franulka5 31.08.07, 08:35 Próbuję już od miesiąca dodzwonić się, na numery podane na stronie Aminy.Jak Wam się udało z nią umówić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Amina-jak się dostać? IP: 212.76.37.* 31.08.07, 10:24 nie gniewaj się, ale śmieszy mnie to, co napisałaś, przecież już wiele razy było o tym mowa. jak się dostać- normalnie, jak każdy, kto ma ochotę pójść. Skoro nie możesz się ddzwonić na komórkę, to wyślij smsa na komórkę. a jak koniecznie chcesz umówić się głosowo, zadzwoń pod jej numer 0- 700 lub z komórkowego * 74 ze strony amina.pl, to ona go odbiera, bo jest na jej prywatnej stronie i ona sama tam jest. Przecież nie musisz długo rozmawiać, tylko minutkę, dwie i umówić się (moja koleżanka właśnie tak zrobiła, zadzwoniła z Orange na 4 minutki na 0- 700 i umówiła się, to normalne.) a jak nie chcesz dzwonić na 0-700 żeby się umówić, wysłać smsa na komórkę, to napisz maila, przecież adres mailowy jest też na stronie. Ci którzy chodzą osobiście, właśnie tak robią (wiem to z przyjaciółki i jej koleżanek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Amina-jak się dostać? IP: 212.76.37.* 31.08.07, 16:15 a to przepraszam, nie wiedziałam tego. koleżanka była już bardzo dawno, wiem, że wtedy zadzwoniła na 0-700 i umówiła się z Aminą na za tydzień. nie miała wtedy problemu z dodzwonieniem się na 0-700 zawsze odbierała Amina. Koleżanki mojej przyjaciółki też dzwoniły na 0-700 żeby się umówić. może po prostu odczekaj z tydzień, już kończy się lato, może ma urlop i niedługo wróci do dystematycznej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś