Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 18:37 Haslo mowi samo za siebie. Ci co ja porwali prosze jak najszybciej ja nam oddac bo bedziecie mieli ze mna do czynienia! Denik, mam nadzieje ze to nie ty przyjacielu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.lib.buffalo.edu 15.03.02, 19:54 Sorki Pamela, nie zauwazylem tego postu, jakbym go wczesniej zobaczyl to bym juz nie tworzyl "A propos Natalii" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 20:45 to pewnie ma cos wspolnego z odlaczeniem od internetu. Cos zapowiadala wczesniej. Mam nadzieje ze to tylko chwilowe. WRACAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 21:36 Internet mamy cały czas!! Nieobecność Natalii spowodowana jest czymś innym, to nie moja wina, Natalia miała dzisiaj straszny dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 14:47 Denik, to co piszesz brzmi strasznie. Mysle co moglo sie stac i nic nie przychodzi mi do glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 17:37 Historia Natalii jest dla mnie zagadka numer jeden tego miesiaca. Czekam na rozwoj wypadkow i czekam na Natalie swiecaca triumfy na tym forum ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! 16.03.02, 21:22 Nataliaa sie pojawila, znalazla sie zguba. FAJNIE ZE ZNOWU Z NAMI JESTES!!!!!! AUUUUUUUUUUU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 21:35 Dzięki andy.Miło z Twojej strony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:14 A gdzie się podziewa np El Dorad,Seba,Agreścik i kazik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:16 Oczywiście o Sabaciku nie zapomniałam,ale póki co wystarczająco na innych wątkach się o niego upominam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:37 No i mam Cie! Czy to oznacza ze posucha z Nataliaa minela? Ale fajno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 17.03.02, 21:40 Należy się też poważnie zastanowić czy Jasio faktycznie nie wysadził się w powietrze mieszając skłądniki w stosunku 1:4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.dialin.buffalo.edu 18.03.02, 00:16 albo, jak sugerowala Ina, rozrabial spirytus i zamiast 1 szklanke spirtu na 4 wody zrobil odwrotnie :-)) Pewnie jeszcze dochodzi do siebie :-) Ale Jasiu wroc jak mozesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: DOMAGAM SIE ZWROTU NATALII!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 06:52 Nie slychac bylo ostatnio nic w kronice wypadkow... Ale moze wyjechal z tym do Szczecina, bo tam bylo ostatnio "male" boom. Odpowiedz Link Zgłoś