tycinka 30.05.05, 22:56 Czy stosowałyście kiedyś "wosk przyciemniający" lub LAKIER POSTARZAJĄCY - LACCANTICANTE ??? Czy używacie czy raczej stosujecie lakiery tradycyjne akrylowe? Pytam, bo nie wiem czy warto bawić się w te propozycje... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reni_aferka Re: Wosk przyciemniający? Lakier postarzający??? 31.05.05, 05:49 Lakier postarzajacy przyciemnia troche "dzielo" Dany an surowe drewno wyglada jak zwykla bejca (za to jest wydajny i ladnie pachnie). Odpowiedz Link
jolasek77 ja stosuje 31.05.05, 09:52 mam wosk przyciemniajacy z decu.pl, bardzo sobie chwale, bo lepiej sie naklada niz bitum maimeri (710), poza tym ma wygodny pojemnik-puszke i bezposrednio stamtad nabieram, wiec nie marnuje mala roznica- bitum lapie czarny odcien, wosk zas brazowo-miodowy. mam tez werniks farrario, przyciemnia powierzchnie, wiec dla postarzania jest ok. ale oba specyfiki ladnie wykladaja na powierzchniach zlotych, brazowych itp. na kolorze wyglada jak tluszcz zmarnowalam tak jedna rzecz i wiecej nie ryzykuje )) pozdawiam! Odpowiedz Link