26.01.09, 09:11
Dzień dobry

Nie wiem czy dobrze umieszczam swego posta, jeśli nie to z góry przepraszam.

Zwracam się do Was z pytaniem. Od jakiegoś czasu robię różne rzeczy na szydełku i drutach a także maluję na szkle. Do tej pory wszystko rozdawałam albo upychałam w szafie. Teraz chciałam coś sprzedać za poślednictwem galerii. Jakiś czas temu wysłałam swoje prace do Pakamery ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Teraz znowu wysłałam kolejne zgłoszenie do Pakamery i znowu nic. I tu pojawia się moje pytanie. Czy tylko ja mam taki problem, czy dostanie się do tej galerii jest takie trudne? Jeszcze chcę dodać, że spełniłam wszystkie wymogi dotyczące wielkości pliku jak i tego co się ma w nim znajdować.

Pozdrawiam Wszystkich roksi_10
Obserwuj wątek
    • miska_malcova Re: Pytanie 26.01.09, 10:21
      roksi, spróbuj z innymi galeriami - kilka na górze forum, reszta po prostu w
      googlach. Pakamera pewnie ma sporo artystów, może za dużo w twojej kategorii,
      dlatego nie odpisują.
      Ja byłam w Pakamerze, ale zaraz jak startowała, wtedy byli bardziej chętni...
    • marienka1 Re: Pytanie 29.01.09, 16:59
      pakamera tak ma niestety,że nowych artystów traktuje jak śmieci . Nie fatygują
      się nawet żeby odmówic-przykre to
      • roksi_10 Re: Pytanie 30.01.09, 10:59
        Dziękuję bardzo za udzielenie informacji. Nie będę więcej wysyłać zgłoszeń do Pakamery.
        Pozdrawiam roksi_10
    • o2008 Re: Pytanie 02.02.09, 15:58
      Witam ,ja się zastanawiam również nad wystawianiem w jakichś galeriach ale marża
      jaką biorą jest troszeczkę wysoka bo 30 nawet 40 % ceny ale nie mniej niż 6
      zł.Niedawno oglądałam program o niemieckiej galerii internetowej ,która pobiera
      tylko 5% i zatrudnia aż 15 osób i wszystkim sie opłaca . U nas natomiast zawsze
      wszystkie osoby pośrednie muszą zrobić dużo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka