11agawa 09.06.05, 19:18 możecie mi powiedzieć jak takie cacko zrobić? www.bhg.com/bhg/story.jhtml?storyid=/templatedata/bhg/how- to/data/15394.xml&catref=cat330024 Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11agawa Re: Do WITRAŻYSTEK 09.06.05, 19:21 jeszcze raz adresik www.bhg.com/bhg/story.jhtml?storyid=/templatedata/bhg/how- to/data/15394.xml&catref=cat330024 Odpowiedz Link
11agawa Re: Do WITRAŻYSTEK 09.06.05, 19:27 No niestety adres na forum jest łamany i przeniesiony do następnej linii. Nic na to nie poradzę.Sory Odpowiedz Link
mrouh Damy radę:-) 09.06.05, 19:43 Oto adres tej strony bardziej strawny dla forum: glinki.com/?l=n376aq Chcesz wytrawic szybę we wzorki? Są do tego pasty polerskie, chyba tak to się nazywa, drogie raczej (w sklepie plastycznym widziałam 15 ml za 39 zł...) i specjalne farbki, które daja podobny efekt... zdaje się, że w katalogu Rayhera była farba zwąca się Frost Effect czy jakoś tak. Nie wiem, czy w Empiku w dziale sztuki rodzinnej nie bedzie tej farby, niestety w życiu tam nie byłam, bo do takiego wypasionego empiku mam bardzo daleko, ale maja artykuły Rayhera (to wiem od naszych forumek), więc może jest i to Wiem, że jeszcze ta firma ma coś takiego: www.artshobby.pl/katalog/index.htm po lewej stronie jest migający obrazek pt. "chemikalia różne", tam są tego typu produkty No, to tyle z mojej strony Chyba, że dodam, że bardzo podoba mi się taki efekt, ale sama jeszcze nie próbowałam Odpowiedz Link
makoz14 Re: Do WITRAŻYSTEK 09.06.05, 19:37 Prawidłowy link www.bhg.com/bhg/story.jhtml?storyid=/templatedata/bhg/how-to/data/15394.xml&catref=cat330024 Potrzebujesz: krem do wytrawiania szkła (nie wiem czy dostępny ) naklejki, pędzel,gumowe rękawiczki, czyste szmaty 1.naklejasz naklejki na szybę zabezpieczasz futrynę smarujesz szybę cremem raz poziomo raz pionowo Po 5 min zmywasz czystą wodą i wycierasz szmatką odklejasz naklejki czyścisz Odpowiedz Link
glassidea Re: Do WITRAŻYSTEK 09.06.05, 19:42 Krem do trawienia można kupić w sklepie Arts&Hobby w Warszawie. www.artshobby.pl/katalog/index.htm Jola Odpowiedz Link
11agawa Dzięki WIELKIE 10.06.05, 08:23 po pierwsze za prawidłowe wpisanie linku, no i za namiary na produkty. Chciałam ozdobić w ten sposób szybki w malutkim oknie łazienki. Jak już będę "po" pokażę co wyszło. Pozdrawiam Odpowiedz Link