Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 06:41 Czekalam, czekalam i sie doczekalam!!!! Weekend nadchodzi. Teraz tylko przezyc piatek i jestem wolna przez dwa dni. Co planujecie na ten weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: 212.160.112.* 08.02.02, 12:09 Ah o czywiście w sobotę o 19.30 rozegram klejny mecz w Słupskiej Amatorskiej Lidze Koszykówki (ul. Orzeszkowej, hala przy strzelnicy policyjnej kibice mile widziani, zawsze jest z 50 osób, a na ważniejszych meczach nawet 200) Tym razem przeciwnikiem mojej drużyny będzie groźny Interflor. A po meczu, trzeba będzie uzupełnić spowodowane wypoceniem ubytki płynu w organiźmie (Pepe albo Behemot) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 18:55 Tez sie ciesze, ale w zasadzie to weekend juz stal sie faktem. Zeby tylko szybko nie przelecial. Zamierzam odpucowac samochod. To glowne moje wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Ach, weekend sie zbliza! 08.02.02, 20:04 Chyba sobie w leb strzele... :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:57 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.gdan.gazeta.pl 10.02.02, 13:35 andy_sz napisał(a): > Chyba sobie w leb strzele... :-(((( Niezłe, masz farta, bo w USA nie ma problemów z bronią. Ale czego uzyjesz strasznie jestem ciekaw. Najlepsze byłoby magnum ale słyszałem że jest bardzo drogie. Skuteczny może być Smith and Wesson, ale w ostatecznosci może być zwykła ”dziewiątka”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:08 I jestem juz w swoim zywiole. W moim malym spokojniutkim mieszkaniu, gdzie moge nareszcie zaczac odpoczywac :-) W weekend zamierzam wybrac sie na spacer (przy dobrej pogodzie) w rejony Piaskuli. Chce pokazac dzieciom wyrobisko. Ogladne tez Dlug w telewizji. To na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 21:58 Na pewno bede uczyc sie angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:32 A ja napiszę po weekendzie jak mi minął. Andy a co?Praca? Uśmiechnij się!Pewnie zaraz jakiegoś emaila dostaniesz. :) Mimo,ze troszkę za późno,życzę Wszystkim miłego weekendu.I oczywiście pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:31 Cala sobote musze spedzic przed komputerem i przygotowywac pare rzeczy na poniedzialek do pracy, ale za to w niedziele odwiedza mnie moi rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 17:27 I juz prawie minął. :( W piątek byłam na pożegnalnej imprezie u koleżanki z pracy. W sobotę pochodziłam po mieście.Później byłam na solarium.Pod wieczór przyszli koledzy. Wieczorem troszkę czatowałam.W nocy układałam zdjęcia(Julka,to stąd to pytanie,kiedy kupiłaś sobie płaszcz) :) A niedziela..cały dzień w domu.Nadrobiłam domowe zaległości,pouczyłam się trochę słówek i musze jeszcze poczytać ustawy.Wiec chyba dziś nigdzie już nie wyjde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:38 Zapomnialas dopisac ze jadlas dobre paczki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:39 A ja bylam na spacerze z maluchami i mezem. Dzieciaki szczegolnie zainteresowaly sie autobusami za plotem Kapeny. Teraz ogladalam Mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 19:53 No tak,o pączkach zapomniałam. :) A teraz idę jeść pyszne grzanki przygotowane przez mojego braciszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 22:29 Ciebie Nataliaa powinnismy mianowac naszym nadwornym kuchcikiem (smakoszem). Czesto tak piszesz co jesz ze ja zaraz chcialabym to samo! Moglabys pracowac w reklamie. :-) Na forum pojawia sie tez drugi spec od kuchni (ale bardzo sporadycznie). Chodzi mi o Aline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 17:44 He he.No takie fornetti to bym mogła reklamować. :) I byle czego nie proponuje,bo jestem wybredna. Wiec możecie mi ufać.Jak mówię,że coś jest dobre,to musi byc dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:13 Jesli mowa o lakomczuchowstwie to czy lubicie reklame Kinder Bueno, kiedy panienka utrzymuje ze jest lakomczuchem ale nie zje wiecej jak KInder Bueno... Co to za lakomczuch? Ona nas obraza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ach, weekend sie zbliza! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:36 hehe.Musze obejrzeć reklamę.Ale to nie jest jedyna tego rodzaju. Głodny? Na co czekasz? Ja na pewno nie na jakiegoś batonika. :) Odpowiedz Link Zgłoś