Dodaj do ulubionych

Płytki łazienkowe

02.04.15, 19:29
Drodzy moi..
Waląc wprost, dostałam w spadku chałupkę nie najmniejszą ale też w nie najlepszym stanie. Muszę ją jak najszybciej doprowadzić do stanu używalności, a jak wiadomo pieniądze na to wszystko też nie pójdą najmniejsze. Postanowiłam się zabrać za to od łazienek, stąd pytanie: gdzie się udać po zakup albo choćby orientację w cenach płytek żeby to miało ręce i nogi, i żeby nie zbankrutować na starcie?
Obserwuj wątek
    • mal-ek Re: Płytki łazienkowe 03.04.15, 21:53
      wydaje mi się że wyjścia są trzy. czekać na promo w molochach typu OBI ale jakość wiadoma, komis budowlany ale jakość jeszcze gorsza a poza tym ilości ni groma prawdopodobnie nie dopasujesz albo chyba najsensowniej w okolicy to Kiermasz płytek w Ługach koło Lęborka przy krajowej szóstce.
      • dzonson5 Re: Płytki łazienkowe 03.04.15, 23:14
        No to już po świętach pojadę sprawdzić co i jak, zorientować się w cenach. Dzięki za podpowiedzi, gdyby ktoś miał jeszcze jakieś, to temat otwarty!
        • monikkca Re: Płytki łazienkowe 04.04.15, 22:27
          ale oni mają stronkę na necie www.tanigres.pl więc możesz sobie na bieżąco sprawdzić
      • mal-ek Re: Płytki łazienkowe 07.04.15, 15:16
        No tak wyleciała mi z głowy strona internetowa. Ja mam rzut beretem więc w razie potrzeby podskakuję.
      • kuuban Re: Płytki łazienkowe 07.04.15, 22:12
        faktycznie w tanimgresie jest całkiem spoko i ceny w porządku
        • skille Re: Płytki łazienkowe 08.04.15, 13:59
          a mają tam dostawę? czy sam musiałbym sobie towar przywieźć?
          • mal-ek Re: Płytki łazienkowe 08.04.15, 19:25
            szczerze mówiąc nie wiem, od nas z okolicy to wszyscy sami jeżdżą, bo tak wygodniej. Myślę że warto zadzwonić się zapytać nr na necie jest
          • skille Re: Płytki łazienkowe 09.04.15, 19:14
            w sumie to podjadę i to sprawdzę nie mam do nich daleko ;d
            • monikkca Re: Płytki łazienkowe 13.04.15, 08:56
              byłeś na miejscu? bo ja chyba dostałam jakiegoś rozdwojenia... byłam jakiś czas temu i znalazłam sobie śliczną ceramikę z dekorami i teraz na stronie nie mogę jej znaleźć, nie wiem o co chodzi
              • mal-ek Re: Płytki łazienkowe 14.04.15, 16:54
                Na miejscu na pewno ją znajdziesz, chodzi o to, że mają ciągły obrót i czasem coś wypada ze strony,a czasem nie nadązają na bieżąco tego wrzucać chyba. też już tam o to pytałem
                • monikkca Re: Płytki łazienkowe 15.04.15, 23:33
                  No to mi przynajmniej ulżyło :) dzięki!
                  • dzonson5 Re: Płytki łazienkowe 26.04.15, 17:49
                    nie ma co przeżywać, a na stronce mają nr telefonu, to zawsze można zadzwonić i zapytać skaoro chodzi ci o cos konkretnego
                    • kuuban Re: Płytki łazienkowe 28.04.15, 18:09
                      maja dobra obsluge wiec przez telefon pewie wszystko wyjasnia
    • dzonson5 Re: Płytki łazienkowe 01.05.15, 23:15
      Uwaga, byłam i mam chwilę żeby opisać swoje wrażenia. Zajechałam i początkowo wybór aż przytłacza, ale z czasem okazuje się, że nie jest źle bo przy minimalnej wiedzy co do tego co się chce kupić można wybrać na spokojnie zestaw, porównywac i w ogóle wybrać ten swój traf. Bardoz mi się podobał kontakt z panem, który odpowiadał na pytania więc opinie są trafne. Wybrałam płytki i z przezorności sprawdziłam ukradkiem ile kosztują na internecie, ku mojemu zdziwieniu...w Kiermaszu jest taniej :o zostałam szczęśliwą posiadaczką płytek do łazienki..teraz tylko wybór fachowca, zna się ktoś tu, czy też zakładać nowy wątek?
      • kuuban Re: Płytki łazienkowe 02.05.15, 13:26
        oj z fachowcem to Ci nie pomoge zawsze tez mam z tym problemu, ale widzis zmowilem ze w Ługach serio jest dobra obsluga i na prawde duzy wybor ;d Czasem warto kogos posluchac.
        • skille Re: Płytki łazienkowe 02.05.15, 13:33
          ja podobnie jak pisałem podjechałem do nic i seri mają tak ogromy wybór, że niewiadomo za cos ię zabrać byłem sam bez żony więc porobiłem zdjęć ona sobie je przejrzy i pewnie jeszcze raz tam podjedziemy no i ceny przystępne
    • jarekanielewski Re: Płytki łazienkowe 14.07.17, 11:29
      Jak ja urządzałem łazienkę to kupowałem płytki podłogowe w Rudzie Śląskiej w salonie Wyposazenielazienek.pl Ich produkty są bardzo dobre jakościowo, a w dodatku mają naprawdę fajny design, do dziś jestem z nich bardzo zadowolony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka