Gość: Loona IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 16:49 Chodzicie jeszcze czasami do baru mlecznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seba Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 19:04 Ja odwiedzam czasami Poranek. Na nalesniki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 23:45 Ja tam nie chodze do Baru Mlecznego i szczerze mowiac jakos nigdy tam za czesto nie zagladałam,nie przepadam za takim jedzeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Bar mleczny 10.02.02, 03:49 Ech, stare poczciwe bary mleczne. Ilez to razy ratowalo toto zycie gdy wloczac sie po Polsce w zoladku pusto a w kieszeni ledwie grosz dzwoni o grosz :-). Nie zapomne Lasucha w Jaroslawiu, prawie tysiac km trzymala mnie ogorkowa z bulka i porcja pierogow ruskich do samego Slupska. Albo taki Sloneczny w Szczecinie, za 80 gr. talerz ziemniakow. Neptun w Gdansku na Dlugiej, albo Centralny w Wawie, albo Turysta w Lublinie, wszedzie prawie ten sam obskurny wystroj wnetrz, takie samo skromnne towarzycho i klimat radosci ze mozna gdzies jeszcze zjesc smacznie za tych pare groszy. Jezeli o mnie chodzi to bylbym ze tym zeby takich barow bylo jak najwiecej, szkoda ze jest ich mniej. Ale dobrze ze te co zostaly trzymaja sie niezle i wiecej ich nie likwiduja. Mysle ze czas kiedy fast-foody byly dla nich konkurencja minely, bo zadna to konkurencja taki McDonalds z rozlazacym sie w rekach zarciem. Moze nie najlepiej wygladaja, ale grunt ze smacznie i rodzimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 11:27 Kiedys chodzilam z mama, a teraz jnuz jako dorosla dziewczynka trzymam sie od nich z daleka. Mam wrazenie ze tam nie jest zbyt czysto. Poza tym pelno jest podpitych facetow ktorzy przeszkadzaja w jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 13:06 Czasami jak jestem na zakupach i zglodnieje to wejde do Poranka na kotleta jajecznego. Nie przeszkadza mi ze kreca sie tam podchmieleni mezczyzni. Jedna krotka riposta i juz ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Bar mleczny IP: *.gdan.gazeta.pl 10.02.02, 13:26 Jedna krótka riposta - kurcze, chciałbym to kiedyś usłyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:27 Bardzo czesto jestem w Koziolku Matolku. I jestem zadowolony. Trzeba tylko wpasc w porze kiedy nie ma tlumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:53 Pamietam ze jakies 5 lat temu to byla u mnie norma. Szczegolnie jak wracalam z pracy po wyjezdzie. Szlam sobie wtedy Wojska Polskiego i wpadalam na spozniony obiad. Wspomnienia mam do dzisiaj bardzo mile. A najlepiej lubilam kotlet jajeczny lub ziemniaczany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 02:04 Uwielbiam! Do dzisiaj chodze tam czasami na pierogi lub kotlety ziemniaczane! Bardzo lubie wlasnie barowa atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 12:22 Tez lubilem tam zachodzic na Leniwe. A tak przy okazji to mis ie przypomina scena z filmu Mis gdzie ludzie jedza w barze i maja sztucce przyczepione lancuchami na dwie osoby. Jak jedna brala kesa do druga musiala czekac :-) Odpowiedz Link Zgłoś