Dodaj do ulubionych

szukam sukienki

03.06.07, 00:25
Dziewczyny może któraś z Was widziała taką sukienkę , którą chcę kupić...?
Nie mam za bardzo możliwości chodzic po sklepach a potrzebuję kupić letnią
sukienkę: koniecznie z chociaż króciutkim rękawkiem a nie na samych
ramiączkach, jakąś kolorową albo pastelową , w każdym razie nie czarno-białą
(i nie czerwoną w białe kropki), raczej zwiewną i eteryczną niż bardzo sexy.
Taką i do pracy i na wakacje i na letni spacer. Długość dość obojętna (tzn
trochę dłuższa niż do pupy jednak, może być i do samej ziemi). Jakby któraś z
was będąc w jakimś sklepie widziała coś takiego to poproszę o krótki opis i
namiary na sklep. Będę wdzięczna bo 2 stare sukienki musiałam wyrzucić a ja
na lato bardzo sukienkowa jestem.
Obserwuj wątek
    • natalya20 Re: szukam sukienki 03.06.07, 12:56
      jusia ta czerwona sukienka w kropki alal mery lu ci sie nie podobala???
      mysle ze takiej sukienki najlepiej szukac w sklepie indyjskim, albo na allegro
    • naska77 Re: szukam sukienki 03.06.07, 19:37
      mnie ostatnio znajoma namówiła na zakupy na szajnochy w hurtowniach- POLECAM!
      można tanio fajne ciuszki wynaleźć - często te same co w drogich butikach -
      polecam ten budyneczek w którym jest JOANNA 2- obok feni...kupiłam np.
      bluzeczkę która w sklepie kosztuje 60zł - za 35zł, i dżinsy 3/4 za 29 ...i inne
      takie tam- nie pisze bo jeszcze mój małż tu zajrzy i się lekko zdenerwuje :)))
      • jusiadyk Re: szukam sukienki 03.06.07, 21:43
        Na allegro na pewno nie kupię bo ja to muszę koniecznie przymierzyć zanim
        kupię. A co do tych hurtowni na Szajnochy - to tam się tak normalnie detaliczne
        zakupy robi czy jak?
        • naska77 Re: szukam sukienki 04.06.07, 20:36
          w zasadzie to normalnie- przymierzalnie są i wogle...w sobotę trochę tłok- w
          zasadzie to jest trochę tam jak na targowisku- tyle że warunki sklepowe...a
          przy okazji kupowania w cubusie i innych takich- wierzcie laski - te same
          ciuchy tylko z innymi metkami do nabycia są włśnie w takich hurtowniach itp. a
          przede wszystkim to na stadionie w warszawie(tylko to troszkę daleko:) -wiem bo
          kupowałm ;) pamietam jak kilka lat temu wysypali do własnei takich butików
          takie bluzeczki podwójne- tam to kosztowało po 80-100zł, a w warszawie
          kupowaliśmu po 30!!! a jesli chodzi o szajnochy - to sama widziałam garnitur za
          który w PREETY girl ( w auchan) zapłaciłam 180zł, a tam kupiłabym identyczny (
          z inna metka jak pisałam) za jakieś 120zł. ostatnio szukałam też fajnego dresu -
          jest takich dużo w butikach na dworcowej(3 częściowe ) po 200 i ponad a
          właśnie w tej joannie 2 na szajnochy identyczny kosztował niecałe 120zł
          ...a jeśli chodzi o sukienki to mają naprawdę ładne i kobiece.
          ...a torebki....można wpaść w zakupoholizm (oj, ja się chyba już
          uzależniłam...całe szczęscie ze nie można tam kartą płącić....;)
      • andzina Re: szukam sukienki 03.06.07, 22:23
        staję murem za Naską - można baardzo fajne ciuszki "wyrwać" za niedużą kasę na
        Szajnochach.

A swoją drogą ... H&M - zawsze i wszędzie. kocham ich za wszelkie rozmiary.
        kiecki też, sama mam dwie sztuki - jedna z veromody jedna z indyjskiego.
        • tp2610 Re: szukam sukienki 04.06.07, 12:05
          wczoraj kupiłam sukienkę w Kubusie, polecam zajrzeć, ja akurat kupiłam brązową
          w zielone pistacjowe wzory, dość odważne kolory, ale jest fajna, kosztowała 99
          zł, NADAJE SIĘ I DO PRACY, NA SPACER I NA IMPREZĘ. pozdrawiam
    • luca28 pytanie o te hurtrownie 04.06.07, 20:54
      a można tam wejśc z ulicy i dokonac zakupu??? Czy też trzeba być hurtownikiem??

Moze sie głupio pytam ale nie wiem :)
      • naska77 Re: pytanie o te hurtrownie 04.06.07, 22:28
        tak jak pisałam - w większości mozna robić normalne zakupy- są przymierzalnie
        itp. hurtowni jest mnóstwo. wg mojego rozeznania najtaniej jest w tych w takim
        nowym budynku przy placu obok FENI. ( od strony szajnochy jest szyld JOANNA 2).
        czasem pisza że zakupy tylko hurtowe, ale jak zapytasz to okazuje się że detal
        też- więc po prostu się pyta. a hurtownie sa tez różne- nie tylko ciuchy
        • karola2314 Re: pytanie o te hurtrownie 05.06.07, 13:58
          oj to chyba na szjnochy dzis sie wybiore,a ja zakupocholiczka wiec dłuzej niz 5
          minut tam spedze:):):):)
    • jusiadyk Re: szukam sukienki 17.06.07, 22:08
      Czy ktoś wie czy i gdzie jest w Bydgoszczy sklep River Island? Widziałam tam na
      internecie ładną sukienkę.
      • cocollino1 Re: szukam sukienki 18.06.07, 10:22
        u nas nie ma
    • loola74 Re: szukam sukienki 18.06.07, 12:52
      w Promodzie jest ostatnio spory wybór kolorowych sukienek. no ale fakt,
      przewazają te na ramiączkach..
    • jusiadyk Re: szukam sukienki 20.06.07, 21:48
      Kupiłam sukienkę czerwoną (ale nie w kropki) w quisque. Nie jest idealnie taka
      jak chciałam ale dobrze mi w niej.
      • natalya20 Re: szukam sukienki 21.06.07, 22:21
        na jezuickiej w sklepie ostatnio widzialam same sukienki i byla przecena moze
        tam warto zajzec
    • ksantypa77 Re: szukam sukienki 06.09.07, 11:49
      Dostałam zaproszenie na ślub na 06.10, więc nie wiem co na siebie
      wdziać? Jaka będzie ta kapryśna pogoda i gdzie jest jakiś dobry
      szewc, który zajmuje sie nie tylko podbijaniem i sklejaniem butów,
      ale i także wymianą pasków w szpilkach, bo te już są tak
      nadwyrężone, że lada moment pękną? Może łatwiej kupić nowe buty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka