Dodaj do ulubionych

Pati, dzieki

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 18:14
Dzieki Pati za czata. Brakowalo mi tej rozmowy. Teraz wiem juz wszystko co
chcialam wiedziec w wiadomej sprawie...

Chcialabym byc na Twoim miejscu za tydzien... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataliaa Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 18:17
      Chlip...i znowu mnie nie było. :(
      A co będzie za tydzień?mam trzymać kciuki czy nie trzeba?
    • Gość: Beki Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 18:51
      No moje kumy. o czym rozmawialyscie? Ja i Nataliaa jestesmy tez ciekawe! Szkoda
      ze musze dzisiaj juz isc (ledwo weszlam juz uciekam, ale tak jest). Mam
      wrazenie ze cos wiecie i cos sie swieci... :-)
      • Gość: Nataliaa Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 19:23
        Pixi się dostała,Pati jedzie do tv oficjanie ja pożegnać i dlatego Pamelka
        chciałaby być na jej miejscu. :) Zgadłam?Pewnie nie.ale cały czas nie
        rozumien,dlaczego Pati nie pisze o Pixi.
    • Gość: Damian Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 22:18
      :-)) Za przenikliwosc szostka z plusem (chociaz nie wiem czy to wersja
      sluszna). :-)
      Jest jeszcze jedno wyjscie. Pati gdzies leci, Pamela tez by chciala bo tam
      pewnie cieplo. (tym tez mi tu pachnie).

Nataliaa, Pati mowi o Pixi i to duzo na czacie. I ja tez juz wiem ale nie
      wszystko! :-) Zeby nie katowac Natalii i Beki powiem tyle co wiem. Wyniki juz
      sa i decyzja o Pixi juz jest ale , ale nie myslcie ze sie tego od Pati
      dowiedzialem. Wiem natomiast duzo o tym co Pixi tam robi i robila i jak sie
      czuje i (to chyba moge powiedziec Pati), ze na pewno ...

(nie, zostawie to Tobie Pati, maqm nadzieje ze sie nie gniewasz ze i tak troche
      wzmagam napiecie... :-)))))))
      • Gość: Nataliaa Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 22:22
        Ej...czemu mnie tak męczycie?Co ja Wam takiego zrobiłam?Kiedy Wy się na tym
        czacie spotykacie?I czemu Pati nie mówi o decyzji?
        Idę chyba pochlipać z tego powodu. :(
        • Gość: Nataliaa Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 22:34
          Chciałam jeszcze tylko napisać,że smutno mi z powodu,iz niektórzy wiedzą co z
          Pixi,a nikektórzy nie.A ja tak cały czas cieplutko o niej myślę i nie wiem czy
          sie cieszyć,że jej sie udało czy tez nie.To tyle na dziś.
          • Gość: Pati Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 23:15
            Dopiero teraz zauwazylam Nati wpisy. Nati, nikt oprocz mnie nie wie jaki jest
            wynik, a nie chce go pisac na forum bo moze jest ktos kto chce sie zaskoczyc
            albo rozczarowac 3 marca i popsulabym tym samym jego/jej zabawe. Jest juz tak
            blisko do 3-go. Za to jutro obiecuje Ci ze jak tylko wstane a bedzie to kolo 6
            nad ranem dokonam pierwszego wpisu na ulubiona piosenke marca i jestem bardzo
            ale to bardzo ciekawa co Ty powiesz na moj typ :-)

Jak wroce w sobote OBIECUJE ze zlapie Cie na czacie i OSOBISCIE sie ode mnie
            dowiesz, OK? To wytrzyj juz oczka. :-)

A Pixi Cie bardzo pozdrawia :-)

Pa i milych snow
    • Gość: Pati Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.02.02, 23:07
      No tak, winna jestem wyjasnienia.

Dopiero od godziny znam oficjalne wyniki Big Brotherowskie ! :-)))))
      I musze sie z nimi do jutra oswoic. :-) Teraz pare szczegolow. Po pierwsze Pixi
      nabroila swoimi szczerymi wypowiedziami. Po drugie jest bardzo szczesliwa. Po
      trzecie (teraz moge sie juz do tego przyznac), we wtorek byla w Slupsku kamera
      z TVN i krecili zarowno dom jak i jej prace, i ja tez sie zalapalam do szuflady
      z napisem przyjaciele :-)

Dla niecierpliwych wyniku podam tylko teraz jedno ze na pewno nie jest na nie,
      bo pomyslcie ze jakby tak bylo, Pixi co najmniej od 2, 3 dni siedzialaby juz w
      domu. Mysle ze to co jest juz wiadome jest najlepszym rozwiazaniem jakie sie
      moglo jej przytrafic. A moze nie bede zdradzala do konca, niech 3 marca bedzie
      niespodzianka? Co Wy na to? :-)

Nati, zgadlas, (co Ty od Pixi czarowac sie nauczylas?). Tak, jutro jade do
      Warszawy z moim i jej mezczyznami. Chyba wroce 2go, bo w niedziele musze
      pracowac, chociaz moze uda mi sie tam zostac. Ale to nie jest to co pisze
      Pamela... :-)

Ogladajcie 3-go Marca BB! Powiem jeszcze tylko tyle (bo mnie jednak korci) ze
      wynik mnie zaskoczyl, przeszedl to czego oczekiwalam i jest najlepszy jaki moze
      byc!!! :-)) Na pewno nikt sie tutaj nie rozczaruje, a troche osob nawet bardzo
      sie ucieszy...

• Gość: Pamela Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 19:00
        Jestes mistrzynia tajemnic i mistrzynia w produkowaniu napiecia! :-)
        Przeczytalam Twoj post z rana i tak mnie rozbroil ze nie mialam czasu na
        odpisanie jakiegokolwiek innego. Myslalam caly czas o tym w samochodzie i
        zastanawialam sie nad jego poczwornym dnem :-)

Chce zeby byla wersja pierwsza! Pixi sie dostala i bedziemy na nia patrzec od 3-
        go marca. Tak mi cos mowi! :-))) Ale czemu tam jest kilka zdan ktore nie
        pojmuje?! powtarzam jestem za wersja pierwsza. Jak jeszcze nie pojechalas to
        pamietaj, pozdrow Pixi!

Mialas dobry, ba bardzo dobry pomysl ze nie napisalas wynikow, bo ja tak jak Ci
        mowilam chcialabym miec niespodzianke! Bede siedziala 3 marca przed ekranem i
        zgadywala ktora to Pixi! Nie moge sie doczekac! :-)
    • Gość: Loona Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 19:14
      Zavczyna sie wielkie odliczanie! Jestem coraz bardziej podekscytowana!
      • Gość: Nataliaa Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:06
        Pati,jutro bede na czacie gazeta-o wszystkim.Chciałabym się coś zapytać(ale nie
        o Pixi,bo to już wiem).
    • Gość: Agrest Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:03
      Ale mi sie te wiadomosci podobaja! Mam nadzieje ze to tak jak mysle ! :-)

Jest superowsko i bedzie jeszcze lepiej!
    • Gość: Teddy Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 21:31
      Wiecie co, nie chce sie chwalic ale moja meska intuicja podpowiada mi jak jest.
      Nie chce Wam pisac bo nie chce psuc Wam zabawy, ale chyba znam rozwiazanie tej
      zagadki. Wszystko jest pomiedzy slowami. Wczytajcie sie uwaznie. A moze to ja
      bredze. Jesli jest tak jak mysle to przyznam sobie mistrzostwo swiata! A
      wszystko bedziemy wiedzic juz 3 marca. Sam jestem ciekawy jak ja rozpoznam, bo
      to ze 3 marca zobacze Pixi jest chyba przesadzone.
    • Gość: Pamela Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:08
      No zobaczymy Teddy czy Twoja intuicja sie sprawdzi, ale jak Ty mi sie przyznasz
      skoro ja nie wiem co masz na mysli? Dla mnie wyrok jest jasny: 3 marca i widze
      Pixi :-)
    • Gość: Beki Re: Pati, dzieki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:55
      Mam nadzieje ze bedzie to wersja Pameli! Ja juz mam zarezerwowany caly
      niedzielny wieczor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka