Dodaj do ulubionych

WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!!

15.04.05, 14:08
A wiec tak,
Uswiadomiono mi (nie wiem na ile to prawdziwe)ze tamta nasaza skrzynke nie
mogl skasowac nikt inny tylko admin serweru o2.pl. Ponoc on moze to robic
gdzy skrzynka jest zbyt publiczna, czyli ze w jedna minute wchodzi tam wielu
komputerow z innymi IP, wiec...
Zalozylam 3 skrzynki mam nadzieje ze to jakos rozsegreguje ruch... Innych
pomyslow nie mam
A wiec mamy teraz 3 skrzynki
koralikowcy@o2.pl
decoupage@o2.pl
ozdobki@o2.pl
(przed malpami to loginy)
strona do logowania sie www.o2.pl
PO hasla do mnie na elenuke@o2.pl
Narazie malo co tam jest, ale bedziemy wykladac......MAm nadzieje ze nie
spotka je taki sam los!!!
Obserwuj wątek
    • reni_aferka Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 14:09
      moge prosic o haslo do skrzynki decoupage? smile
      • reni_aferka Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 14:09
        ał to mialo isc na maila sad
    • karola0885 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 15:54
      Hey
      Aby skrzynek nie spotkał taki sam los można się wszestko wpakować na e-dysk.
      www.edysk.pl/
      Tam nie kasują za zbyt dużą liczbe użytkowników.
      • justek20 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 20.04.05, 06:01
        edysk byl testowany w okolicach Bozego Narodzenia pod katem piosenek
        swiatecznych. Niestety szybko zostawal przekroczony limit transferu i
        odblokowywalo sie wszystko dopiero dnia nastepnego. Przy tylu "sciagaczach"
        edysk niestety nie daje rady sad
    • ratri_q Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 17:16
      czy moge poprosic na maila gazetowego haslo do skrzynek ? Usiluje wyslac prosbe
      do ciebie ma maila ale cos dziwnego mi sie dzieje z poczta gazetowa i co
      wysylam trafia do mnie tak jakbym sama do siebie wysylalasad dziwne jakies
      zjawisko
    • calineczka79 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 19:29
      Skoro ma tu być wszystko o skrzynkach to mam pytanie jak otwierać zamieszczone
      tam pliki? Bo mi się jakoś nie udaje sad
      • elenuke Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 21:21
        Pliki przesylasz sposobem "przeslij dalej" na swoja skrzynke a tam sciagasz na
        komp. Lub odrazu sciagasz na swoj komp. Pliki sa zapakowane programem WINRAR,
        musisz go miec zainstalowanego, by rozpakowac, to chyba tyle
        • nelka1313 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 15.04.05, 22:24
          Próbuję wysłać meila ale pojawia sie napis-adresat nieznany.
          Jesli to możliwe to proszę o hasło na skrzyneczkę decoupage.
          Pozdrawiam
        • calineczka79 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 16.04.05, 00:48
          a skąd wziąć ten program? Może ktoś poda linka bo ja specem od kompa nie jestem
          niestety sad
          • toxicloki Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 16.04.05, 09:28
            wrzuc w gugla winrar albo download winrar - wywali ci cala mase stron z ktorych
            mozesz sciagnac
            • calineczka79 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 16.04.05, 17:02
              Dzięki udało się smile
              Jakby ktoś był równie obeznany z kompem jak ja podaje linka do winrara:

www.winrar.eprogramy.net/
    • olenka_ola Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 17.04.05, 01:23
      Ja też mogę prosic o hasło???? na decoupage.
    • carolin03 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 18.04.05, 23:17
      to ja tez poprosze haselkosmile szczgolnie na koralikowa, ale inne tez moga bycsmile
      rakolina03@interia.pl z gory dzieki.
    • letsgostarted Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 19.04.05, 11:12
      Ja tez poprosze o haslo na gazetowego mejla.
      Jestem z Wami od dawna, choc sie specjalnie nie odzywam, ale podziwiam i
      probuje.
      Bede "dzwieczna".
      Pozdrawiam
      Magda
    • helena_f Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 21.04.05, 14:05
      Ja tez poproszę hasła - napisałam ci maila elenuke smile
    • tinka_27 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 21.04.05, 14:10
      witam, także proszę o hasło smile
    • mviva Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 21.04.05, 14:22
      ja też poproszę o hasła na gazetowego @ smile
      • glassidea Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 22.04.05, 14:08
        Czy hasło do skrzynki decoupage zostało zmienione?
        Wczoraj wchodziłam i było wszystko w porządku a dziś wyskakuje jakiś błąd.
        Jola
        • assik76 Re: WSZYSTKO O SKRZYNKACH NA O2.PL!!! 22.04.05, 15:27
          No wlasnie......................
          • lula25 u mnie tez nie dziala 22.04.05, 16:33
            chociaz rano wchodzilam i wszystko bylo jeszcze ok, ale ok 14 jak chcialam znow
            tam wejsc to juz kicha, czy zmienilo sie haslo dostepu?
            • elenuke ZLIKWIDOWALI DECOUPAGE!! 22.04.05, 16:43
              Znowu, chyba mnie szlag trafi, inne skrzynki dzialaja, ale ciekawe jak
              dlugo!!!! Musze cos wymyslic...bo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              • assik76 Re: ZLIKWIDOWALI DECOUPAGE!! 22.04.05, 19:34
                kurde, kurde, kurde!!!! no co oni, zwariowali?????!!!
                WWWWWWWWWWWWWWWWWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!
              • yasmeen Re: ZLIKWIDOWALI DECOUPAGE!! 23.04.05, 14:59
                moze wyjsciem jest edysk. Niestety wersja darmowa ma tylko 25 mega sad
                . Mozna tez zalozyc album na rosyjskim forum, ale uwaga, tam tylko mozna
                zamieszczac jpg lub jpeg.

