Dodaj do ulubionych

DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!!

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 18:37
Haslo mowi samo za siebie. Ci co ja porwali prosze jak najszybciej ja nam oddac
bo bedziecie mieli ze mna do czynienia! Denik, mam nadzieje ze to nie ty
przyjacielu?
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.lib.buffalo.edu 15.03.02, 19:54
      Sorki Pamela, nie zauwazylem tego postu, jakbym go wczesniej zobaczyl to bym
      juz nie tworzyl "A propos Natalii" :-)
    • Gość: Beki Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 20:45
      to pewnie ma cos wspolnego z odlaczeniem od internetu. Cos zapowiadala
      wczesniej. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe. WRACAJ!
      • Gość: Denik Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 21:36
        Internet mamy cały czas!! Nieobecność Natalii spowodowana jest czymś innym, to
        nie moja wina, Natalia miała dzisiaj straszny dzień :(
        • Gość: Damian Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 14:47
          Denik, to co piszesz brzmi strasznie. Mysle co moglo sie stac i nic nie
          przychodzi mi do glowy...
    • Gość: Pamela Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 17:37
      Historia Natalii jest dla mnie zagadka numer jeden tego miesiaca. Czekam na
      rozwoj wypadkow i czekam na Natalie swiecaca triumfy na tym forum ponownie.
    • andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! 16.03.02, 21:22
      Nataliaa sie pojawila, znalazla sie zguba. FAJNIE ZE ZNOWU Z NAMI JESTES!!!!!!
      AUUUUUUUUUUU!!!!!
      • Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:35
        Dzięki andy.Miło z Twojej strony. :)
        • Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:14
          A gdzie się podziewa np El Dorad,Seba,Agreścik i kazik?
          • Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:16
            Oczywiście o Sabaciku nie zapomniałam,ale póki co wystarczająco na innych
            wątkach się o niego upominam. :)
            • Gość: Pixi Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:37
              No i mam Cie!
              Czy to oznacza ze posucha z Nataliaa minela? Ale fajno!

• Gość: Sabat Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 17.03.02, 21:40
                Należy się też poważnie zastanowić czy Jasio faktycznie nie wysadził się w
                powietrze mieszając skłądniki w stosunku 1:4
                • Gość: andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.dialin.buffalo.edu 18.03.02, 00:16
                  albo, jak sugerowala Ina, rozrabial spirytus i zamiast 1 szklanke spirtu na 4
                  wody zrobil odwrotnie :-)) Pewnie jeszcze dochodzi do siebie :-) Ale Jasiu wroc
                  jak mozesz...
                • Gość: Beki Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 06:52
                  Nie slychac bylo ostatnio nic w kronice wypadkow...
                  Ale moze wyjechal z tym do Szczecina, bo tam bylo ostatnio "male" boom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka