Dodaj do ulubionych

rzeczy z drewna surowego

09.05.05, 10:53
www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3218569

przepraszam jesli juz bylo.

mi sie bardzo podobaja, i choc nie mam kasy na zakupy to popatrzec mozna /i
pomarzyc wink /

pozdrawiam!

jola
Obserwuj wątek
    • kasiaba1 Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 10:57
      Hmmmmmmmm, te "tace" to bez uchwytów czy mnie wzrok myli??
      Ten wieszaczek z rybkami- mój nr 1 smile
    • tiggera Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 11:01
      faktycznie ładne. szkoda tylko, że te rzeczy robią się systematycznie coraz
      droższesad
    • lola211 Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 11:18
      Czy ktos sie orientuje, czy takie kasetki(basetki??!!) mozna kupic taniej? A
      jesli tak, to gdzie?
      • toxicloki do loli 09.05.05, 12:12
        przedtem takie kasetki mial zooroz, jednak u niego sie nie zalapalam i juz
        bardzo dawno ich nie widac... teraz takie kasetki ma tylko on (bubarafal) tylko
        o polowe drozej... zobacze jak z ich jakosocia jesli sie w koncu odezwietongue_out)))
        • xpk Re: do loli 09.05.05, 13:25
          dzwoniłam tu kiedys do "zorra" i ma te szkatułki, ale tylko wadliwe po 6-7zł
          prosiłam go o fotki, żeby ocenić czy nadają sie czy nie, bo ewentualnie jakies
          pękniecie można by wikolem, albo coś nakleić, ale sie nie doczekałam...

pozdrawiam
    • toxicloki Re: rzeczy z drewna surowego 09.05.05, 12:10
      zlozylam w piatek u tego kolesia zamowienie na kilka rzeczy, napisalam zeby dal
      numer konta i laczny koszt przesylki to od razu przeleje, jednak do dzis sie nie
      odezwal... pozyjemy, zobaczymysmile na allegro jest juz od jakiegos czasusmile
      • white.tea ten koleś jest z tej samej miejscowości co zooro_z 09.05.05, 12:54
        Może to Zooro_z jest, tylko pod innym nickiem i chce więcej zarobić smile))
        Taką kasetkę kupowałam kiedyś u zooro_z'a. Myślałam, że może ktoś z rodziny
        zooro_z'a robi te rzeczy z surowego drewna, ale jak widać nie smile)
        Trzeba tam pojechać i znaleźć firmę robiącą te szkatułki, może sprzedają po 5(!)
        złotych? big_grin
        • tiggera Re: ten koleś jest z tej samej miejscowości co zo 09.05.05, 12:59
          zooro_z, boraz, bubarafal... wszyscy z jednej miejscowości, a sądząc po tempie
          realizacji zamówień to musi by ta sama osoba albo co najmniej rodzinasmile problem
          z tym, ze nowy nik = wyższa cena

Nikodem ma już
          a to naszTygrysek

co ja robię tu? co ja tutaj robię?
          • across Re: ten koleś jest z tej samej miejscowości co zo 09.05.05, 13:04
            Bo to ta sama osoba. Zoroz wyczuł koniunkturę i teraz cena idzie w górę. A w
            Skawicy jest duży tartak i kilka firm zajmujących się stolarstwem ( i taką
            drobnicą). Głównie na eksport, u nas idą często mniej udane egzemplarze.
          • white.tea dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:06
            To pewnie ta sama osoba pod innym nickiem, jak przeczytałam, że piszecie, że się
            nie opdzywa. Zooro_z też milczał, kilka dni czekałam na odpowiedź. Zmiana nicka,
            to dobry sposób na zwiększenie ceny smile))
            • reni_aferka Re: dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:20
              Szkoda ze ta Skawica tak daleko sad- juz bym jechala.

a w pkt jest kilka stolarzy stantad ...index.pkt.pl/szukaj/sp/index.php

• reni_aferka Re: dlatego tak sobie pomyślałam na początku. 09.05.05, 13:21
                madra jestem...link nie dziala wink ale na stronie pkt mozna ich znalezc
            • makoz14 kilka linków 09.05.05, 13:21
              Może już tam sprawdzałyście, czy coś się nie nadaje i czy nie jest w
              przyzwoitej cenie?

www.wyroby.host.sk/
              www.kon-stol.com.pl/konstol.php?id=katalog
              miedzia.ch.pwr.wroc.pl/rycerstwo/amperki/
              www.bednarstwohej.republika.pl/
              • white.tea dzięki makoz14 09.05.05, 13:30
                Cen to ja nie widzę na stronach tych firm, ale fajną ofertę ma Kon-Stol.
                Mają pudełka, szafeczki i pojemniki na chusteczki, ale pewnie nie po 5 zł smile)
                • reni_aferka Re: dzięki makoz14 09.05.05, 13:42
                  wyslalam do kon Stolu zapytanie o ceny- zobaczymy smile

A swoja droga- dzieki za linka smilesmilesmile
                  • white.tea to daj nam znać jako odpiszą :))) /nt 09.05.05, 13:55
                  • jolasek77 kon stol hajnowka-bylam tam??? 09.05.05, 14:09
                    az mnie zamurowalo jak zobaczylam ta strone-robi wrazenie!!!!
                    a potem mnie tknelo - boze, hajnowka!!! przeciez ja stamtad pochodze, bylam
                    nawet w ostatni weekend!!!!! jak moglam nie wiedziec...
                    a adres... hmmm... no nie wiem, na ul.bielskiej sa dwa zaklady, ktore mijalam
                    setki razy. a jak to ten w ktorym bylismy z mezem przy okazji checi zamowienia
                    szafy, to... sad

w sklepie kosztowala taka ok 3tys, zanieslismy szkic /dokladnie tej szafy/ a oni
                    nam wyliczyli, oddzwonili i powiedzieli ze minimum 4 tys sad((((
                    no, ale poczekamy. zobaczymy co odpisza...

a jakbym byla, to i tak zajde i zapytam smile a co!
                    bo w innym zakladzie mi powiedzieli za szkatulki ok 10-12zl/szt, ale
                    zwykle,kwadratowe 15x15. to chyba sporo jak na producenta wink
                    • reni_aferka Re: kon stol hajnowka-bylam tam??? 09.05.05, 16:55
                      w Skawicy jest 29 zakladow stolarskich ...policzylam smile mzoe jest wiecej ale
                      nie ma ich w PKT
                  • magda1306 Re: dzięki makoz14 17.06.05, 14:29
                    reni - i co? odpisali Ci?
                    Jesli masz ceny to przeslij mi prosze na maila gazetowego, co?
                    Dzieki
          • toxicloki to nie jedna osoba 09.05.05, 13:55
            jak jzu ktos pisal tam jest kilku stolarzy. kupowalam u zoroza i boraz , u buby
            zreszta tez, ale jeszcze mi nie odpisal . zoroz i boraz maja rozne adresy i
            numery kont na wplaty. jak z buba jesczze nie wiemsmile
            • xpk Re: to nie jedna osoba 09.05.05, 14:03
              ale chyba to rodzina bo jedno nazwisko mają, jakby nie było kontakt z kazdym
              jest ciezki i u każdego długo czeka się na przesyłke
              • toxicloki Re: to nie jedna osoba 09.05.05, 14:07
                zooroz i boraz to rodzina, bubarafal ma inne nazwiskosmile ale pierwsi dwoje tez
                razem nie miejszkaja bo adresy rozne i konta... no i dane osobowesmile
                • makoz14 link i ceny 10.05.05, 08:52
                  www.drew-pak.pl/
                  Przysłali mi cennik:
                  szkatułki N471-6,30
                  N472 - 7,40
                  N476 - 14,50
                  Może tu sobie kupicie. Tylko nie wiem ,czy to ceny brutto czy netto i jak z
                  przesyłką ?
                  • reni_aferka Re: link i ceny 10.05.05, 10:18
                    Witam
                    Produkcję poszczególnych produktów rozpoczynamy na zlecenie klienta powyżej
                    2000sztuk

Pozdrawiam
                    Halina Kondratiuk
                    KON-STOL M.H.W.R.KONDRATIUK

sad(((((((((((((((((((((((((((((((

a maja pelne pudelka na serwetki sad(((((((((((((
                    • xpk Re: link i ceny 10.05.05, 11:35
                      własnie dostałam taką sama odpowiedź, buuuuuu
                  • zielony_listek rozmiary? 11.05.05, 10:48
                    > www.drew-pak.pl/
                    > Przysłali mi cennik:

A znalazłyście gdzieś na stronie wymiary tych skrzyneczek? Bo ja nie,a ale może
                    gapa jestem...
                    pozdrawiam
                    zielony_listek
                    • tycinka Re: rozmiary? 01.06.05, 17:41
                      Ja również napisałam do drew-paku ale dostałam tylko zdjęcia z numerami
                      przedmiotów, ani cen, ani wymiarówm że nie wspomnę o ilości zamawianych sztuk...
                      Jacyś dziwni są....
                      • tycinka Re: rozmiary? 01.06.05, 17:54
                        Nie no załamka sad(((
                        Zadzwoniłam tam i jeden facet powiedział mi, że mogę sobie zamówić dowolną
                        ilośc skrzynek, a nawet jedną i wyślą mi pocztą!
                        Natomiast pod drugim numerem podanym mi w e-mailu, powiedziano mi, że
                        minimalnie to 100 sztuk, bo mniej to im się nie opłaca sad((
                        No i bądź tu mądry...ale coś czuję, ze ten drugi jest chyba bliżej prawdy sad((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka