Dodaj do ulubionych

Co lepsze???

20.11.06, 12:38
Co lepsze? Związek z mężczyzną, który jest dobry, opiekuńczy i kochający, ale
nie pociąga fizycznie czy taki związek, w którym obie strony łączy ogromne
pożądanie, ale mają odmienne poglądy na ważne życiowe kwestie?
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: Co lepsze??? 20.11.06, 12:53
      Najlepsze rozwiązanie - związek z facetem który pociąga i ma zbliżone poglądy,
      inaczej tego nie widzę.
    • eluch_a Re: Co lepsze??? 20.11.06, 12:57
      Ani jedno, ani drugie. Nie uznaję kompromisów. Dużo wymagam od siebie, więc od
      faceta też.
    • horpyna4 Re: Co lepsze??? 20.11.06, 13:20
      Znajdź trzeciego.
    • bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 13:22
      A jakie są te ważne życiowe kwestie, które Was różnią?
    • eyes69 Lepsze jest trzecie wyjscie n/t 20.11.06, 13:28

• madzia.c Re: Co lepsze??? 20.11.06, 14:40
      Rożnice to np. poglądy polityczne, nt. zakładania rodziny itp. , ja jestem
      bardziej liberalna.
      • bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 14:44
        Poglądy polityczne można mieć całkiem różne i być świetnym małżeństwem. A o co
        chodzi z tym zakładaniem rodziny? Ty nie chcesz ślubu kościelnego a on chcesz?
        Konkrety kochanieńka.
        • madzia.c Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:03
          ja tez chce slub kościelny, ale np. nie chce zaraz po ślubie dziecka, poza tym
          nie mam nic przeciwko gejom itp. a on ma, ja uwielbiam zwierzęta, on nie bardzo
          i to chyba tyle narazie ...
          • polla4 Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:05
            Większe szanse, że pociąg przyjdzie niż że facet zmieni zdanie, więc
            zdecydowałabym się na pierwszego (jak bym musiała)
            • mahadeva Re: Co lepsze??? 21.11.06, 00:38
              ja mam odmienne doswiadcznia
              zwierzeta mozna sobie odpuscic, to drobiazg i swiadcza przeciw nim logiczne
              argumenty, co to za roznica, jakie macie poglady na gejow?? :) wiekszosc
              facetow ich nie lubi :) a co do dziecka sie dogadacie kompromisowo lub on
              ulegnie, mialam tak, gwarantuje Ci, pociag jest najwazniejszy, bez tego lepiej
              zyc samemu

polla4 napisała:

> Większe szanse, że pociąg przyjdzie niż że facet zmieni zdanie, więc
              > zdecydowałabym się na pierwszego (jak bym musiała)
              • bri Re: Co lepsze??? 21.11.06, 09:49
                Zgadzam się z Tobą.
          • bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:08
            Rozumiem, że masz paru przyjacieli gejów i dlatego ta kwestia jest tak ważna bo
            on się nie zgodzi ich do domu zapraszać? Co do dzieci się musicie dogadać w
            ostateczności weźmiecie ślub dopiero wtedy kiedy Ty będziesz chciała dzieci.
            Pewnie nie będzie chciał mieć w domu zwierzątek ale możesz przecież pracować w
            stajni albo dokarmiać kaczki w parku. Ale jeśli się w tych sprawach nie możecie
            dogadać i dla Ciebie to takie kolosalne przeszkody to chyba faktycznie nie
            powinniście być razem ;)
            • simply_z Re: Co lepsze??? 20.11.06, 23:00
              > Pewnie nie będzie chciał mieć w domu zwierzątek ale możesz przecież pracować
              w
              > stajni albo dokarmiać kaczki w parku
              świetny argument;D,dobrze z,e chce miec dzieci bo przeciez zawsze moze
              dokarmiac cudze w domu dziecka albo obserwowac w parku.A taks erio ani jeden
              ani drugi,nie wybierasz koloru swetra!
    • ulala1979 Ani jedno ani drugie!!!! 20.11.06, 22:35
    • sakis Re: Co lepsze??? 21.11.06, 10:52
      Ani jedno ani drugie, ale jeśli już musisz wybrać, to odradzam ten pierwszy
      wariant, bo będziesz jak Barbara Niechcic z "Nocy i dni". Z kolei poglądy na
      życie się zmieniają, więc może jednak to drugie...
    • zranionyprzezkm Re: Co lepsze??? 23.11.06, 11:05
      Powiem Ci jedno wczesniej pisalas o zdradzie ,ale jednak ze go kochasz teraz
      piszesz z kimlepiej byc.Dlamnie jestes pospolita (wiesz czym) i powiem Ci jedno
      kiedy ten juz niby super koles kopnie Cie w dupe to nie placz wtedy ze z tamtym
      pierwszym bylo lepiej .Mam nadzieje ze masz troszke chonoru i tego nie zrobisz
      bo tylko jeszcze bardziej bys go skzywdzila.Moge sie zalozyc ze On tez mial
      chwile zwatpienia czy zwiazek jest taki jak powinien bo w kazdym zwiazku tak
      jest(ale napewno przemyslal to w spokoju i nawet o tym nie wiedzialas i doszedl
      do wniosku ze napewno Cie kocha.)no ale co tam ja jestem tylko facet a facet to
      swinia wiec pewnie i tak moje zdanie sie nie liczy albo zaraz kolezanki z forum
      pojada po mnie i powiedza ze jestem palant.Jeszcze jedno brawo ze radzisz sie
      na forum poprostu rewelacja otworz oczy mozna to zrobic w inny sposob
      dziewczynko(nie napisze Koboeto bo Kobieta napewno sie tak nie zachowa jak TY)
      • brawurka75 Re: Co lepsze??? 23.11.06, 11:16
        Po latach prób i błędów powiem, że ani jeden , ani drugi
        Z dwojga złego wybrałabym siebie, bo tam gdzie nie ma namiętności, nigdy jej
        nie będzie a tam gdzie jest , kiedyś osłabnie a odmienne charakterki zostaną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka