajnie.
                                                    Renia
                                                  • ewana3 Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 12:59
                                                    maleńka i reniuszkasmile ja za ogródkiem jak najbardziej, już się cieszę.
                                                    Dajcie znać kiedysmile
                                                    pozdrowionka
                                                  • malenka37 Re: Bardzo miłe spotkanie 05.06.05, 14:51
                                                    Nie ma sprawy zanim wyjade na wakacje, napewno spotkamy sie u mnie na tarasiku,
                                                    wypić kawke, pozdrowionka.
                                                  • hen0i Re: Bardzo miłe spotkanie 06.06.05, 15:13
                                                    Ale fajnie smile Dziewczyny, ja sie `pisze` na nastepne spotkanie, ale prosze blizej Katowic! smile

pozdrawiam,
                                                    hen0i
                                                  • kiciun A ja za późno przeczytałam... 06.06.05, 09:32
                                                    Ok. 15. godz. 04.06. buuu. Mój mąż godzinę wcześniej był w Katowicach i byłby
                                                    mnie podrzucił, a tak to mnie ominęło. Dajcie znać co do najbliższego spotkania,
                                                    może będę mogła przybyć smile.
    • ewana3 Re: do kiciun: 06.06.05, 10:11
      Wysłałam do Ciebie maila na gazetowy 31 maja, ale nie odezwałaś się, chyba nie
      sprawdzałaś poczty.
      Oczywiście że będziemy pamiętać, szkoda że Cię nie byłosad
      pozdrowionka
      • kiciun Re: do kiciun: 06.06.05, 12:13
        No nie sprawdzałam, sprawdziłam właśnie ok. 15., bo na "codzień" mam inny adres,
        a ja zawsze zapominam sprawdzić gazetowy.
      • kiciun Re: do kiciun: 06.06.05, 12:20
        A tak w ogóle, to ile sztuk winkWas było?
        • reniuszka Re: do kiciun: 06.06.05, 12:32
          Cześć, witam. Byłyśmy we cztery, ja, Ewana, Arine
          i Maleńka37, czyli Celina. Super kobietki !
          Trochę za krótko ale powtarzamy ! Uwaga ! Teraz
          sie nie spóźnie, obiecuję. Miło mi będzie również
          Ciebie poznać Kiciun.
          Pozdrawiam.

Renia
        • ewana3 Re: do kiciun: 06.06.05, 12:39
          Kiciun, było nas tylko cztery kobity, ale było tak miło i sympatycznie że hejsmile
          miałyśmy nadzieję że będzie nas więcej ( rozesłałam do 15 dziewczyn maile) ale
          wiesz jak to jest, nie wszyscy mogli przybyć z różnych powodów.
          Myślę że na następne spotkanko będzie nas więcej, ja obiecuję że upiekę pyszne
          rogaliczki dla Wassmile))
          pozdrowionka
          Acha, jeżeli używasz innego adresu, to podaj go której z nas na maila, napewno
          Cię zawiadomimy:0
          • malenka37 Re: do kiciun: 06.06.05, 13:44
            szkoda że ciebie kiciun nie było, było superowo, w sumie następny raz napewno
            znowu MUSI zaistnieć, prawda?
            • reniuszka Re: do kiciun: 06.06.05, 13:54

Tak jest.smile))

Renia
              • kiciun Re: do kiciun: 06.06.05, 14:32
                Hawk smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka