annqaa 18.01.07, 16:57 Jaką drukarką lepiej drukować obrazki, zdjęcia, itp.? laserową czy atramentową? Wyczytałam ze robicie atramentówką i ładnie wychodzi. Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r0sie Re: jaka drukarka? 19.01.07, 01:05 wydaje mi sie ze lepiej z laserowej atramentowki rozmazuja niestety nie mam porownania ja robilam obrazki z laserowej i wyszlo wszystko ok Odpowiedz Link
jadwiszka Re: jaka drukarka? 19.01.07, 08:44 laserowa. chociaz atramentowa tez mozna wykorzystac, ale...tusze sie rozmacuja, co wiecej pod wpywem lakieru zmieniaja kolory...ja robilam czrno biala prace, polakierowalam i czarny tusz zrobil sie zielony....osobiscie nie polecam... Odpowiedz Link
agrado7 Re: jaka drukarka? 26.01.07, 10:44 adwiszka napisała: > laserowa. chociaz atramentowa tez mozna wykorzystac, ale...tusze sie rozmacuja, > > co wiecej pod wpywem lakieru zmieniaja kolory...ja robilam czrno biala prace, > polakierowalam i czarny tusz zrobil sie zielony....osobiscie nie polecam... Pewnym rozwiązaniem w przypadku czarno-białych wydruków jest skserowanie wydruku. Ja tak robię i skserowane motywy trzymają się świetnie: nie rozmazują się i pozostają czarne na białym. Ale nie są tak dokładne i wyraźne jak wydruk z porządnej drukarki laserowej. Osobiście polecam tylko laserowe. Odpowiedz Link