Dodaj do ulubionych

Chlop ze mna konkuruje :)

09.05.05, 23:44
Po raz pierwszy eksperymentuje z krakiem dwuskladnikowym i marudze, ze mi
spekania nie wychodza, na co chlop sie wzial i ciapie farbe i ma zamiar
spekania cwiczyc, jak mu wyjda ladniejsze od moich, to sie podlamie smile)
Pozdrawiam
Pola
Obserwuj wątek
    • mrouh Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 00:02
      Pola, jakżeś to zrobiła? Mój stukałby się w głowę, gdyby wiedział, że go za to
      nie zlinczuję. I nic a nic mu nie chce przejść... nawet jak mu wyjdzie, to
      przynajmniej będzie wiedział, jakie to fajne zajęciesmile
      Bardzo lubię jam session decoupage'owe, ale mogę je uprawiać tylko z mama i
      sister, a do nich daleko, a Ty będziesz miała chłopa pod rękąsmile Zazdraszczambig_grin
      • a.polonia Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 00:53
        Mrouh smile
        Marudzilam, ze mi nie wychodzi, a ze On jest nieomylny i wszystkowiedzacy, to
        postanowil sprobowac smile No bo jak to, jakies glupie spekania mu nie wyjda?! smile)
        A teraz widze, ze moje cudne wyszly, wiec moge spac spokojnie smile
        Pzdr
        Pola
        PS> Wyslalam Ci dawno temu wiad. na gg, hm, nie dostalas? Napisze na priva, bo
        gg sobie wykasowalam (taki spec ze mnie tongue_out) i nie mam kontaktow sad)
        • mrouh Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 06:19
          Chyba nie dostałam... Więc napisz lepiej maila, ale przeczytam dopiero wieczoremsmile
          • karolaus Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 09:33
            A moje chłopisko wczoraj robiło deseczkę z krakiem jednoskładnikowym. Ale mu
            bycze spękania wyszły :-o Jeszcze takich nie widziałam, prawie farba odchodzi.
            Póżniej wlkeje zdjęcie że by się pochwalic jakiego zdolniache mam w domu smile
        • lola211 Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 10:12
          >a ze On jest nieomylny i wszystkowiedzacy

Mamy chyba tego samego mezasmile).Swietny jest w teorii, wyklady mi na temat
          decoupage robi, ale jakos do tej pory nie spróbowal w praktyce, jak to jest.
          Wg niego wszystkie moje prace sa przeladowane, po co ja zaklejam takie fajne
          tłowink, motyw ma byc tylko dodatkiem, 1 listeczek i jest super.Chyba na zlosc
          jemu doklejam te motywy i cieniowania robie, hehe..
          Odzaluje chyba i dam mu cos do zrobienia, tez sobie pokrytykuje wowczas.
          • a.polonia Re: Chlop ze mna konkuruje :) 10.05.05, 11:55
            Lola, ja sie niepokoje, bo dzisiaj rano obejrzalam jego probke i calkiem fajnie
            mu to wyszlo smile
            A jak zobaczyl pierwszy raz moje pudelko po proszku do prania, na ktorym teraz
            cwicze, to sie smial w glos, madrala smile
            Moj tez mi robi wyklady, ale od bardziej technicznej strony - tzn jak to sie
            dzieje, ze ta farba peka, co zrobic, zeby pekania wyszly mniejsze, a co, zeby
            wieksze i co sprawia, ze dzieje sie tak, a nie inaczej, etc, etc smile))))))
            • jolasek77 a moj maz... 10.05.05, 12:07
              wciaga sie w robotkowo jak ja, pomaga, ze hoho smile))) czasem zastanawiam sie kto
              ma wiekszy wklad w dzielo wink))

a wczoraj nawet sam zaproponowal ze pojedziemy dzis do zakladu stolarskiego moze
              cos fajnego znajdziemy, i do marketu budowlanego i "serwetkowego" smile))

a chwali zawsze smile))

p.s. kiedys mowil, ze sie dziwi jak tak moge miec ten "swoj artystyczny swiat"
              ale po slubie zrozumial smile)) nonono... smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka