jolasek77 09.05.05, 10:53 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3218569 przepraszam jesli juz bylo. mi sie bardzo podobaja, i choc nie mam kasy na zakupy to popatrzec mozna /i pomarzyc / pozdrawiam! jola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 10:57 Hmmmmmmmm, te "tace" to bez uchwytów czy mnie wzrok myli?? Ten wieszaczek z rybkami- mój nr 1 Odpowiedz Link
tiggera Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 11:01 faktycznie ładne. szkoda tylko, że te rzeczy robią się systematycznie coraz droższe Odpowiedz Link
lola211 Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 11:18 Czy ktos sie orientuje, czy takie kasetki(basetki??!!) mozna kupic taniej? A jesli tak, to gdzie? Odpowiedz Link
toxicloki do loli 09.05.05, 12:12 przedtem takie kasetki mial zooroz, jednak u niego sie nie zalapalam i juz bardzo dawno ich nie widac... teraz takie kasetki ma tylko on (bubarafal) tylko o polowe drozej... zobacze jak z ich jakosocia jesli sie w koncu odezwie))) Odpowiedz Link
xpk Re: do loli 09.05.05, 13:25 dzwoniłam tu kiedys do "zorra" i ma te szkatułki, ale tylko wadliwe po 6-7zł prosiłam go o fotki, żeby ocenić czy nadają sie czy nie, bo ewentualnie jakies pękniecie można by wikolem, albo coś nakleić, ale sie nie doczekałam... pozdrawiam Odpowiedz Link
toxicloki Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 12:10 zlozylam w piatek u tego kolesia zamowienie na kilka rzeczy, napisalam zeby dal numer konta i laczny koszt przesylki to od razu przeleje, jednak do dzis sie nie odezwal... pozyjemy, zobaczymy na allegro jest juz od jakiegos czasu Odpowiedz Link
white.tea ten koleś jest z tej samej miejscowości co zooro_z 09.05.05, 12:54 Może to Zooro_z jest, tylko pod innym nickiem i chce więcej zarobić )) Taką kasetkę kupowałam kiedyś u zooro_z'a. Myślałam, że może ktoś z rodziny zooro_z'a robi te rzeczy z surowego drewna, ale jak widać nie ) Trzeba tam pojechać i znaleźć firmę robiącą te szkatułki, może sprzedają po 5(!) złotych? Odpowiedz Link
tiggera Re: ten koleś jest z tej samej miejscowości co zo 09.05.05, 12:59 zooro_z, boraz, bubarafal... wszyscy z jednej miejscowości, a sądząc po tempie realizacji zamówień to musi by ta sama osoba albo co najmniej rodzina problem z tym, ze nowy nik = wyższa cena Nikodem ma już a to naszTygrysek co ja robię tu? co ja tutaj robię? Odpowiedz Link
across Re: ten koleś jest z tej samej miejscowości co zo 09.05.05, 13:04 Bo to ta sama osoba. Zoroz wyczuł koniunkturę i teraz cena idzie w górę. A w Skawicy jest duży tartak i kilka firm zajmujących się stolarstwem ( i taką drobnicą). Głównie na eksport, u nas idą często mniej udane egzemplarze. Odpowiedz Link
white.tea dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:06 To pewnie ta sama osoba pod innym nickiem, jak przeczytałam, że piszecie, że się nie opdzywa. Zooro_z też milczał, kilka dni czekałam na odpowiedź. Zmiana nicka, to dobry sposób na zwiększenie ceny )) Odpowiedz Link
reni_aferka Re: dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:20 Szkoda ze ta Skawica tak daleko - juz bym jechala. a w pkt jest kilka stolarzy stantad ...index.pkt.pl/szukaj/sp/index.php Odpowiedz Link
reni_aferka Re: dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:21 madra jestem...link nie dziala ale na stronie pkt mozna ich znalezc Odpowiedz Link
makoz14 kilka linków 09.05.05, 13:21 Może już tam sprawdzałyście, czy coś się nie nadaje i czy nie jest w przyzwoitej cenie? www.wyroby.host.sk/ www.kon-stol.com.pl/konstol.php?id=katalog miedzia.ch.pwr.wroc.pl/rycerstwo/amperki/ www.bednarstwohej.republika.pl/ Odpowiedz Link
white.tea dzięki makoz14 09.05.05, 13:30 Cen to ja nie widzę na stronach tych firm, ale fajną ofertę ma Kon-Stol. Mają pudełka, szafeczki i pojemniki na chusteczki, ale pewnie nie po 5 zł ) Odpowiedz Link
reni_aferka Re: dzięki makoz14 09.05.05, 13:42 wyslalam do kon Stolu zapytanie o ceny- zobaczymy A swoja droga- dzieki za linka Odpowiedz Link
jolasek77 kon stol hajnowka-bylam tam??? 09.05.05, 14:09 az mnie zamurowalo jak zobaczylam ta strone-robi wrazenie!!!! a potem mnie tknelo - boze, hajnowka!!! przeciez ja stamtad pochodze, bylam nawet w ostatni weekend!!!!! jak moglam nie wiedziec... a adres... hmmm... no nie wiem, na ul.bielskiej sa dwa zaklady, ktore mijalam setki razy. a jak to ten w ktorym bylismy z mezem przy okazji checi zamowienia szafy, to... w sklepie kosztowala taka ok 3tys, zanieslismy szkic /dokladnie tej szafy/ a oni nam wyliczyli, oddzwonili i powiedzieli ze minimum 4 tys (((( no, ale poczekamy. zobaczymy co odpisza... a jakbym byla, to i tak zajde i zapytam a co! bo w innym zakladzie mi powiedzieli za szkatulki ok 10-12zl/szt, ale zwykle,kwadratowe 15x15. to chyba sporo jak na producenta Odpowiedz Link
reni_aferka Re: kon stol hajnowka-bylam tam??? 09.05.05, 16:55 w Skawicy jest 29 zakladow stolarskich ...policzylam mzoe jest wiecej ale nie ma ich w PKT Odpowiedz Link
magda1306 Re: dzięki makoz14 17.06.05, 14:29 reni - i co? odpisali Ci? Jesli masz ceny to przeslij mi prosze na maila gazetowego, co? Dzieki Odpowiedz Link
toxicloki to nie jedna osoba 09.05.05, 13:55 jak jzu ktos pisal tam jest kilku stolarzy. kupowalam u zoroza i boraz , u buby zreszta tez, ale jeszcze mi nie odpisal . zoroz i boraz maja rozne adresy i numery kont na wplaty. jak z buba jesczze nie wiem Odpowiedz Link
xpk Re: to nie jedna osoba 09.05.05, 14:03 ale chyba to rodzina bo jedno nazwisko mają, jakby nie było kontakt z kazdym jest ciezki i u każdego długo czeka się na przesyłke Odpowiedz Link
toxicloki Re: to nie jedna osoba 09.05.05, 14:07 zooroz i boraz to rodzina, bubarafal ma inne nazwisko ale pierwsi dwoje tez razem nie miejszkaja bo adresy rozne i konta... no i dane osobowe Odpowiedz Link
makoz14 link i ceny 10.05.05, 08:52 www.drew-pak.pl/ Przysłali mi cennik: szkatułki N471-6,30 N472 - 7,40 N476 - 14,50 Może tu sobie kupicie. Tylko nie wiem ,czy to ceny brutto czy netto i jak z przesyłką ? Odpowiedz Link
reni_aferka Re: link i ceny 10.05.05, 10:18 Witam Produkcję poszczególnych produktów rozpoczynamy na zlecenie klienta powyżej 2000sztuk Pozdrawiam Halina Kondratiuk KON-STOL M.H.W.R.KONDRATIUK ((((((((((((((((((((((((((((((( a maja pelne pudelka na serwetki ((((((((((((( Odpowiedz Link
zielony_listek rozmiary? 11.05.05, 10:48 > www.drew-pak.pl/ > Przysłali mi cennik: A znalazłyście gdzieś na stronie wymiary tych skrzyneczek? Bo ja nie,a ale może gapa jestem... pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
tycinka Re: rozmiary? 01.06.05, 17:41 Ja również napisałam do drew-paku ale dostałam tylko zdjęcia z numerami przedmiotów, ani cen, ani wymiarówm że nie wspomnę o ilości zamawianych sztuk... Jacyś dziwni są.... Odpowiedz Link
tycinka Re: rozmiary? 01.06.05, 17:54 Nie no załamka ((( Zadzwoniłam tam i jeden facet powiedział mi, że mogę sobie zamówić dowolną ilośc skrzynek, a nawet jedną i wyślą mi pocztą! Natomiast pod drugim numerem podanym mi w e-mailu, powiedziano mi, że minimalnie to 100 sztuk, bo mniej to im się nie opłaca (( No i bądź tu mądry...ale coś czuję, ze ten drugi jest chyba bliżej prawdy (( Odpowiedz Link