dikande 20.02.06, 11:32 W Tesco nabyłam ostatnio sporo drewnianych przedmiotów do decoupage, sa na wagę 18 czy 19zł za kilogram, ja za swoje 6 rzeczy zapłaciłam jakieś 15 zł. Myślę, że warto Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estyka Re: Fajne rzeczy do decoupage 20.02.06, 12:29 to ja tez może .... Dla chętnych z Krakowa. Dziś byłam w dawnym kinie Świt na Teatralnym. Tam jest teraz sklep z różnymi szpargałami. )) Za niespełna 30 zł kupiłam takie oto skarby nad którymi mam zamiar się poznęcać techniką decou. Muszę wam to pokazać więc wklejam link do fotki )) Nie wiem czy na zdjęciu dobrze widać ale za tę cenę kupiłam: dwa wieszaczki (duży i mały), 3 deseczki pod obrazki z zawieszkami, miseczkę, dwa piórniki, ramkę, stojak na ręczniki papierowei małą tackę. Pozdrawiam cieplutko )))) estyka.wordsight.com/?linkedUserPageUID=16408&16357_contentUID=239131 Odpowiedz Link
estyka Re: Fajne rzeczy do decoupage 20.02.06, 12:31 i są tam jeszcze dwie małe skrzyneczki Odpowiedz Link
ibisek1 Re: Fajne rzeczy do decoupage 20.02.06, 21:24 fajnie, ale chyba masz źle ustawioną datę w aparacie, co... ? )) Odpowiedz Link
estyka Re: Fajne rzeczy do decoupage 20.02.06, 21:35 heh wiem, ale nie umiem zmienic a mąż w delegacji )))) Odpowiedz Link
mrouh Re: Fajne rzeczy do decoupage 21.02.06, 18:32 A ja tez kupiłam dziś w sklepie drewnianym (takim, gdzie mozna na wymiar przycięte płyty i sklejkę, różne wkręty i śrubki oraz kołki zakupić) dwa krążki drewniane wyprofilowane po 1,50. Takie dobre na podkładki tudziez podstawki. Były i większe ale juz zabejcowane, jak będe miała wiecej czasu, to chyba sobie u pana zamówię takie bez kolorku. No i jeszcze bejcę zieloną nabyłam wodną. Jestem happy Odpowiedz Link