yacey 15.02.11, 18:16 Tak sobie rozmyslam, popijajac popoludniowa herbate w czasie zblizonym do regulaminowego five o'clock, ze skoro jest zima, to niby powinno byc zimno, ale dlaczego jest az tak zimno? No dlaczego? Pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: Five o'clok 15.02.11, 18:43 yacey napisał: > Tak sobie rozmyslam, popijajac popoludniowa herbate ... dlaczego jest az tak zimno? No dlaczego? Pytam :) ... bo to herbata bez rumu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Five o'clok 16.02.11, 09:05 Zima ma trwać do końca lutego!! .... bo ja mam remont........ :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Five o'clok 16.02.11, 09:11 arsinoe73 napisała: > Zima ma trwać do końca lutego!! > .... bo ja mam remont........ > :>:>:> a ja jędzę na warsztacie Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Five o'clok 16.02.11, 09:27 podobno od marca ma byc juz cieplej i ładniej ;))))))))) wiec dziewczyny wyrobicie się... alez dziś jest piekne slońce w Wawie ale bardzo mrożno przy okazji ;( Odpowiedz Link Zgłoś