madzia.c 20.11.06, 12:38 Co lepsze? Związek z mężczyzną, który jest dobry, opiekuńczy i kochający, ale nie pociąga fizycznie czy taki związek, w którym obie strony łączy ogromne pożądanie, ale mają odmienne poglądy na ważne życiowe kwestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: Co lepsze??? 20.11.06, 12:53 Najlepsze rozwiązanie - związek z facetem który pociąga i ma zbliżone poglądy, inaczej tego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze??? 20.11.06, 12:57 Ani jedno, ani drugie. Nie uznaję kompromisów. Dużo wymagam od siebie, więc od faceta też. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 13:22 A jakie są te ważne życiowe kwestie, które Was różnią? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.c Re: Co lepsze??? 20.11.06, 14:40 Rożnice to np. poglądy polityczne, nt. zakładania rodziny itp. , ja jestem bardziej liberalna. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 14:44 Poglądy polityczne można mieć całkiem różne i być świetnym małżeństwem. A o co chodzi z tym zakładaniem rodziny? Ty nie chcesz ślubu kościelnego a on chcesz? Konkrety kochanieńka. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.c Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:03 ja tez chce slub kościelny, ale np. nie chce zaraz po ślubie dziecka, poza tym nie mam nic przeciwko gejom itp. a on ma, ja uwielbiam zwierzęta, on nie bardzo i to chyba tyle narazie ... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:05 Większe szanse, że pociąg przyjdzie niż że facet zmieni zdanie, więc zdecydowałabym się na pierwszego (jak bym musiała) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Co lepsze??? 21.11.06, 00:38 ja mam odmienne doswiadcznia zwierzeta mozna sobie odpuscic, to drobiazg i swiadcza przeciw nim logiczne argumenty, co to za roznica, jakie macie poglady na gejow?? :) wiekszosc facetow ich nie lubi :) a co do dziecka sie dogadacie kompromisowo lub on ulegnie, mialam tak, gwarantuje Ci, pociag jest najwazniejszy, bez tego lepiej zyc samemu polla4 napisała: > Większe szanse, że pociąg przyjdzie niż że facet zmieni zdanie, więc > zdecydowałabym się na pierwszego (jak bym musiała) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Co lepsze??? 20.11.06, 15:08 Rozumiem, że masz paru przyjacieli gejów i dlatego ta kwestia jest tak ważna bo on się nie zgodzi ich do domu zapraszać? Co do dzieci się musicie dogadać w ostateczności weźmiecie ślub dopiero wtedy kiedy Ty będziesz chciała dzieci. Pewnie nie będzie chciał mieć w domu zwierzątek ale możesz przecież pracować w stajni albo dokarmiać kaczki w parku. Ale jeśli się w tych sprawach nie możecie dogadać i dla Ciebie to takie kolosalne przeszkody to chyba faktycznie nie powinniście być razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Co lepsze??? 20.11.06, 23:00 > Pewnie nie będzie chciał mieć w domu zwierzątek ale możesz przecież pracować w > stajni albo dokarmiać kaczki w parku świetny argument;D,dobrze z,e chce miec dzieci bo przeciez zawsze moze dokarmiac cudze w domu dziecka albo obserwowac w parku.A taks erio ani jeden ani drugi,nie wybierasz koloru swetra! Odpowiedz Link Zgłoś
sakis Re: Co lepsze??? 21.11.06, 10:52 Ani jedno ani drugie, ale jeśli już musisz wybrać, to odradzam ten pierwszy wariant, bo będziesz jak Barbara Niechcic z "Nocy i dni". Z kolei poglądy na życie się zmieniają, więc może jednak to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
zranionyprzezkm Re: Co lepsze??? 23.11.06, 11:05 Powiem Ci jedno wczesniej pisalas o zdradzie ,ale jednak ze go kochasz teraz piszesz z kimlepiej byc.Dlamnie jestes pospolita (wiesz czym) i powiem Ci jedno kiedy ten juz niby super koles kopnie Cie w dupe to nie placz wtedy ze z tamtym pierwszym bylo lepiej .Mam nadzieje ze masz troszke chonoru i tego nie zrobisz bo tylko jeszcze bardziej bys go skzywdzila.Moge sie zalozyc ze On tez mial chwile zwatpienia czy zwiazek jest taki jak powinien bo w kazdym zwiazku tak jest(ale napewno przemyslal to w spokoju i nawet o tym nie wiedzialas i doszedl do wniosku ze napewno Cie kocha.)no ale co tam ja jestem tylko facet a facet to swinia wiec pewnie i tak moje zdanie sie nie liczy albo zaraz kolezanki z forum pojada po mnie i powiedza ze jestem palant.Jeszcze jedno brawo ze radzisz sie na forum poprostu rewelacja otworz oczy mozna to zrobic w inny sposob dziewczynko(nie napisze Koboeto bo Kobieta napewno sie tak nie zachowa jak TY) Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: Co lepsze??? 23.11.06, 11:16 Po latach prób i błędów powiem, że ani jeden , ani drugi Z dwojga złego wybrałabym siebie, bo tam gdzie nie ma namiętności, nigdy jej nie będzie a tam gdzie jest , kiedyś osłabnie a odmienne charakterki zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś