Dodaj do ulubionych

Słupskie piekarnie

IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 17:14
Gdzie się zaopatrujecie w pieczywo. Może polecacie jakieś szczególne piekarnie
(w kontekście też tłustego czwartku) zresztą są ona piekarnicze klany np. Szyca.
Ja wam w powiem że pieczywo a szczegóknie bułki w Gdańsku są tak beznadziejne
ze tego się nie da jeść, obojętnie gdzie by się nie zaopatrywać.
W Słupsku jest pod tym względem dużo dużo lepiej
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 18:20
      A jadles pieczywo z piekarni na Grodzkiej (Gdansk)? To znaczy na tej ulicy
      ktora jest jej przedluzeniem (chyba Podwale Grodzkie).

Ze Slupskich piekarni najbardziej smakuja mi wyroby z Sierpinka.
    • Gość: Damian Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 18:57
      Jeszcze kilka lat temu bylem stalym klientem piekarni na Prusa (bo latalem tam
      na przerwach w ogolniaku), a teraz to sam nie wiem. Roznie.
      • Gość: Denik Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 20:45
        Sabat ja bym musiał spytać babci, bo ja nie zajmuję się takim zakupami.
    • Gość: Chlebek Re: Słupskie piekarnie IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:49
      Znam wiele
      • Gość: Pamela Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 06:35
        Na Armii Krajowej sa tez w sprzedazy niewiarygodnie pyszne pikantne bulki
        ziolowe. Jesz jesz i nie chcesz konca.
    • Gość: Pati Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:44
      Moj sasiad ktory prowadzi dzialalnosc gospodarcza zawsze nam mowi ze najlepsza
      piekarnia jest piekarnia rodziny Lewy z Sierpinka.

Najczesciej chodze natomiast do tej z ulicy Armii Krajowej.
      • Gość: Nataliaa Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:54
        Jak chodziłam do średniej,to często bywałam w tej piekarni na Armii Krajowej.
        A koleżanka mi mówiła(to już o innej piekarni i na inny temat),że w piekarni na
        Długiej,po 18 mogą przychodzić biedni,którzy zawsze coś dostaną.
        Więc bardzo serdecznie pozdrawiam właścicieli tej piekarni.
    • Gość: Murzyn Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:26
      Nie napisze o slupskich, ale o jednej rzeszowskiej. Kiedys jechalem stopem z
      Tarnobrzega do Rzeszowa i wysiadlem na glownej wlotowce do miasta. Tam idac
      natrafilem na mala piekarnie w ktorej zjadlem najbardziej dobra bulke jaka w
      zyciu jadlem. Byla z czekolada. Tak dobra ze wrocilem sie po jeszcze.
      • Gość: Pamela Re: Słupskie piekarnie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:45
        Sa przeciez rogaliki z czekolada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka