Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 16:04 Gdybyście mieli mozliwość przeniesienia się w inną epokę-zrobilibyście to? Przeszłość czy przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 16:38 Tak. Na chwile i to w przyszlosc. Chcialbym zobaczyc jaki bede za 30 lat. Ale zaraz potem chce wroic. No a Ty Nati? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:34 Chcialabym sie przeniesc w przyszlosc, ale nie w taka odlegla tylko mniej wiecej za 150 lat, w okres w ktorym beda jeszcze zyly nasze wnuki albo jeszcze dzieci. Chcialabym zobaczyc jak to wlasnie bedzie i porownac czy to co jest teraz i to co bedzie bedzie az tak kontrastowe jak np. poczatek XIX wieku i koncowka XX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 21:19 Ja na pewno nie chcialabym sie przeniesc w przyszlosc juz lepiej w przeszlosc ale tak odlegla zebym nie widziala w niej siebie.Fajnie by bylo zobaczyc caly dlugi czas w ktorym ksztaltowala sie nasza terazniejszosc! ale jakbym juz miala wybierac to wybralabym bez watpienia dzisiejsze czasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 11:51 Chcialabym sie przeniesc o jakies 500 lat dokladnie w miejsce w ktorym mieszkam. Chcialabym zobaczyc jak to wszystko sie zmienilo. Wiem ze bylyby to pola, albo las, ale wlasnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 15:45 Chcialabym sie przeniesc bardziej w przeszlosc niz w przyszlosc ale tak jak na wycieczke, Zaraz chcialabym wrocic. A co byloby jakby sie cos zacielo i bym tam zostala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Wehikuł czasu IP: *.dialin.buffalo.edu 30.03.02, 17:53 A ja chcialbym przeniesc sie o tydzien do przodu, spisac wyniki totolotka i wrocic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 18:27 no to tez jest dobry pomyskl :-) Albo sprawdzic gielde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:15 To może bierzemy jakieś śrubki i zaczynamy wehikuł czasu budować?(te śrubki zwrócą nam się,jak wygramy w totka). :) Ja bym się chciała przenieść w przeszłość.Tak pod koniec XVIII lub XIX wieku.Po to,by poobserwować ludzi.Jak się zachowują,jak są ubrani.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wehikuł czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:40 Ja wprost ubostwiam patrzec na stare fotografie (ale takie bardzo stare). Zawsze zwracam uwage na wszystkie szczegoly. Zawsze wydaje mi sie ze w fotografii jest cos z magii. Sa obrazy a tych ludzi juz nie ma. Natalka, przypomne Ci bo mozesz przeoczyc ze jutro zakladasz nowy watek Piosenka kwietnia! Mam juz swoja piosenke ktora nuce caly dzien! Tym razem rockowa... (to znaczy bardziej rockowa nic popowa, a moze to jest cos innego niz rock?... Nie wiem. :-) Jest to zespol ktorego wczesniejsze piosenki wcale mi sie nie podobaly a ta jest cudowna! Odpowiedz Link Zgłoś