barbra126 27.06.10, 19:32 Witam,słyszałyście o darmowych kursach,może refundowanych z uni,językowych,albolbo informatycznych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamadzia_4 Re: Darmowe Kursy 28.06.10, 00:29 Ostatnio widziałam w Fordonie na Twardzickiego - budynek Medica, na piętrze - ogłoszenie "angielski bezpłatnie dla niepracujących kobiet" :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbra126 Re: Darmowe Kursy 28.06.10, 07:28 Dzięki,ale własnie kończe ten kurs,a teraz będą tam tylko dla niepracujących kobiet,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbra126 Re: Darmowe Kursy 28.06.10, 07:28 Przepraszam,pomyliłam się dla pracujących Odpowiedz Link Zgłoś
bianna Re: Darmowe Kursy 30.06.10, 14:31 Ostatnio widziałam w expressie bydgoskim ogłoszenie z International House, że zbierają chętnych na darmowe kursy z języka angielskiego. tylko nie jestem pewna, czy termin już nie minął. Warunkiem było posiadanie zatrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
barbra126 Re: Darmowe Kursy 30.06.10, 16:23 Dzięki za info,ale szukam kursów dla osoby niepracującej,bo póki co szukam pracy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kapia-kalia Re: Darmowe Kursy 02.07.10, 16:47 Dzisiaj widziałam ogłoszenie kurs " Organizacja czasu" Akademia ekonimiczno - (jakaś- nie pamiętam) na Wojska Polskiego. darmowe Moze kogos innego zainteresują! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Darmowe Kursy 06.07.10, 10:58 z tymi darmowymi to sciema jest. Byłam w Parpie kiedyś. Niby fajnie ale jak dla mnie to strata czasu. Lepiej zainwestować czas w coś lepszego np. www.akademiamddp.pl/5,kursy.html a co do informatycznych to zależy o jakie dokładnie ci chodzi - te podstawowe to znajdziesz w Internecie bez problemu [chyba ze jakaś grafika itd, no to albo samonauka albo jakieś profesjonalne laboratoria] Odpowiedz Link Zgłoś