Dodaj do ulubionych

Studio u Anny ul. Gdyńska

IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.11, 21:38
Kupiłam ofertę na SWEETDEALU manicure i pedicure, trzy dni temu byłam i mocno się rozczarowałam, nie dość że tarka do nóg to obce słowo to Pani się drżą ręce, a do wycinania skórek używa radełka SZOK. Zastanawiam się czy Pani ma choć jakiś kurs, bo zaczynam wątpić. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dora1 Re: Studio u Anny ul. Gdyńska 15.06.11, 22:00
      Ja z tej samej strony zakupiłam pedicure dla siebie i mamy. Obie jesteśmy bardzo zadowolone.Metoda frezarkowa.A byłyśmy na Manhatanie na górze.Polecam
    • Gość: Jaga Re: Studio u Anny ul. Gdyńska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.11, 23:02
      Więcej kupujcie pseudo promocje. Typu fryzjer ,tanie kopiowanie taśm , kanapki i obiady za pół darmo.
      Wszyscy co tam sie promują to padające firmy usługowe nie mogące sobie poradzić na rynku co obniżają o połowę ceny nie czarujmy się za tym idzie też i jakość.
      Zastanów się zanim z korzystasz z tego typu usług. Nie są to firmy nowe które potrzebuja promocji tylko stare ledwo dające sobie radę i nabijające biednych słupszczan w b.......
      Pamiętaj dobra firma nie potrzebuje tego typu promocji.
    • Gość: kahlua Re: Studio u Anny ul. Gdyńska IP: *.slupsk.vectranet.pl 16.06.11, 20:07
      również skorzystałam z tej promocji............i faktycznie SZOK?! mi nawet nikt skórek nie wyciął........... ;) a lakier odpryskiwał (u stóp!!!!) już na drugi dzień u rąk zresztą też.......;) obsługa klienta to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie jarały fajki a klientki miały w D U P I E !!!!!!! więc ja na 100% tam już nie zawitam..................pozdrawiam
      • Gość: Mała Re: Studio u Anny ul. Gdyńska IP: *.play-internet.pl 27.06.11, 17:37
        Również byłam tu na promocyjnej ofercie sweetdeal - tak samo jak na rzęsach w Malayce.. kompletne dno !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka