gohat 21.06.05, 01:21 Witajcie. Do wszystkich mój mąż wysłał wiadomość dotyczącą pudełek. Jezeli, któraś z Was nie otrzymała wiadomości niech da znać. Wyślemy jeszcze raz. Pozdrwaiam. Małgosia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwik1 Re: Do dziewczyn, które chciały pudełka..... 21.06.05, 07:06 To ja daję znać że nic nie dostałam. Odpowiedz Link
sowa_m Re: Do dziewczyn, które chciały pudełka..... 21.06.05, 08:39 a czy ja mogęteż chcieć?bo ominął mnie nowy wątek i się nie wpisalam....dzięki. Odpowiedz Link
kjkk dostałam-mam pytanie :) 21.06.05, 13:48 Dziekuje bardzo za maila, ale mam pytanko - a w zasadzie nawet wiecej niz jedno Czy koszty przesyłki będa wg cennika poczty polskiej i jaki bedzie koszt opakowania, ile nalezy na nie doliczyc? Czy w cenniku sa podane wymiary? Bo przy zdjeciach nie widze, a na pracowym kompie nie moge cennika otworzyc- zrobie to dopiero wieczorem w domu Pozdrawiam kjkk Odpowiedz Link
gohat Re: dostałam-mam pytanie :) 21.06.05, 17:04 Przesyłak będzie liczona po cenach poczty polskiej... karton nic nie będzie kosztował. Zbieram je. Odpowiedz Link
aggi74 Re: Do dziewczyn, które chciały pudełka..... 21.06.05, 19:57 kurcze tez bym chciała... Odpowiedz Link
famma Cenik 22.06.05, 09:38 A ja nie moge oś otworzyć cenika tych pudełak zdjęia idą a cenik nie chce Odpowiedz Link
tilijka Re: Do dziewczyn, które chciały pudełka..... 22.06.05, 10:38 Wysłalam zamówienie na mail gazetowy. Odpowiedz Link