Dodaj do ulubionych

Pierwsza miłość

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 21:29
Sceny z Arturem są ostatnio żenujące. Tak samo sceny z Manuelem, Kingą i
Marysią. W ogóle dla kogo jest ten serial? Przestałam go oglądać, kiedy
Marysia zaginęła. Niedawno skusiłam się ponownie do oglądania. Szok! Takiego
gniota to jeszcze nikt do tej pory nie zrobił. A może się mylę? Może się nie znam?
Obserwuj wątek
    • Gość: ikarr Re: Pierwsza miłość IP: *.as.kn.pl 11.04.08, 22:02
      Znasz się, znasz. Ja kiedyś wraz z wieloma stałymi internautami pisałam różne
      komentarze do tego serialu, wyśmiewając i fabułę, i postaci, i wreszcie
      aktorów.Sprawiało nam to autentyczną przyjemność. Ale od miesięcy tego nie
      robimy, bo naprawdę się nie da tego oglądać. Nawet śmiać się nam z tego nie
      chce. Tak durny serial to chyba jeszcze w telewizji nie był puszczany. Durni
      aktorzy, że w tym grają. Naprawdę uważam, że nie mają honoru, jeśli tyle lat to
      ciągną. A już nowa panienka Artura jest największą z nich kretynką ( aktorsko i
      psychologicznie dno dna ).
    • jolunia01 Re: Pierwsza miłość 12.04.08, 20:37
      No, a jakie mają być, skoro Artur wogóle jest żenujacy. Gra jak noga
      stołowa, robi ciagle te same dwie miny i okropnie mówi. co do reszty
      tez sie zgadzam.
      Zdaje mi się, że jedyna rola do oglądania, nieźle napisana i
      zabawnie zagrana, chociaż bez zachwytów, to rola Emilki.
      • Gość: taktoja Re: Pierwsza miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 08:18
        Popieram: Emilka, no i Bartek. Również dobrze /moim zdaniem/ grają najmłodsi
        aktorzy, jak brat i siostra Pawła, ich koledzy. Natomiast głowni bohaterowie
        serialu, studiujący przecież aktorstwo - beznadziejnie. I tu, palma
        pierwszeństwa należy się Arturowi, Kindze i Marysi. Ale zastanawiam się czasem,
        czy przy kręceniu tego pożal się Boże serialu, reżyser jest nieobecny? Nie widzi
        i nie słyszy, co dzieje się na planie? Jednym słowem, czas spędzony podczas
        oglądania tego serialu, to czas stracony.
        • Gość: taktoja Re: Pierwsza miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 08:24
          I im więcej słów krytyki, twórcy tego serialu katują widzów coraz większymi
          absurdami.
    • spychacz.z.jurandowa Re: Pierwsza miłość 13.04.08, 11:35
      gniot, gniot, żenujący gniot, dno i metr mułu, jak to ktoś tu kiedyś ładnie napisał, aczkolwiek niesamowicie śmiechowy w całym tym swoim absurdzie. za dużo w tym serialu linoleum i klapania.
      poza tym, KINGA bez przerwy podnosi głos, rzekłabym nawet, że w całej tej jej ironii, którą tak SUBTELNIE wyraża, jest co najmniej agresywna! Jejmość Maria, śmieszna niewiasta, razem z całym tym swoim fagasem, Pawełkiem, który lata po planie z gołą klatą, no i jego najlepszy kumpel Don Artur, ło pierona, nie da się, no nie da się, a jeden z ostatnich wątków, jak to mu "dźwigowy nie zadziałał" - niesmaczne troszku, no ale jak kto woli, rozumiem.
      Blond wiejskość, nie pomnę jak się wabi, ze swoim wytrzeszczem i to jej "Annndrzeeeej". no. ale mistrzowskie było jej "a spieprzaj dziaduu!" :DDD
      ogólnie produkcja, hm, niedorzeczna wątkowo, ale stwierdzam, że pośród hektolitrów słodkopierdzących seriali ku pokrzepieniu serc wydaje się mi czasami, że reżyser robi po prostu ich parodię. rzucając okiem podczas gotowania polsatprodukcję da się strawić, ciężko, ale jednak.
      • asiak44 Re: Pierwsza miłość 15.04.08, 00:43
        czasami obejrzę co któryś odcinek i patrzę jaką jeszcze głupotę
        można wymyslić
        • Gość: ikarr Re: Pierwsza miłość IP: *.as.kn.pl 15.04.08, 06:18
          Z zapowiedzi Tele Tygodnie : Do ślubu Emilki i Patryka nie dojdzie, gdyż...pannę
          młodą porwie Andrzej ( !!! ). Patryk powróci do Stanów.
          Pozbyli się aktora z Klanu, a i tu nie zagości. Zapowiadana treść - żenua.
          • czekolada72 Re: Pierwsza miłość 15.04.08, 08:20
            W tym serialu w ogole do slubow nie dochodzi, maniera jakas czy co??
            Chyba tylko oprocz Emilki i Andrzeja odbyl sie slub drugi rodzicow
            Kingi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka