ursullaaa 17.04.07, 12:26 witam serdecznie, mam pytanie czy ktoś z Was wie ile kosztują serwetki w sklepie link tu: www.serwetki.xip.pl/ mają tam nietypowy sposób zamawiania, interesują mnie pojedyncze sztuki- dziękuję bardzo, pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magicznaoctava Re: ceny serwetek 17.04.07, 12:32 znalazłam na ich stronie taki opis: "U nas jest całkiem niezły wybór serwetek! Cena to 50 groszy za sztukę" więc jeśli kupujesz serwetki pojedynczo - to tyle kosztuje jedna. Najelpiej napisać do nich bezpośrednio e-maila. Pozdr. Odpowiedz Link
agnieszka9912 Re: ceny serwetek 17.04.07, 12:46 Kupowałam i bardzo sobie chwalę Zamówienie wysyłasz mailem wypisując poprostu nr wybranych serwetek. Dostawa ekspresowa Odpowiedz Link
ursullaaa Re: ceny serwetek 17.04.07, 15:05 ale ze mnie gapa, przepraszam, naprawdę to przeoczyłam,a sprawdzałam 2x!ale na Was zawsze można liczyć, to jest cudne , serdecznie pozdrawiam Elżbieta Odpowiedz Link
kasia.z Re: ceny serwetek 17.04.07, 15:13 Też tam kupowałam i jedynmy problem to ogromny wybór wzorów, aż ciężko się zdecydować Kasia Odpowiedz Link