sitek4f 28.04.06, 18:50 Potrzebuję pomysł (ciekawy i oryginalny) na ozdobienie kartonowych pudeł. Wiem, że decoupage byłby idealny ale to muszą zrobić 8-latki. Wiem, że coś wymyślicie. Bardzo na WAS liczę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oja83 Re: Kartonowe pudełka - WASZE POMYSŁY!! 28.04.06, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=40677742&v=2&s=0 coś mojego w kwesti kartonów i pudełek Odpowiedz Link
mamoon1 Re: Kartonowe pudełka - WASZE POMYSŁY!! 28.04.06, 20:42 Genialną metodą jest zastosowanie szablonów - można malować najlepiej gabką, gęstą farbą, lub nakładać np. patykiem po lodach albo plastikowym biwakowym nożem pastę sztukatorską - wychodzi rewelacyjnie. Pudła mozna pomalować przed pastą lub razem z nia. Miłej pracy Odpowiedz Link
t.he Re: Kartonowe pudełka - WASZE POMYSŁY!! 29.04.06, 01:26 A kolaż? Obrazki są łatwo dostępne, choćby w kolorowej prasie, z papierów do pakowania prezentów, pocztówek, tapet, zdjęć, kserokopii. Można zrobić takie pół-asemblaże, z wykorzystaniem koronek, tasiemek, ornamentów z tkanin czy drobnych przedmiotów. Odpowiedz Link