Dodaj do ulubionych

na jaki kolor nakleić? - też tak macie?

02.02.05, 21:15
Też tak macie, że kupicie serwetki, bo Wam się spodobają, a potem okazuje się,
że nie bardzo jest na co ten wzór nakleić? Mi się to zdarza coraz częściej.
Myślę dopiero, gdy otrzymam paczkę z serwetkami smile Mam teraz białe storczyki i
nie wiem na jaki kolor nakleić, by je było widać.
Obserwuj wątek
    • greglis Re: na jaki kolor nakleić? - też tak macie? 02.02.05, 21:20
      Taką serwetkę można przykleić na każdy kolor pod warunkiem że będzie biały.A
      jak już przykleisz to pędzelek w garść i proszę domalować tło w ciemniiejszym
      kolorze wtedy storczyk pięknie wyjdzie smile
      • galeriafilizanka greglis masz ode mnie Oscara! 02.02.05, 21:25
        "Taką serwetkę można przykleić na każdy kolor pod warunkiem że będzie biały"
        to zdanie powyżej jest super. smile
        Dzięki za radę. Oczywiście nie ukrywam, że myślałem o tym pędzelku, ponieważ mam
        zapisane na komputerze fotki Twojego pudełka na chusteczki i tak wzdycham i
        wzdycham i wzdycham do tych zdjęć, ale do dziś się "bałem" bawić pędzelkiem, a
        wolałbym takie różnokolorowe tło, ponieważ jakoś nie kręci mnie to popękane tło. smile
        • surtout Wystawiłbyś coś wreszcie w naszej galerii :) n/t 02.02.05, 21:39

• galeriafilizanka a muszę? :) 02.02.05, 21:56
            zastanowię się big_grin
            • toxicloki Re: a muszę? :) 02.02.05, 23:14
              mysle ze ma odpowiedz wyrazi zdanie ogolu:
              MUSISZ!wink))))))))))))
              • galeriafilizanka toxic - no, no, no... 02.02.05, 23:19
                mówiąc to kiwam palcem smile no dobra wrzucę coś małego, przetestuję obecność
                moderatorki przy komputerze smile
                • galeriafilizanka wysłane 02.02.05, 23:32
                  wysłałem 4 wątki, nie wiem kiedy się pojawią, pewnie jutro smile
                • toxicloki Re: toxic - no, no, no... 02.02.05, 23:33
                  prawdziwie meska decyzjawink
                  klaskam raczkami, usmiecham sie szeroko, tuptam sprawdzic, czy juz cos jest na
                  fotografiachwink
                  • galeriafilizanka a tuptaj, tylko pamiętaj, ... 02.02.05, 23:37
                    że nie jestem mistrzem, inni nimi są smile czas iść obejrzeć serial pogrzebowy smile pa pa
                    • toxicloki Re: a tuptaj, tylko pamiętaj, ... 03.02.05, 00:19
                      hyhywink nic mi o mistrzach nie mowwink ja tez robie co moge a do piet nie
                      dorastamwink a "6 stop pod ziemia" to na tvn czy hbo? probowalam ogldac, ale na
                      hbo jakas tam najnowsza seria leci i sie polapac nie moglam kto z kim, jak i
                      dlaczegowink poza tym ten ojciec rodziny i brat -gej mi sie mylili, bo podobniwink
                      teraz poluje na "Anioly w Ameryce" od pierwszego odcinka, bo leci w kolko 4 i
                      6smile) a w tejze chwili ogladam po raz kolejny "dziecko rosemary" na tv4wink
                      • galeriafilizanka na tvn... 03.02.05, 00:21
                        6 stóp. A dziecko obejrzę jutro, bo też będzie smile
                        • kragmel zza grobu... 03.02.05, 00:27
                          te, Filiżanka, idź testować obecność zmoderowanych obrazków, już wróciłam i
                          straszę ;P
                          • galeriafilizanka bez jaj 03.02.05, 00:33
                            jakie tam zza grobu smile byłem widziałem smile
                            • toxicloki Re: bez jaj 03.02.05, 00:48
                              jak tak ogladac lubisz, to poogladaj tu:
                              serwetkiloki.w.interia.pl
                              nieduzo, ale zawszewink
                              • galeriafilizanka :)))))))) 03.02.05, 01:06
                                dzięki już zerknąłem, a jakby co to można kupić któreś?
                                • toxicloki Re: :)))))))) 03.02.05, 01:08
                                  no przeciezwink to moja stronka zrobiona na potrzeby gieldywink
                                • galeriafilizanka camera cafe 03.02.05, 01:10
                                  teraz leci, powtarzaja odcinki, ale padam ze smiechu po raz kolejny smile
                                  • toxicloki Re: camera cafe 03.02.05, 01:12
                                    kurde, niech reklame mi na tv4 dadza... ja tez rycze za kazdym razemwink Fretka
                                    jest moja faworytawink
                                    • galeriafilizanka Maja!!! 03.02.05, 01:17
                                      Kocham Maję, tak kocham ją. Jest baaaardzo głupia, aktorka, która gra Maję robi
                                      to bardzo dobrze, jest cudowna w swojej roli.
                                      • toxicloki Re: Maja!!! 03.02.05, 01:19
                                        piszesz tak tylko dlatego ze dobrze lize...znaczkitongue_outP
                                        • galeriafilizanka o nie 03.02.05, 01:20
                                          najlepsza to ona była chyba z jogurtem na twarzy smile jak ją fretka uczyła bycia
                                          sexy smile
                                          • toxicloki Re: o nie 03.02.05, 01:25
                                            bueheehehhe.,.... no nie zapomnewink tekst "bo jak hydraulik zdjal koszule to nie
                                            musialas sie od razu rozbierac" mnie rozbroilwink))) to byl hydraulik? dobrze
                                            pamietam?smile

maz wlasnie rzekl "ale ta cala majeczka to trzeba przyznac ze zaj...scie gra"smile
                                            wy, faceci....wink))
                                            • galeriafilizanka chyba tak 03.02.05, 01:32
                                              chyba hydraulik. Mąż ma rację, aktorka na pewno inteligentna w co niewątpię, a
                                              gra wspaniale idiotkę smile A czekam też na panią z penisem, która będzie w
                                              niedzielę na tvn, ciekawe czy ją pobiją uczestnicy programu smile
                                              • toxicloki Re: chyba tak 03.02.05, 02:01
                                                oj, bedzie ciezkowink a pamietasz jak maja dostala na urodziny czy
                                                imieniny...mikser?tongue_outP
                                                • galeriafilizanka mikser? 03.02.05, 02:05
                                                  Wibrator dostała, ale to chyba na urodziny smile a może mikser=wibrator?
                                                  • toxicloki Re: mikser? 03.02.05, 02:12
                                                    no wibrator, wibrator-) sie cieszyla ze taki malutki, zgrabny, dobrze w dloni
                                                    lezy... potem ktos p[odszedl i spytal co dostala a ona "mikser"smile)))))))))))
                                                  • toxicloki Re: mikser? 03.02.05, 02:13
                                                    ide spacwink dobranocwink
                                                    ps. w sprawie serwetek na gazetowywink albo tuwink
                                                  • galeriafilizanka dobranoc ) 03.02.05, 02:16

• galeriafilizanka nie... 03.02.05, 02:15
                                                    to nie pamiętam tego tekstu. Biedna głupia Maja, teraz pewnie w domu robi sernik
                                                    i uciera masę wibratorem. buahaha smile
                              • mmsol Re: bez jaj 03.02.05, 08:04
                                zupełnie przypadkiem tu jestem...i jakie piękne elfysmile
                                Chciałabym zakupić ...jak widzę są dwa wzory po 3 szt. mogę?
                                jeśli tak daj znać na mmsol@gazeta.pl
                                • toxicloki Re: bez jaj 03.02.05, 11:07
                                  napisalam ci mailawink
                                  • mmsol Re: bez jaj 03.02.05, 14:01
                                    mi ?????
                                    nic nie otrzymałam sad
                                    • toxicloki Re: bez jaj 03.02.05, 15:42
                                      oups... ja slepa jestem... maila to napisalam, i owszem... na mmmsol ... zaraz
                                      to naprawiewink
                                      tymczasem ide twoje wzorki poogladacwink elfiki odlozone, zaklepanewink po trzywink
    • mrouh Ja mam gorzej 03.02.05, 14:06
      ... jak patrzę na te wszystkie serwetki, to nie moge oczu nacieszyć i szkoda mi
      je psućsmile boję się, że zmarnuję, bo coś mi nie wyjdzie...smile hehe, zostanę
      kolekcjonerem serwetek. A przeciez nie mam jeszcze 150 wzorów, jak niektórzysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka