Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 17:45 na dodatek czatowe. :) Gdybyście się zjawili na jakimś czacie i mielibyście ochote poklikać,dajcie tu znać,oki? Pixi a gdzie się podziewa Pati? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 18:46 Nie moge teraz wejsc bo wychodze. Pati jest na miejscu tylko od kilku dni robi jakies szkice do pracy i co kilka godzin kursuje na lini praca - dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plik Re: Polowanie IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:33 Damy znać na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 21:51 czat-gdańsk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:47 Mialam zamiar wczoraj z Toba poklikac, ale wyobraz sobie o 20-tej polozylam sie na godzinke na tapczanie. Moj maz mial mnie obudzic, ale jakie bylo moje zdziwienie jak obudzilam sie o 5 nad ranem pod kocem... Oczywiscie szkoda bylo mu mnie budzic. Malo tego oporzadzil cale mieszkanie jak trrzeba i nawet dzieci poszly czyms (dzisiaj bede dochodzic) najedzone spac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Polowanie 23.02.02, 23:18 Ale masz fajnego meza Pamela, tez by mi sie taki przydal, chociaz niekoniecznie plci meskiej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:27 Pamelko(i reszta oczywiście też).Będziecie wieczorem?Tzn jakoś koło 22?Ja powinnam być.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:42 Teraz jestem troszkę na gazecie-o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:47 Nie oplaca mi sie wpasc, bo o 15-tej juz musze wychodzic z domu. Moze wieczorkiem... Pozdrawiam Cie Natalko bardzo bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 19:39 Nataliaa, nie jestem pewna czy dzisiaj bede klikac na czacie. To wlasnie te niespodziewane przypadki z dziecmi :-) Milego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 22:04 :) gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Polowanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.02.02, 17:56 czat-o wszystkim-gazeta wyborcza. :) Odpowiedz Link Zgłoś