loriaan 27.10.05, 13:23 chodzi mi o srodek pudełka z paper mache. własnie się znecam nad czyms takim i za bardzo nie pasuje mi srodka zostawiac ot tak. czym to wykleic , a moze zamalowac? czy robiłyscie cos takiego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek papier czerpany? 27.10.05, 13:31 > chodzi mi o srodek pudełka z paper mache. Może wykleić papierem czerpanym? Bardzo przyjemny w obróbce, a efektowny Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
loriaan Re: papier czerpany? 27.10.05, 13:41 jestes wielka nawet mam taki na stanie) cmok Odpowiedz Link
t.he Re: papier czerpany? 27.10.05, 14:31 Albo papierowe, grube, jednowarstwowe, niby-płócienne serwetki Herlitza. W Bomi mają kremowe, granat i czerwień, w delikatny roślinny wzór. Nieco większe niż normalne, 12 sztuk chyba za 12 zł albo jakoś tak. Odpowiedz Link
eight Re: czym wykleic pudełko 27.10.05, 14:44 Ja uzyłam kiedyś samoprzylepnej folii welurowej, do kupienia w sklepach z tapetami, okleinami. Są w różnych kolorach. Odpowiedz Link
zielony_listek czego to nie wymyślą... 27.10.05, 15:10 O kurcze, nawet nie wiedziałam że takie cos można kupić! Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
babunowa Re: czego to nie wymyślą... 27.10.05, 15:59 no albo materiał pasujący kolorem do reszty Odpowiedz Link
k_izydorczyk Re: czego to nie wymyślą... 27.10.05, 18:29 He) Zaintrygowałaś mnie tą folią) Dzięki Odpowiedz Link
babunowa Re: czym wykleic pudełko 27.10.05, 16:00 ja widziałam tylko w granacie i w bodro kolorze taką taśmę i to raz i to było jakieś 6 lat temu jak urządzałam swoje mieszkanie i teraz już nie spotykam.Co miasto to obyczaj;> a pomysł jest świetny Odpowiedz Link
glassidea Re: czym wykleic pudełko 27.10.05, 17:31 Ja osobiscie uzywalam do tego celu papieru welurowego(flokowanego) lub filcu do kupienia w sklepach plastycznych. Sa dostepne w roznych kolorach))) Jola Odpowiedz Link