Dodaj do ulubionych

Ach, weekend sie zbliza!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 06:41
Czekalam, czekalam i sie doczekalam!!!!

Weekend nadchodzi. Teraz tylko przezyc piatek i jestem wolna przez dwa dni. Co
planujecie na ten weekend?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: 212.160.112.* 08.02.02, 12:09
      Ah o czywiście w sobotę o 19.30 rozegram klejny mecz w Słupskiej Amatorskiej
      Lidze Koszykówki (ul. Orzeszkowej, hala przy strzelnicy policyjnej kibice mile
      widziani, zawsze jest z 50 osób, a na ważniejszych meczach nawet 200)
      Tym razem przeciwnikiem mojej drużyny będzie groźny Interflor.
      A po meczu, trzeba będzie uzupełnić spowodowane wypoceniem ubytki płynu w
      organiźmie (Pepe albo Behemot)
      • Gość: Teddy Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 18:55
        Tez sie ciesze, ale w zasadzie to weekend juz stal sie faktem. Zeby tylko
        szybko nie przelecial. Zamierzam odpucowac samochod. To glowne moje wyzwanie.
    • andy_sz Re: Ach, weekend sie zbliza! 08.02.02, 20:04
      Chyba sobie w leb strzele... :-((((
      • Gość: Damian Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:57
        Dlaczego?
      • Gość: Sabat Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.gdan.gazeta.pl 10.02.02, 13:35
        andy_sz napisał(a):

> Chyba sobie w leb strzele... :-((((

Niezłe, masz farta, bo w USA nie ma problemów z bronią. Ale czego uzyjesz
        strasznie jestem ciekaw. Najlepsze byłoby magnum ale słyszałem że jest bardzo
        drogie. Skuteczny może być Smith and Wesson, ale w ostatecznosci może być
        zwykła ”dziewiątka”.

• Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:08
      I jestem juz w swoim zywiole. W moim malym spokojniutkim mieszkaniu, gdzie moge
      nareszcie zaczac odpoczywac :-)

W weekend zamierzam wybrac sie na spacer (przy dobrej pogodzie) w rejony
      Piaskuli. Chce pokazac dzieciom wyrobisko.

Ogladne tez Dlug w telewizji. To na pewno.
      • Gość: Damian Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:58
        Na pewno bede uczyc sie angielskiego.
        • Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:32
          A ja napiszę po weekendzie jak mi minął.
          Andy a co?Praca? Uśmiechnij się!Pewnie zaraz jakiegoś emaila dostaniesz. :)
          Mimo,ze troszkę za późno,życzę Wszystkim miłego weekendu.I oczywiście
          pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Pati Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:31
      Cala sobote musze spedzic przed komputerem i przygotowywac pare rzeczy na
      poniedzialek do pracy, ale za to w niedziele odwiedza mnie moi rodzice.
      • Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 17:27
        I juz prawie minął. :(
        W piątek byłam na pożegnalnej imprezie u koleżanki z pracy.
        W sobotę pochodziłam po mieście.Później byłam na solarium.Pod wieczór przyszli
        koledzy.
        Wieczorem troszkę czatowałam.W nocy układałam zdjęcia(Julka,to stąd to
        pytanie,kiedy kupiłaś sobie płaszcz) :)
        A niedziela..cały dzień w domu.Nadrobiłam domowe zaległości,pouczyłam się
        trochę słówek i musze jeszcze poczytać ustawy.Wiec chyba dziś nigdzie już nie
        wyjde.
        • Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:38
          Zapomnialas dopisac ze jadlas dobre paczki! :-)
        • Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:39
          A ja bylam na spacerze z maluchami i mezem. Dzieciaki szczegolnie
          zainteresowaly sie autobusami za plotem Kapeny. Teraz ogladalam Mistrzostwa.
          • Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:53
            No tak,o pączkach zapomniałam. :)
            A teraz idę jeść pyszne grzanki przygotowane przez mojego braciszka.
            • Gość: Pati Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 22:29
              Ciebie Nataliaa powinnismy mianowac naszym nadwornym kuchcikiem (smakoszem).
              Czesto tak piszesz co jesz ze ja zaraz chcialabym to samo! Moglabys pracowac w
              reklamie. :-)

Na forum pojawia sie tez drugi spec od kuchni (ale bardzo sporadycznie). Chodzi
              mi o Aline.
              • Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:44
                He he.No takie fornetti to bym mogła reklamować. :)
                I byle czego nie proponuje,bo jestem wybredna.
                Wiec możecie mi ufać.Jak mówię,że coś jest dobre,to musi byc dobre. :)
                • Gość: Beki Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:13
                  Jesli mowa o lakomczuchowstwie to czy lubicie reklame Kinder Bueno, kiedy
                  panienka utrzymuje ze jest lakomczuchem ale nie zje wiecej jak KInder Bueno...
                  Co to za lakomczuch? Ona nas obraza!
                  • Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:36
                    hehe.Musze obejrzeć reklamę.Ale to nie jest jedyna tego rodzaju.
                    Głodny? Na co czekasz? Ja na pewno nie na jakiegoś batonika. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka