a.polonia 09.05.05, 23:44 Po raz pierwszy eksperymentuje z krakiem dwuskladnikowym i marudze, ze mi spekania nie wychodza, na co chlop sie wzial i ciapie farbe i ma zamiar spekania cwiczyc, jak mu wyjda ladniejsze od moich, to sie podlamie ) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 00:02 Pola, jakżeś to zrobiła? Mój stukałby się w głowę, gdyby wiedział, że go za to nie zlinczuję. I nic a nic mu nie chce przejść... nawet jak mu wyjdzie, to przynajmniej będzie wiedział, jakie to fajne zajęcie Bardzo lubię jam session decoupage'owe, ale mogę je uprawiać tylko z mama i sister, a do nich daleko, a Ty będziesz miała chłopa pod ręką Zazdraszczam Odpowiedz Link
a.polonia Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 00:53 Mrouh Marudzilam, ze mi nie wychodzi, a ze On jest nieomylny i wszystkowiedzacy, to postanowil sprobowac No bo jak to, jakies glupie spekania mu nie wyjda?! ) A teraz widze, ze moje cudne wyszly, wiec moge spac spokojnie Pzdr Pola PS> Wyslalam Ci dawno temu wiad. na gg, hm, nie dostalas? Napisze na priva, bo gg sobie wykasowalam (taki spec ze mnie ) i nie mam kontaktow ) Odpowiedz Link
mrouh Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 06:19 Chyba nie dostałam... Więc napisz lepiej maila, ale przeczytam dopiero wieczorem Odpowiedz Link
karolaus Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 09:33 A moje chłopisko wczoraj robiło deseczkę z krakiem jednoskładnikowym. Ale mu bycze spękania wyszły :-o Jeszcze takich nie widziałam, prawie farba odchodzi. Póżniej wlkeje zdjęcie że by się pochwalic jakiego zdolniache mam w domu Odpowiedz Link
lola211 Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 10:12 >a ze On jest nieomylny i wszystkowiedzacy Mamy chyba tego samego meza).Swietny jest w teorii, wyklady mi na temat decoupage robi, ale jakos do tej pory nie spróbowal w praktyce, jak to jest. Wg niego wszystkie moje prace sa przeladowane, po co ja zaklejam takie fajne tło, motyw ma byc tylko dodatkiem, 1 listeczek i jest super.Chyba na zlosc jemu doklejam te motywy i cieniowania robie, hehe.. Odzaluje chyba i dam mu cos do zrobienia, tez sobie pokrytykuje wowczas. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 11:55 Lola, ja sie niepokoje, bo dzisiaj rano obejrzalam jego probke i calkiem fajnie mu to wyszlo A jak zobaczyl pierwszy raz moje pudelko po proszku do prania, na ktorym teraz cwicze, to sie smial w glos, madrala Moj tez mi robi wyklady, ale od bardziej technicznej strony - tzn jak to sie dzieje, ze ta farba peka, co zrobic, zeby pekania wyszly mniejsze, a co, zeby wieksze i co sprawia, ze dzieje sie tak, a nie inaczej, etc, etc )))))) Odpowiedz Link
jolasek77 a moj maz... 10.05.05, 12:07 wciaga sie w robotkowo jak ja, pomaga, ze hoho ))) czasem zastanawiam sie kto ma wiekszy wklad w dzielo )) a wczoraj nawet sam zaproponowal ze pojedziemy dzis do zakladu stolarskiego moze cos fajnego znajdziemy, i do marketu budowlanego i "serwetkowego" )) a chwali zawsze )) p.s. kiedys mowil, ze sie dziwi jak tak moge miec ten "swoj artystyczny swiat" ale po slubie zrozumial )) nonono... Odpowiedz Link