fazi_mistrz 15.05.07, 15:43 Witam, czy ktoś orientuje się czy na naszym osiedlu, lub gdzieś w jego pobliżu będzie dostępny plac zabaw dla dzieci? Maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caniss Re: plac zabaw? 16.05.07, 11:12 Witam Na Kuropatwy I jest coś w postaci mini-placyka ale miejsca niewiele, obstawiam raczej na zaprzyjażnione (lub nie)osiedle domków tam jest boisko (raczej dla większych dzieci). Nawiązując; mamy dwoje dzieci w wieku 5 i 3 lata, mam pytanie czy ktoś z sąsiadów ma dzieci w podobnym wieku ? I czy ktoś posiada wiedzę na temat okolicznych przedszkoli, będę wdzięczna za opinie. Pozdrawiam Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekwawa5 Re: plac zabaw? 16.05.07, 15:35 U mnie jest 5 latka. Do szkoły gdzie chcesz wysłać dziecko? Decydujesz sie na Józefosław czy Warszawe? Odpowiedz Link Zgłoś
caniss Re: plac zabaw? 16.05.07, 19:08 A u mnie 5 latek i 3 latka Nie jestem przekonana na 100 % ale raczej Józefosław. Zerówka w przedszkolu tylko jeszcze nie wiem w którym.Kręciłam się trochę po okolicy w internecie poprzeglądałam ale to nie to samo co opinie już "sprawdzonych". A Wy jakie macie plany? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekwawa5 Re: plac zabaw? 16.05.07, 19:47 U nas zerówka w przdszkolu do którego chodzi mała, co do szkoły to to raczej Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
fazi_mistrz Re: plac zabaw? 17.05.07, 14:21 Nasza córa ma dopiero rok, więc w kwestii okolicznych przedszkoli będziemy się radzić Was dopiero za parę lat :) Pozdrawiam, M Odpowiedz Link Zgłoś
aga_chmielewska Re: plac zabaw? 24.05.07, 17:06 Nasze dziecko urodzi się dopiero w październiku tego roku :) Jak się wprowadzimy to będzie raczkować :) Odpowiedz Link Zgłoś