Dodaj do ulubionych

NOWOŚĆ- oczyszczanie skóry- oxybrazja

IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.01.11, 14:15
Zapraszam na kolejną nowość w naszym Gabinecie:

oxybrazja, czyli peeling (mikrodermabrazja) wodno -tlenowy, Czynnik złuszczający - czysty tlen i sól fizjologiczna
polecam mgr Diana Najmrocka

wiecej info wkrótce na : www.salonbodyart.pl
Obserwuj wątek
    • ryska23 Re: NOWOŚĆ- oczyszczanie skóry- oxybrazja 18.08.16, 11:59
      Jeśli ktoś szuka dobrego miejsca w Warszawie, gdzie zabieg można zrobić w przystępnej cenie to polecam QClinique www.qclinique.pl/zabiegi/oxybrazja
      • rosaatra Re: NOWOŚĆ- oczyszczanie skóry- oxybrazja 13.10.16, 14:08
        Jeśli ktoś szuka dobrej kliniki, która wykonuje ten zabieg to z całego serca polecam Bonadea. 120 zł za zabieg i widać efekty! Informację o zabiegu i o klinice można znaleźć tu: bonadea-krakow.net.pl/oferta/kosmetologia-i-fryzjer/oxybrazja-terapia-tlenem/ Polecam!
        • marlenaciekot6 Re: NOWOŚĆ- oczyszczanie skóry- oxybrazja 13.10.16, 15:27
          ja też polecam ten gabinet. Jestem bardzo zadowolona terapia tlenem jest najlepsza. Podaję link:
          bonadea-krakow.net.pl/oferta/kosmetologia-i-fryzjer/oxybrazja-terapia-tlenem/
    • Gość: marge8 Re: NOWOŚĆ- oczyszczanie skóry- oxybrazja IP: 46.101.79.* 10.08.18, 10:29
      byłam na oksybrazji zaraz przed wakacjami w Dermedice w Krakowie - bardzo fajny zabieg i nawet nie dałam dużo bo była jakas promka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka