Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:57 Tak szybciutko się spytam. Bo moje to oczywiście plaża,promenada ,molo. A! I w Desperado lubię siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mors Re: Ulubione miejsce w Ustce IP: *.gdan.gazeta.pl 14.02.02, 20:03 Plaża zachodnia, patelnia, kiedyś Cafe Galeria /zlikwidowali :(((( / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Ulubione miejsce w Ustce IP: 192.168.0.* 14.02.02, 22:58 A to dopiero numer! Słupsk i Ustka piszą z Gdańska ! Winiarnia na Marynarki numero 1. dla trunków, klimatu i muzyki. palce lizać!!!! ps. Gdzie diabeł itd :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Ulubione miejsce w Ustce IP: *.dialin.buffalo.edu 14.02.02, 23:37 Bar "Pod Strzecha" , no1 ryba (np. filet z dorsza) i pierogi wlasnej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Ulubione miejsce w Ustce IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.04.02, 18:12 Kilka lat temu byłam w Ustce. Nie podobało mi się niestety. Nie znam tam żadnego fajnego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Ulubione miejsce w Ustce IP: *.dialin.buffalo.edu 30.04.02, 21:58 A jak dlugo bylas i jaka pogoda byla? Czasami trzeba trafic na ludzi i na aure. Bez tych pierwszych to nawet najpiekniejsze miejsca odpadaja. Mimo wszystko Ustka jest nawet fajnia i troche latem sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś