Dodaj do ulubionych

Urzad Skarbowy

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:20
Jednozdaniowe pytanie. Czy ktos z Was wie czy Urzad Skarbowy czynny jest w
ktorys dzien po 15-tej lub w sobote?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:39
      Ale wstyd!Dzwonię tam tak czesto,a nawet nie wiem w jakich godzinach jest
      czynny. Jak jeszcze się nie dowiedziałaś ,to jutro Ci napisze. :)
      • Gość: Pati Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:47
        Jestes aniolek! Gdybys tak byla mila bo jutro jade akurat w teren i pewnie
        znowu zapomne zadzwonic... :-)
        • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:17
          poniedziałek ,środa 8-17
          wtorek,czwartek,piątek 8-15
          sobota nieczynny
    • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:02
      Nataliaa, Ty nie wiesz gdzie sie podzial mail od Pixi? Z rana byl bardzo
      obszerna relacja z BB3. Gdzie to sie podzialo? Bylo na pewno bo sobie to
      wydrukowalam, i czytalam w samochodzie (tak bylo tego duzo).

Przede mna wpisal sie Andy Sz. Gdzie to jest?
      • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:10
        Co????To była jakaś wiadomość od Pixi? A ja sie zastanawiałam,dlaczego jeszcze
        się nie odezwała.Zaraz poszukam.A jak coś znajdziesz to daj znać.
        • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:18
          Byla i to taka obszerna ze trzy strony drukiem wyszlo.

Ona pisala to o 3-ciej w nocy jak wrocila z pociagu i mowila ze dlatego ze
          dzisiaj bedzie dopiero wieczorem przed komputerem. Z rana jeszcze bylo!
          • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:25
            Nie!!!! To gdzie to jest????
            Cóź.Wygląda na to,że Pixi jeszcze raz będzie musiała napisać .
            Bo przecież musimy się wszyscy dowiedzieć. :)
            • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:32
              A moze to zdjeli bo ona tam napisala pare szczeglow z BB z nazwiskami. Jesli
              tak to zdejma to i za drugim razem. Ja mam na szczescie to wydrukowane! Czyli
              ja wiem a Wy nie! :-)))))

• Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:35
                Pamelka nie bądź taka! Zdradź nam parę szczegółów.
                Nie zdążą tego zdjąć. :)
                • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:46
                  Miala proby kamerowe, testy psychologiczne, rozmowe z jednym ze znanych z wizji
                  facetow ktory ostatecznie dobiera obsade.
                  Bedzie to inne niz BB, bo bedzie Bitwa czyli podzial na dwie druzyny.
                  Publicznosc wybierze dwoch liderow po tygodniu. Nominowana bedzie osoba z grupy
                  przegranej.

Jest w 30 juz przedfinalowej. Program 3 marca. Niedlugo dostanie telefon i
                  bedzie tam musiala ostatecznie jechac. Poznala Wojtka (wiesz ktorego).

To dopiero zaczatek tego co tu jest napisane :-)

Andy pomoz mi!
                  • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:48
                    Poznała Wojtka???
                    Pamelko uciekam do domku i mam nadzieje,że jak już w nim będe to przeczytam coś
                    więcej. :)
                    • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:57
                      A gdzie Ty jestes teraz?

Tak, poznala Wojtka i dawal jej rady.

W kazdej chwili bedzie wezwana, a nie wie juz czy sie dostanie bo z jednej
                      strony czuje ze tak, a z drugiej oni juz maja schematy osob wedlug ktorych
                      dobieraja i ja chcieli zaszufladkowac jako dziewczyne zajmujaca sie polityka.
                      Mimo ze tlumaczyla ze interesuje ja swiat a nie polityka oni sie upierali. Na
                      plusa miala to ze byla odbierana jako lokalna patriotka.

Nie zgodzila sie jednak na robienie krotkich wstawek o jej rodzinie (tylko
                      zgodzila sie na narzeczonego, przyjaciol i prace). No i jak ja zapytano czy
                      bedzie wypelniala polecenia Jego to odpowiedziala ze w granicach rozsadku (ze
                      jak beda kazac robic cos glupiego a nie bedzie miala na to ochoty, to tego nie
                      zrobi i odwrotnie). I dlatego nie jest pewna teraz wyniku :-)

(Pizi mam nadzieje ze mi wybaczysz to streszczenie ale sama chyba sie wkurzysz
                      ze tego nie ma).
                    • Gość: Murzyn Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:59
                      Jezeli mowicie o tym Big poscie z ranca co byl, to na pewno jak zdjety bedzie w
                      Oslej Lawce tylko nie wiem dlaczego skoro nie bylo tam nixc drazliwego. Chyba
                      ze to ze wymienila pare nazwisk. Ale bylo co czytac, o bylo :-)
                    • Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:00
                      Nataliaa a moze bedziesz na czacie gdzies kolo 22?
                  • Gość: Sabat Re: Urzad Skarbowy IP: *.gdan.gazeta.pl 14.02.02, 18:54
                    U Wojtka poznała, to niesamowite(co to za Wojtek???). To może jeszcze z tym
                    Wojkiem coś będzie.
                    • Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:01
                      Sprawdzałam w oślej ławce-nie ma.Może jutro będzie? Ale za co?
                      Uciekam,Pamelko napisz coś jeszcze! :)
    • Gość: Beki Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:28
      A ja tez sie wlasnie dziwilam gdzie sa jej posty! Przeciez obiecala!
      Gdzie jest ten mail?
    • Gość: Agrest Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:35
      O nie! Ja chce text od Pixi!!!! Gdzie ona jest? Czemu nie ma tekstu? Pamela
      napisz chociaz troche! Dostala sie?
      • Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:20
        Pamelko dopiero teraz przeczytałam twój post.Jestem.jak Ty też,to daj znać. :)
        • Gość: Pamela Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:31
          Jestem. Zaraz sprobuje wejsc.
          • Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:40
            Pamelko i co? Bo ja za długo nie mogę być.
            Jestem na gdańskim.
            • Gość: Pamela Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:21
              My tez tam bylysmy. Ty bylas na Onecie czy Gazecie? Ja na tym pierwszym bo mnie
              wyrzucalo z Gazety.
              • Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 20:38
                Pamelko,jak następnym razem będziesz na jakimś czacie,to daj znać na forum
                (jejku,czemu się nie domyśliłam,że mozesz byc na onecie?? :) )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka