Dodaj do ulubionych

Śmiertelnie potrącili kobietę i uciekli - ale n...

09.11.09, 15:14
BMW...
Jakimż debilem być trzeba, by kupić auto tej marki, skoro jeżdżenie
czymś takim powszechnie uznawane jest za deprecjonujące!
Ale czy chłoptasie z Bawary są świadomi czegokolwiek?
Raczej nie. Dla nich ważne jest "mieć" (Bawarę...), niż "być"...
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Znowu BMW 09.11.09, 15:47
      Trzeba się przyjrzeć tym samochodom, bo ich kierowcy podejrzanie często dostają małpiego rozumu.
      • Gość: ;) Re: Znowu BMW IP: *.lanet.net.pl 09.11.09, 15:56
        a mnie bmw kojarzy się z wysmażoną w solarium laską o tlenionych kudłach(piszę kudły bo raczej włosy to nie są zniszczone wieloletnim tlenieniem)
        ostatnie spotkanie z bmw na piłsudskiego w rejestr było 262 -wątpliwa przyjemność ale za kierownicą siedział orientalnej urody(patrz wschód)men,
    • fotolang Śmiertelnie potrącili kobietę i uciekli - ale n... 09.11.09, 15:50
      BMW = Będziesz Miał Wypadek
    • geminix Nie chcę być posądzony o rasizm... 09.11.09, 18:08
      ...ale powoli możemy mieć do czynienia ze stereotypem typu: czarny w kapturze
      i najkach = diler i złodziej samochodów, a w naszej wersji:
      gó...arz w BMW = debil i pirat drogowy.
    • Gość: Angel Re: Śmiertelnie potrącili kobietę i uciekli - ale IP: *.chello.pl 09.11.09, 20:52
      znam kilku i oni wożą się na maksa - na pytanie czemu się wpychaja chłopaki walą
      teksty :
      kolesi w beemach się boja i nikt nie przytrze :)
      żałosne jak cholera ale coś w tym jest bo koles sie jeden z drugim wszędzie wciska..
      a mi aż wstyd że czasami musze jako pasażer tam figurować...
      • Gość: baba Re: Śmiertelnie potrącili kobietę i uciekli - ale IP: 172.28.252.* 09.11.09, 22:03
        Ludzie, ale skąd się to bierze, że ludzie przywożą ze szrotów akurat bmw, a nie
        mercedesy czy audi, by poczuć się królami świata?
        Przecież tak w ogóle, to bmw to ładne auto, i bezpieczne, i trwałe. Więc
        dlaczego to wstyd tym jeździć po mieście? - oczywiście w Polsce, bo w Niemczech
        jakoś nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka