Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 18:35 Przyznaje z rana zapomnialam. Teraz napisze prawie na minute przed wyjsciem z domu. Moj typ to Anastacia (ale tytulu nie pamietam, chodzi o najnowsza piosenke). Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: INa Re: Piosenka marca IP: 192.168.0.* 01.03.02, 18:37 A mnie w głowie siedzi Cohen. Ale ten głos...aż ciarki przechodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 18:41 Kylie Minogue "eyes" Bro Sis (druga piosenka gdzie sa przebrani za sportowcow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 20:59 Pati,tak właśnie myślałam,że wybierzesz ją. :) Mój typ:Sophie coś tam "Murder on the dancefloor" Anastacia{też tytułu nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:12 Gabrielle (ta piosenkarka co ma cos z okiem, ale nie wiem jaka piosenka. Ta najnowsza). Poza tym taki chlopak co spiewa po niemiecku i ma na imie Ben (czy wiecie o kogo chodzi czy mam lapac tytul)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Piosenka marca IP: 212.160.112.* 02.03.02, 13:14 Mi tam oczywiście bardziej podoba się figura Anastazji niż jej śpiewanie - a na piosenkę marca wciąż czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 13:51 Anastasia Tez ten Ben jakostam Allanice Morrissete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 15:43 Przede wszystkim Lighthouse Family "Run" Poza tym Anastasia i ten Ben (az dziwne bo nie znosze niemieckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 15:43 Nataliaa, a Ty wiesz ze Twoja Alicia dostala az 5 nagrod na Grammy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:44 Wiem(tzn myślałam,że cztery).Cały ranek leżąc w łóżku słuchałam jej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 18:14 Anastasia "One day" mam nadzieje ze mnie nikt nie wysmieje ale podoba mi sie nowy kawalek Modern Talking "Victory" Kylie Minogue "sight" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpia Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:03 Glosuje na Pink "Get the party started" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 20:02 Nikel Back "How you remind me" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 20:50 P.O.D. "Alive" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 10:56 Anastasia, Allanice Morissette, Lighthouse Family Czarodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 19:38 Póki co-Anastacia.Ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:38 Anastasia Lighthouse Family (ale ta nowa) Westlife (World of our own): nigdy za nimi nie przepadalam ale ta piosenka mnie kreci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 23:05 A mi się podoba coś takiego : Lexy & K-Paul feat. Atomekk Dog - Let's play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 20:56 Ja jesli mozna jeszcze bym dorzucila West Life... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 21:09 Ja bym jednak byla za Alanis Morisette!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 17:39 Przewodniczaca naszego stowarzyszenia milosnikow muzyki zapewne wyda werdykt niebawem. Musi jeszcze kjednak sprawdzic czy aby na pewno zadna z naszych klubowych duszyczek nie zapomniala aby sie tu wpisac. Pani przewodniczaca Natalo, prosimy o podanie informacji czy jest jeszcze ktos ze stalych klubowiczow ktorzy sie nie wpisali? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa_ Re: Piosenka marca 16.03.02, 20:48 No to uprzejmie informuję,że piosenką marca została została piosenka,której tytuł wyleciał mi właśnie z główki,ale wykonują ją Anastacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:58 Hurra! Ten tytul to "One day" cos tam (przekrecilam). Cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:56 Marzec sie konczy a ja zaczynam na nowo odkrywac ta piosenke! ma podwojne dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Piosenka marca IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 17:35 A juz za dni pare Nataliaa zalozy watek o piosence kwietnia! Odpowiedz Link Zgłoś