jolasek77 11.02.05, 22:01 jakos mnie ostatnio i internet denerwuje, bo dziwacznie dziala to na forum nie wchodze by mnie nie draznilo takie zacinanie sie ale wlasnie trafilam na stronke z warsztatami artystycznymi to mozna choc poczytac www.lucznica.org.pl/szkolenia.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajlii Re: rozne takie kursy i warsztaty... 11.02.05, 22:59 drogo... i nie wiem czy tak naprawdę warto... Odpowiedz Link
jolasek77 drogo drogo... 11.02.05, 23:54 tez tak mysle, chyba ze sie ma sponsora niezlego ale fajnie sie czyta, ze w ogole jest cos takiego jeszcze... Odpowiedz Link
yoza Re: drogo drogo... 12.02.05, 00:02 Drogo. Często w różnych domach kultury są tańsze kursy (a właściwie zawsze są tańsze). Spotkałam się z tkactwem i ceramiką. Odpowiedz Link
klemensa11 drogo, ale ja bylam zadowolona 13.02.05, 21:27 ja trafilam do lucznicy zanim to jeszcze sie nazywalo akademia lucznica i wygladalo tak powaznie. to byl kiedys osrodek wyjazdowy cak - centrum animiacji kultury - teraz nazywa sie chyba jeszcze inaczej, ale nie pamietam jak tam wlasnie nauczylam sie robic batiki - prezentowalam na forum zdjecia. glowna zaleta bylo to, ze przez tydzien moglam siedziec w pracowni i dlubac do woli. byly tez warsztaty wikliny i witrazu. ludzie cuda robili miejsce jest cudownie urocze, osoby organizujace kompetentne, ale no niestety ceny zaporowe. kiedys ludzie jezdzili tam dzieki dofinansowaniu z miejsc pracy. teraz nie wiem. Odpowiedz Link
caltha5 Re: rozne takie kursy i warsztaty... 13.02.05, 21:49 Ale warsztatów malowania na szkle ani decoupage tam nie ma Szkoda. Odpowiedz Link