Jest jescze taki chinskie lub koreanskie forum, tam mozna zamieszczac wszystko.
                Jak bedzie zainteresowanie, to znajde instrukcje, jak sie tam zakalada album.
                Pozniej z tego albumu moze korzystac kazdy.
                To jak?
                yas
                PS. wydaje mi sie, ze skrzynke moga kasowac ze wzgledow bezpieczenstaw, za duzo
                osob jednoczesnie chce sie laczyc z roznych IP

• zaria ALE PRZECIEŻ JEST AKTÓWKA NA YAHOOOOO! 23.04.05, 16:45
      Elenuke, pamietasz, kiedys mialysmy taki zryw i jednoczesnie założone zostało
      konto o2 i 2 aktówki na yahoo: przeze mnie i chyba mrouh, nie pamiętam już
      przez którą z dziewczyn. Moja nazywała się chyba Piekneozdoby. Trzeba by
      odkopac tamten watek, ja go nie moge jakos znalezc smile Aktowki nikt nie
      zlikwiduje, ona z zalozenia moze byc publiczna!!!! Postaram sie odnalezc tamten
      watek.
      • zaria Aktowki na YAHO) 23.04.05, 16:49
        No i znalazlam:

Oto aktowki, w ktorych mozecie umieszczac pliki, ktorymi chcecie sie
        podzielic i z ktorych mozna pliki sciagac (jest to jednoczesnie konto yahoo)

1.
        www.briefcase.yahoo.com/piekne_ozdoby
        haslo: wlasnorecznie

2.
        www.briefcase.yahoo.com/ozdoby
        haslo: piekne

W razie czego zeby nie bylo niograniczonego dostapu do tych aktowek, mozna
        zmienic hasla i zrobic to samo, co z o2, czyli rozsylac do chetnych.
        Moze aktowki wreszcie zaczna zyc smile
        • zaria Re: Aktowki na YAHO) 23.04.05, 16:55
          Zeby sie zalogowac, trzeba wejsc na

briefcase.yahoo.com/
          Ustawilam aktowki tak,, zeby byla publiczna, tzn ze zapisane w niej pliki mozna
          bedzie ogladac pod adresami
          www.briefcase.yahoo.com/piekne_ozdoby i
          www.briefcase.yahoo.com/ozdoby
          nawet bez wpisywania hasla.
          • elenuke Re: Aktowki na YAHO) 23.04.05, 17:21
            A ja nie moge tam wejsc, ani do jednej ani do drugiej, zeby cos zaladowac,
            wyskakuje mi ze takiej strony nie ma, mi sie wydaje ze tam tylko jedno Ip moze
            byc zalogowane...
            • zaria Re: Aktowki na YAHO 23.04.05, 17:39
              co rozumiesz przez to, ze tylko jedno ip moze byc zalogowane? na raz? czy w
              ogole? no bo przeciez istota aktowki jest to, zeby mozna bylo z kazdeego
              miejsca do niej dotrzec. jak wchodzilas na te strone? bo jak probowalam wejsc
              przez link briefcase.yahoo.com/ozdoby (np) to wyskakiwalo, ze nie ma dostepu do
              aktowki i ze uzutkownik nie ma w aktowce zadnych plikow. teraz zaladowalam do
              folderu my documents jeden plik na probe, zaznaczylam w opcji "share folders"
              ze udostepniam wlasnie ten folder, i udalo sie smile. mysle, ze w tej drugiej
              aktowce tez trzeba zaznaczyc, ze udostepnia sie "my documents" (poprzednio
              zaznaczylam "file folder") i wszystko bedzie ok
              • elenuke Re: Aktowki na YAHO 23.04.05, 17:50
                Juz jest smile Jestem slepa smile
              • elenuke Zaria! Zobacz to!!! 23.04.05, 18:09
                photobucket.com/albums/y197/OZDOBY/decoupage/Decoupage100/
                Zalozylam na photobucket,dla proby, bo Yahoo nie przyjmuje duzych paczuszek w
                Rarze, a jesli pojedynczo to miniturek tez nie widac... ( A moze to dlatego ze
                poprostu yahoo mi zwalnia, albo co jakos nie jestem do niego przekonana) Moze
                ty bedziesz wykladac tam???
                Nio i co myslisz o tym photobukecie??
                • zaria Re: Zaria! Zobacz to!!! 23.04.05, 21:51
                  Fajowe smile podoba mi sie smile tylko nie chcialo mi wejsc do albumu z linka -
                  mowilo, ze taka strona nei istnieje smile ale na stronie glownej wyszukalam
                  album"ozdoby" i weszlo smile
                  tylko teraz trzeba sie zastanowic, jak to bedzie z haslem. moze tylko ty je
                  znaj, ewentualnie osoby, ktore naprawde maja cos do wrzucenia na strone. ci, co
                  chca tylko sciagac, nie musza znac hasla. lepiej dmuchac na zimne smile
                  szczerze mowiac, jezeli mowisz, ze yahoo nie przyjmuje duzych plikow... to moze
                  niech to bedzie aktowka awaryjna smile

ty zaria, ty maja zorieńka...
                  • elenuke Re: Zaria! Zobacz to!!! 23.04.05, 21:58
                    OK, to w takim razie, ja tam wykladam mniej wiecej co uwazam za ciekawe, jak
                    ktos bedzie chcial wylozyc to mi napisze. Nie wiem jak tam sie pomiescimy
                    poniewaz tylko 25 mb, trzeba bedzie albo likwidowac, albo inny album zalozymysmile
                    Nio i jakies wieksze zdjecia i skany nie wchodza w rachube bo obcinaja do 250kb
                    Biore sie do pracy, a potem rzuce oddzielny wateksmile
                    Pozdrawiam
                    • yasmeen Re: Zaria! Zobacz to!!! 24.04.05, 00:08
                      W tym forum, o ktorym pisalam 7ya.ru z tego zo wiem zdjecia przyjmuja do 500Kb.
                      Jesli by bylo zainteresowanie, moge tam zalozyc album i przekazac dowodzenie
                      elenuke.
                      Wydaje mi sie ze albumy tam moga miec duzo wiecej niz 25 Mb, bo ostatnio
                      sciagnelam z tamtad trzy ksiazki, kazda po ok. 200 obrazkow, kazdy obrazek nie
                      mniej niz 150Kb.

Co o tym sadzisz elenuke?

Pozdr
                      yas
                      • elenuke NOWe!! 24.04.05, 00:48
                        Jak duzo pomyslow!!!! Ja caly dzien cos szukam, i testuje wsio co sie dasmile I
                        zawsze cos mi sie nie podobasmile(WYBREEDNA JAAAA) TZn. mysle ze WAM tez by sie
                        podobalo, a to za malo miejsca a to zdjecia zmniejszajasmile 7ya tez testowalam,
                        przerazilo mnie to ze kazde zdjecie trzeba bylo dodawac pojedynczo i dosc dlugo
                        sie ladowalo nio i nie chcialam zeby bylo po rosyjsku, z drugiej strony mi sie
                        wydaje, ze sa tam dziewczyny ktore trzymja kontrol nad wszystkim, jakies
                        wenetrzne hasla itd. Mozna sie pogubic w zasadach. Nio jescze potestuje 7jusmile
                        Ale narazie znalazlam cos jescze lepszego big_grin (mam nadzieje ze nie pomordujecie
                        mnie za te ciagle nowo-otkrywanie wszystkiegosmile)Narazie wersja testowasmile Nio i
                        jednak po rosysjku sad( ale za to jaka przyjemna obsluga zamiast pojedynczego
                        pliczku ladujesz caly folderek i on sam wybiera zdjecia-skany, i skany wcale
                        nie traca na jakosci!!!I nikt za prawa autorskie nie bedzie scigal, mam
                        nadzieje) Spojrzcie decoupage.photofile.ru tam w papierach ozodbnych 3
                        rzeczy uratowane ze skrzynki o2, jak ktos ma sciagnete calosc to pliiiizzzz
                        odezwijcie sie... To jest wersja testowa dla WAS wiec komentujcie!!! Aha, nio i
                        size nieokreslony narazie, ale jest tak taniuuutko na rok ze chyba wykupiesmile
                        Ufff trza spac ale sie rozpisalam....
                        • glassidea Re: NOWe!! 24.04.05, 01:01
                          Udało mi się jeszcze przed skasowaniem skrzynki na o2.pl ściągnąć skany
                          słoneczników. Wrzucam do skrzynki na Yahoo ( pisałam o niej w wątku o skanach
                          jolasek)
                          Jola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka