zuzanna6 17.09.04, 17:05 Dzieki Ci Cejli, za cudowny pierścionek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 17:05 Dzieki Ci Cejli za piekny bukiet kwiatów! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 17:07 Dzieki Ci Cejli za to,że wybrałeś taki garnitur jaki mi własnie się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 17:08 Dzieki Ci Cejli, że dołozyłes mi kasy do sukni ślubnej, dzieki Tobie mogłam kupić tą, która naprawdę mi sie podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 17:27 Ależ KOCHANIE dla CIEBIE wszystko!!!Zawsze i wszędzie pamiętaj,że nieba CI uchylę!Cmok.Dziękuję,że jesteś!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 17:58 Elle nie tylko brylant,ale tez diamenty.Dla mojej UKOCHANEJ wszystko.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 18:20 Tak, to prwawda, Cejli jest cudowny! Spełnia wszystkie moje marzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 19:25 Zuziu CMOK,KOCHANIE MOJE.Buziaczki dla mojego słoneczka!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 19:37 Oj, jakie słodkie buziaczki, chyba zwariuję.....Cejli, daleko mieszkasz...hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 19:47 cejli, Kochanie, ale dzisiaj poszalałam...już mnie bolą plecy i oczy....bo wiesz, jaka taka stara panna młoda jestem, dziś juz musze Kochanie powiedzic Ci dobranoc. Jesteś taki ciepły i dobry, więc będziesz i dobry dla staruszki. Marzę radośnie styarzec sie u TWEGO boku. Pa, do jutra. :) Miłych snów. Zadnych dołów. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 17.09.04, 22:01 Daleko nie mieszkam,o tuż za rogiem,o rzut kamienia od CIEBIE.Jak plecki bola to ja z chęcią pomasuję.Delikatny masażyk dla mojej przyszłej żonki,byle tylko skończyło się na masażu ha,ha,ha.Głodnemu chleb na myśli.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 18.09.04, 17:41 he he he witaj kochanie, juz wszystko ok ! Zartowałam wczoraj z tą starościa , bo juz mi sie chciało spac i przegiełam z tym siedzeniem przy kompie. Dziś juz jestem znowu młoda i radosna. Pozdrawiam cie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 18.09.04, 17:59 Cejli, przytulam sie do ciebie mocno i zyczę ci cudownego sobotniego wieczoru. Niczym sie nie stresuj. Cejli, a ufarbujesz sobie jakos włoski na wesele? I postawisz troszke na jezyka? Lubię troche fantazji w facetach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 18.09.04, 18:35 Lubicie niebieski!Niebieski jeżyk na mej głowie zawita.Specjalnie dla mojego kochania!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: kOCHANKOWIE forumowi 19.09.04, 11:46 Niebieski jeżyk na Twojej głowie będzie pasować do niebieskich sukien druhen :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 19.09.04, 14:49 Ok, Cejli, ufarbuj sie jak chcesz, nie mam zamiaru w żaden sposób cie ograniczać i dominować, w zyciu ! Zawsze bądź sobą! Wiesz, pytałam kolege informatyka jak załatwić wirtualną noc poslubną, a on na to - twardy dysk zamiast łóżka i heja ! Rozumiesz cos z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 19.09.04, 16:57 Twardy dysk zamiast łóżka,hehehe dobre!Nic nie kumam,ale od czego mamy wyobraźnię.Damy sobie radę!Założymy sobie własny wątek,tylko dla siebie.Podglądaczom wstęp wzbroniony.Cała noc będzie przed nami,i wtedy szalej duszo!!!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 20.09.04, 17:45 Wiesz co, Cejli, a ja nie umiem gotowac. Jak będziesz głodny, to mnie zabijesz. Chyba, że lubisz makaron... :( Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 20.09.04, 20:09 Tak się składa,że ja umiem gotować.Jak będziemy głodni to na obiad proponuję kotleciki z kapusty.Pychota.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: kOCHANKOWIE forumowi 20.09.04, 20:39 Zuza,ale Ci się trafiło :) Kotleciki z kapusty?Mogę prosić o przepis? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 20.09.04, 20:42 Matalijko, zaprosze cie nie ma sprawy ! Popatrz no, facet potrafi gotowac! Suiper, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 23.09.04, 21:04 Witaj, Kochanie! Cieszę sie z kolejnych zapowiedzi. Forumowy dawacz slubów stara sie, nie? Nie było mnie troszke, bo nie maiłam czasu, ale myslami byłam ze wszystkimi i z Toba także. Przed nami weekend to nie zninę, popiszemy. Pozdrawiam cie cieplutko. Do slubu mam wszystko gotowe, a ty? Czekamy tylko na znak od Andiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 23.09.04, 23:33 Cześć moje szczęście najdroższe!!!Całuję CIĘ z całych sił na powitanie!!!Ja mam teraz 2 zmianę,także jak będę to dopiero o 23.Wyjątkiem jest piątek wziąłem wolne bo idę do szkoły,także jutro będę o 20.00.Do ślubu u mnie też wszystko gotowe,tylko mi trochę kolana drżą z nerwów.Bardzo,bardzo się cieszę,że CIĘ widzę!!!Tęskniłem!!!Cmok.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 21:43 W szkole jak w szkole.Teraz wietrzę głowę bo mi jakieś cosinusy,sinusy,tangęsy i cotangęsy po niej latają.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:06 Aha, no tak, myslenie ścisłe. hi hi hi, jutro też idziesz? Na którą? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:20 Cejli,współczuję,ja nie lubiłam tych sinusów.A jeszcze bardziej to chyba geometrii,ale to dlatego,że nie mogłam jej zrozumieć.Za to jakieś ułameczki,nierównania...Porozwiązywałabym sobie troszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:25 Jutro powinienem iść do szkółki,ale nie dostałem wolnego i idę do pracy.Matalijka to ja już się pakuję i lecę do CIEBIE na korepetycje!Tylko nie wiem czy to tak wypada po nocy,a co Zuzanka powie?Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:34 Jesli to ma dotyczyć twojej edukacji to idź do matalijki. Ja zdecydowanie wolę j. polski. Jejciu, to w sobotę tez idziesz do prcy? W jakich godzinach? Ale wieśniaki, to nie zwolnili cie do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:48 Ja pracuję świątek piątek.Już niejednego sylwestra i wigilię przepracowałem,także sobota czy niedziela to jest nic.Jak to mówią "małe piwo".Mając takich przyjaciół nie straszna mi walka z mym losem.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 22:59 Wiem, wiem, w pierwszym wątku pisałes o tej pracy, współczuję ci, ale mozna tez sie pocieszac tym, że w tych czasach ma sie ta pracę, nie? Bądź dzielny i trzymaj sie, wszyscy cie tu polubili bardzo, masz racje, jak sie ma przyjaciół to łatwiej wszystko przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 23:02 Zuzanko cieszę się,że tak mówisz.Naprawdę jestem tu z WAMI szczęśliwy!...a praca to...ech,szkoda gadać.Byle do przodu,reszta się ułoży.CMOK!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 24.09.04, 23:58 Zyczę Ci miłej soboty, jak wrócisz, to sie odezwij. Dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:01 Dziekuję za piekne obrączki.mamy juz wszystko, teraz tylko czekamy na hasło Andiego i imprezka -hulaj dusza... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:09 Dla CIEBIE wszysko KOCHANIE!!!Cmok moje SŁONECZKO,mój PROMYCZKU.Moje TY KOCHANIE,pamietaj ja tu jestem cały czas dla CIEBIE.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:11 O mój Boże Cejli - normalnie zawrót głowy. Miałeś dzis wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:17 Zgadza się,mam wolne.Jutro też.Dopiero w czwartek na noc.W nocy powinno się robić co innego,a nie pracować,no ale cóż,trzeba.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:21 Nocnej zmiany ci nie zazdroszczę, wiem ze to okropne. Andy też często ma nocki. Boże mój ja taki śpioch - brrrr trudno by mi było wytrzymać. A szkołe masz tylko w weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:24 Tak,tylko w weekendy,ale nie każde.Czasami co drugi.Piszę teraz pracę z geografii,ale mi się juz znudziło.Poszedłbym sobie gdzieś,może pójdę do kina.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:28 Pewnie, przejdź sie. Odpocznij. Kino to dobry pomysł, tylko żeby tym razem zagrali...hi hi hi....miłego wieczorku. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 28.09.04, 18:31 Dzięki,jeszcze zobaczę,czy pójdę.Nie wiem co grają.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 03.10.04, 14:19 Witaj Cejli w słonecznym niedzielnym dniu, a cóż sie stało, że ciebie tu nie ma? Mam nadzieje, że z powodów przyjemnych i radosnych. A może szkoła? Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 03.10.04, 19:06 Cześć!!!Przez pracę {mam teraz nocki},no i mam szkołe.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 05.10.04, 20:18 A, rozumiem, trzymaj sie dzielnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 09.10.04, 18:41 Zuzanko,dlaczego TY tak nie cierpisz facetów?Byłem w Jasełku i tak tam wyczytałem.Znając życie to ja sobie u CIEBIE też nagrabiłem.Wiem,że tak jest,więc bardzo przepraszam!!!Teraz wszystko rozumiem.Przepraszam.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 09.10.04, 19:38 Błagam, Cejli, nie zachowuj sie jak stara panna. I mnie juz nidgy nie przepraszaj, bo nie masz za co. I nie przejmuj sie tak strasznie bo nie wszystko pisze na serio, duzo dyskusji jest z przymrużeniem oka. I nie możesz czuć sie odpowiedzialny za wszyskich facetów. Musimy wziąć ten slub jak najszybciej, bo marudny sie robisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 09.10.04, 19:51 Masz rację zachowuję się jak stara panna,trzeba brać ślub.No to na co jeszcze czekamy???Ustalamy termin???Czekam Zuzanko na propozycje.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: kOCHANKOWIE forumowi 09.10.04, 20:05 Ale to my mamy ustalic, czy forumowy dawacz ślubów? jesli chodzi o mnie to jutro - akurat niedziela. Wołaj ludzi, rozpocznij wątek, może Andy sie włączy, ale musimy tez zaczekac na matalijke- zresztą forumowy slub mozna brac nawet miesiąc- póki wszyscy sie nie wpiszą, nie? Hi hi hi A dzisiaj juz spadam. Dobranoc. Do juterka. A ty jutro strasznie wczesnie wstajesz, to idź tez wczesniej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: kOCHANKOWIE forumowi 09.10.04, 21:04 Dobranoc Zuzanko!Dobra trzeba coś rozkręcić.Zaczniemy jutro.CMOK.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś