Dodaj do ulubionych

Bar mleczny

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 16:49
Chodzicie jeszcze czasami do baru mlecznego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Seba Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 19:04
      Ja odwiedzam czasami Poranek. Na nalesniki !
      • Gość: nikka_ Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 23:45
        Ja tam nie chodze do Baru Mlecznego i szczerze mowiac jakos nigdy tam za czesto
        nie zagladałam,nie przepadam za takim jedzeniem!
    • andy_sz Re: Bar mleczny 10.02.02, 03:49
      Ech, stare poczciwe bary mleczne. Ilez to razy ratowalo toto zycie gdy wloczac
      sie po Polsce w zoladku pusto a w kieszeni ledwie grosz dzwoni o grosz :-). Nie
      zapomne Lasucha w Jaroslawiu, prawie tysiac km trzymala mnie ogorkowa z bulka i
      porcja pierogow ruskich do samego Slupska. Albo taki Sloneczny w Szczecinie, za
      80 gr. talerz ziemniakow. Neptun w Gdansku na Dlugiej, albo Centralny w Wawie,
      albo Turysta w Lublinie, wszedzie prawie ten sam obskurny wystroj wnetrz, takie
      samo skromnne towarzycho i klimat radosci ze mozna gdzies jeszcze zjesc
      smacznie za tych pare groszy. Jezeli o mnie chodzi to bylbym ze tym zeby takich
      barow bylo jak najwiecej, szkoda ze jest ich mniej. Ale dobrze ze te co zostaly
      trzymaja sie niezle i wiecej ich nie likwiduja. Mysle ze czas kiedy fast-foody
      byly dla nich konkurencja minely, bo zadna to konkurencja taki McDonalds z
      rozlazacym sie w rekach zarciem. Moze nie najlepiej wygladaja, ale grunt ze
      smacznie i rodzimie.
      • Gość: Beki Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 11:27
        Kiedys chodzilam z mama, a teraz jnuz jako dorosla dziewczynka trzymam sie od
        nich z daleka. Mam wrazenie ze tam nie jest zbyt czysto. Poza tym pelno jest
        podpitych facetow ktorzy przeszkadzaja w jedzeniu.
    • Gość: Pamela Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 13:06
      Czasami jak jestem na zakupach i zglodnieje to wejde do Poranka na kotleta
      jajecznego. Nie przeszkadza mi ze kreca sie tam podchmieleni mezczyzni. Jedna
      krotka riposta i juz ich nie ma.
    • Gość: Sabat Re: Bar mleczny IP: *.gdan.gazeta.pl 10.02.02, 13:26
      Jedna krótka riposta - kurcze, chciałbym to kiedyś usłyszeć
    • Gość: Murzyn Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 15:27
      Bardzo czesto jestem w Koziolku Matolku. I jestem zadowolony. Trzeba tylko
      wpasc w porze kiedy nie ma tlumu.
    • Gość: Pati Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:53
      Pamietam ze jakies 5 lat temu to byla u mnie norma. Szczegolnie jak wracalam z
      pracy po wyjezdzie. Szlam sobie wtedy Wojska Polskiego i wpadalam na spozniony
      obiad.

Wspomnienia mam do dzisiaj bardzo mile. A najlepiej lubilam kotlet jajeczny lub
      ziemniaczany.
    • Gość: Pixi Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 02:04
      Uwielbiam!

Do dzisiaj chodze tam czasami na pierogi lub kotlety ziemniaczane! Bardzo lubie
      wlasnie barowa atmosfere.
    • Gość: Teddy Re: Bar mleczny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 12:22
      Tez lubilem tam zachodzic na Leniwe. A tak przy okazji to mis ie przypomina
      scena z filmu Mis gdzie ludzie jedza w barze i maja sztucce przyczepione
      lancuchami na dwie osoby. Jak jedna brala kesa do druga musiala czekac :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka