monia2611 22.08.06, 15:50 Czy ktoś mógłby polecić dobry prywatny lub państwowy żłobek w Piasecznie? Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba11 Re: Dobry żłobek 23.08.06, 15:40 Jedyny żłobek państwowy jest na ul. Chyliczkowskiej. Moje dziecko tam chodziło od kiedy skończyło 1,5 roku i byliśmy zadowoleni. dzieci zadbane i dopilnowane., uczyły się wielu przydatnych rzeczy jak dla takich maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: Dobry żłobek 23.08.06, 21:30 Witaj, Dziękuje za odpowiedź, a możesz mi powiedzieć od jakiego wieku przyjmują tam dzieci, ile dzieci jest w grupie i jaki jest wogóle koszt takiego żlobka. Jestem własnie w trakcie przeprowadzki do Piaseczna i szukam jakiegoś dobrego żłobka dla swojego synka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba11 Re: Dobry żłobek 24.08.06, 11:23 Dzieci przyjmują od półtora roku. Cena ok. 240 zł - było w styczniu, bo wtedy córka poszła juz do przedszkola. Jak zaczynaliśmy chodzić to były 2 grupy po 6 dzieci. Potem było trochę więcej w kazdej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś