qlka_79 10.02.06, 10:22 Nareszcie wróciłam! Boże, co za ulga... Ile mam teraz do nadrobienia, ciekawe, czy dam radę dzisiaj... I pomyśleć, że miałam do dzisiaj tyyyle wolnego czasu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Re: witaj ponownie:) 10.02.06, 10:36 Nom, u niej remont w toku, wczoraj rozmawiałyśmy. Ale pewnie wróci szybciej niż ja Odpowiedz Link
haika Re: come back 10.02.06, 11:41 Witaj! Jak to szybko zleciało! (co nie oznacza, że nie tęskniłyśmy ))) Mam nadzieję, że juz jesteś po remontowym chaosie Odpowiedz Link
toxicloki Re: come back 10.02.06, 15:56 witaj ponownie oj, brakowalu tu ciebie .......a o wolnym czasie, to mozesz juz zapomniec)))))) Odpowiedz Link
pyznarka1 Re: come back 10.02.06, 15:57 No rzeczywiście jakoś szybko zleciało Teraz to już tylko czekamy aż zaczniesz masowo zasypywać galerię Bo pewnie pomysłów już masz dużo tylko nie było miejsca do ich realizacji Odpowiedz Link
qlka_79 Re: come back 10.02.06, 19:29 Pyznarko, dalej nie mam miejsca To znaczy mam gdzie działac, tylko gorzej z moimi akcesoriami, bo popakowane w różnych kartonach i nie mogę ich rozpakować z braku miejsca. Odpowiedz Link
jotkal1 Witaj podwójnie... 10.02.06, 18:16 Qleczko, bo i mnie nie było ponad dwa miesiące. Tydziń czasu zajęło mi czytanie zaległych wątków i oglądanie galerii. Ale warto było. Mamy sporo nowych farumek, no i coraz więcej jest masocholiczek. Pozdrawiam - Kasia Odpowiedz Link
waga30 Re: :):):):):) 11.02.06, 11:10 :-witamy Ale ten czas szybko płynie...mam wrażenie,że miesiąc Cię tu nie było...Czekam na Twoje prace-i pozdr ewa Odpowiedz Link