slonecznyslonecznik 07.05.06, 21:49 mam blaszanka konewke, jest pomalowana na czerwono. jak powinnam sie zabrac do niej zeby zmienila sie w cos ladnego? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: konewka - jak zrobic 08.05.06, 09:36 Pomalowac, zdekupazowac- na przyklad. Odpowiedz Link
sylwka35 Re: konewka - jak zrobic 08.05.06, 23:07 Aniu, przede wszystkim Primer na początek, żeby potem akryl dobrze się trzymał, no a dalej to twórz, twórz koleżanko - przecież pomysłow Ci nie brakuje Odpowiedz Link
slonecznyslonecznik Re: konewka - jak zrobic 10.05.06, 20:04 Sylwia, jestem pod szczecinem jak wroce to zadzwonie. a co do konewki, nie chce tego koszmarnego koloru, teraz jest cos miedzy pomidorem a burakiem. koszmar, zupelnie nie pasuje mi do balkonu gadam jak blondynka pozdrowienia Odpowiedz Link
sylwka35 Re: konewka - jak zrobic 10.05.06, 20:46 no przestań, gadasz bardzo inteligentnie - ja też bym się wkurzyła, jakby mi konewka nie pasowała do balkonu. Wracaj szybciutko to pogadamy, a ten Primer na początek na pewno Ci się przyda - z nim uda Ci się zmienić barwy na bardziej dopasowane do wystroju (ja swój kupowałam u Gosi www.goha.pl, i od razu kupuj 1l, bo jak raz spróbujesz pracy z Primerem, to będziesz go używać często, szczególnie do metalu i drewna). Odpowiedz Link